GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > GSMServer Products > Smart-Clip

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-05-2007, 03:19   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 132
Member: 276875
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Problem prepaire w510 !!! PH SIG ERR:39:02:

Hi :

when im prepare the phone all process are ok, but the phone restart in flash mode and PH SIG ERR:39:02:

this ok ? or have and error ? im usin the last update.

BR
  Reply With Quote
Old 10-05-2007, 07:30   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Mr.Tinkertrain's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11,446
Member: 229997
Status: Offline
Thanks Meter: 594
@ Juanitoesn,

To be able to see what goes wrong we need to see log file, please upload it here.

P.S. Don't forget to hide your serial number.



Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.scoutdongle.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com
  Reply With Quote
Old 10-05-2007, 13:36   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 132
Member: 276875
Status: Offline
Thanks Meter: 0
this the log :
---------------------
SmartMoto 2.38
S-Card: xxxxx Smart-Clip dongle, v 1.49, assigned Smart-Clip: xxxxxx Europe, initializing... OK
Clip serial: xxxxxxxx, version: 3.25, initializing... OK
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... found S Flash Neptune LTE2, getting test interface... interface not found
Switching to flash mode... OK
Reading phone boot version... C.50
Sending boot... OK
Erasing flash memory OK
Sending firmware OK
Searching for phone... found S Blank Neptune LTE2
Switching to flash mode... OK
Searching for phone... found S Blank Neptune LTE2
Switching to flash mode... OK
Searching for phone... found S Blank Neptune LTE2
Switching to flash mode... OK
Reading phone boot version... 4.00


--------------

After this, im emsambled the phone, and put the battary, the phone power on in flash mode and show "PH SIG ERR:39:02:" error.

This solution really work ? i chek the cable 100% correct whit the smart clip tp scheme.

BR
  Reply With Quote
Old 10-05-2007, 13:49   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Mr.Tinkertrain's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11,446
Member: 229997
Status: Offline
Thanks Meter: 594
@ Juanitoesn,

As can be seen from your log file, most probably that Smart TestPoint procedure wasn't made properly.
Also one of possible reasons for such error could be hardware malfunction of the mainboard of the phone.

Please double check the manual and perform procedure exactly as it written there.



Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.scoutdongle.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com
  Reply With Quote
Old 10-05-2007, 14:57   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Blitzkrieg_Hop's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Belo Horizonte - MG - Brazil
Age: 31
Posts: 298
Member: 199739
Status: Offline
Thanks Meter: 15
Change resistors in smart-testpoint...
  Reply With Quote
Old 10-05-2007, 17:16   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 132
Member: 276875
Status: Offline
Thanks Meter: 0
resistor ? o transistors ? transistors have ben changed, i sink is a problem in prepaire procedure, please help

BR
  Reply With Quote
Old 10-05-2007, 18:08   #7 (permalink)
No Life Poster
 
enrocas's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Peru
Age: 44
Posts: 584
Member: 67240
Status: Offline
Thanks Meter: 22
yuor cable does not work...
  Reply With Quote
Old 11-21-2007, 05:44   #8 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2004
Location: Dominica
Posts: 66
Member: 75539
Status: Offline
Thanks Meter: 0
W490

Same problem here. I was trying to unlock W490 When I assembled it ,its stuck in flash mode. PH SIG ERR 39:02. What's the solution? Is cable bad?
  Reply With Quote
Old 11-21-2007, 08:46   #9 (permalink)
Product Supporter
 
Mr.Tinkertrain's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11,446
Member: 229997
Status: Offline
Thanks Meter: 594
@ MESCAPE,

In case if boot version get detected as 4.00, most probably that the PCB has hardware malfunction.



Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.scoutdongle.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com
  Reply With Quote
Old 11-28-2007, 20:56   #10 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2004
Location: Dominica
Posts: 66
Member: 75539
Status: Offline
Thanks Meter: 0
W490

Hardware malfunction? How do I fix that? are you saying PCB is damaged?
  Reply With Quote
Old 11-29-2007, 08:54   #11 (permalink)
Product Supporter
 
Mr.Tinkertrain's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11,446
Member: 229997
Status: Offline
Thanks Meter: 594
@ MESCAPE,

Try to run unlock procedure via Prepare Smart TesPoint procedure ad Smart TestPoint procedure once again. If some error appears, please post log file here, don't forget to hide your serial number.



Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.scoutdongle.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com
  Reply With Quote
Old 11-29-2007, 16:36   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 810
Member: 104066
Status: Offline
Thanks Meter: 62
Quote:
Originally Posted by MESCAPE View Post
Same problem here. I was trying to unlock W490 When I assembled it ,its stuck in flash mode. PH SIG ERR 39:02. What's the solution? Is cable bad?
When u make prepare smart TP procedure if u get error PH SIG ERR 39:02 when phone restart or when u dissemble phone, don't worry i have this problem too when i try to unlock W490, dissemble phone and continue procedure
now phone is 100% unlocked
  Reply With Quote
Old 11-29-2007, 18:45   #13 (permalink)
Freak Poster
 
nyakam's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: cameroon
Posts: 495
Member: 260658
Status: Offline
Thanks Meter: 118
Quote:
Originally Posted by Juanitoesn View Post
resistor ? o transistors ? transistors have ben changed, i sink is a problem in prepaire procedure, please help

BR
please post me shema how to change transistor on smart testpoint cable if some one have itThak's in advance
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
w490 after unlock PH SIG ERR:39:02: .:Morpheus:. Smart-Clip 47 05-19-2011 07:30
w490 after unlock PH SIG ERR:39:02: Problem solve jakoy Smart-Clip 2 01-17-2009 05:27
W490 Sig Err:39:02: bebiloku Smart-Clip 10 05-05-2008 23:44
Ph Sig Err:39:02 reactos Motorola P2k 1 09-08-2007 12:25
Motorola V3r PH SIG ERR: (0A:52) bbmad Smart-Clip 1 02-11-2007 16:21

 



All times are GMT +1. The time now is 10:17.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.38944 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO