GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > GSMServer Products > Smart-Clip

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-17-2008, 12:44   #1 (permalink)
No Life Poster
 
mamepap's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: SPAIN
Posts: 1,021
Member: 532853
Status: Offline
Thanks Meter: 609
Testpoint v3xx

I ask if it posible to do or to see testpoint v3xx without microscope.i have testpoint picture but i can not see well where to conect testpoint cable.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mamepap For This Useful Post:
Old 09-17-2008, 13:00   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2006
Location: phillippines
Posts: 124
Member: 295944
Status: Offline
Thanks Meter: 178
yes possible to unlock even with out microscope
but it defend on you if cant see the TP.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to 7even2nd For This Useful Post:
Old 09-17-2008, 13:12   #3 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 20,224
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 35,632
Yes, all depends on your skills...



Best Regards
GSMServer team



  Reply With Quote
Old 09-17-2008, 19:35   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2007
Location: Ghana
Age: 30
Posts: 574
Member: 563167
Status: Offline
Thanks Meter: 42
bro

i hope u dont have eye problem...........
  Reply With Quote
Old 05-07-2009, 03:39   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2008
Age: 20
Posts: 106
Member: 683456
Status: Offline
Thanks Meter: 9
yap i think so too... depends on me my skills..hehe
thanks broooooooooooo.......
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to lanceallen For This Useful Post:
Old 05-07-2009, 03:44   #6 (permalink)
No Life Poster
 
xerraco's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: RVIII
Posts: 7,101
Member: 890926
Status: Offline
Thanks Meter: 1,094
Doenst need microscope, just skills & experienced.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to xerraco For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
About GOOD SMART TESTPOINT V3xx...Ipmart? blue_life1111 Smart-Clip 29 11-24-2007 21:57
v3xx testpoint picture<<<<< ::.::RAMJAN::.:: Smart-Clip 10 10-22-2007 14:57
another V3xx unlocked using smart testpoint! amps_jas Smart-Clip 1 10-22-2007 08:08
????testpoint of v3xx???? miguel_john1975 Ultima Box Light 6 10-21-2007 17:51
V3xx SMART TESTPOINT CABLE Nasmi Smart-Clip 1 10-10-2007 07:56

 



All times are GMT +1. The time now is 22:47.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.21390 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO