GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > GSMServer Products > Smart-Clip


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-31-2004, 10:43   #1 (permalink)
No Life Poster
 
.::Zafar Communication::.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Live in your Heart
Posts: 1,550
Member: 71045
Status: Offline
Thanks Meter: 19
Thanks for new update for sando and motorola but ????


hi

to all does any body check or unlock the sando mobile thorugh smart clip


i built the cable for sando m550 cable or hundered % correct by the help pinout give on the support side

now the problem is this when connect the cable with clip and mobile press unlock button and power button

rx and tx led ligth show something is working but later on green lite glow red tested on three different mobile same problem face mobile is lock on virgin mobile net work no success please any body have the experinece please do write


thanks In advance


zafar janjua
  Reply With Quote
Old 12-31-2004, 12:04   #2 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Feb 2003
Location: gsmcity
Age: 40
Posts: 3,009
Member: 21296
Status: Offline
Thanks Meter: 328
Why do you bother the Sendo module when there are many other programs for Sendo, like Griffin CRD, FuriosFree, etc, etc
  Reply With Quote
Old 12-31-2004, 12:19   #3 (permalink)
No Life Poster
 
sunnyc's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Life's a Journey
Age: 40
Posts: 3,547
Member: 49495
Status: Offline
Sonork: 100.9 & 100.12345
Thanks Meter: 1,023
its unlock sendo S360??????????
  Reply With Quote
Old 12-31-2004, 12:44   #4 (permalink)
No Life Poster
 
.::Zafar Communication::.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Live in your Heart
Posts: 1,550
Member: 71045
Status: Offline
Thanks Meter: 19
Quote:
Originally Posted by byteforce
Why do you bother the Sendo module when there are many other programs for Sendo, like Griffin CRD, FuriosFree, etc, etc
dear i tried on all the software griffin all sando software furious etc but did not get unlock even i am waiting for delok

today when i see the smart clip update i was really very happy i built the cable with in 15 minute cable hundered % ok as per configuration given on the support but on every try gree led glow red


thanks and regards
  Reply With Quote
Old 12-31-2004, 13:14   #5 (permalink)
Freak Poster
 
visualtech's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 160
Member: 15333
Status: Offline
Thanks Meter: 1
same problem with me
  Reply With Quote
Old 12-31-2004, 13:24   #6 (permalink)
Freak Poster
 
visualtech's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 160
Member: 15333
Status: Offline
Thanks Meter: 1
my problem solved , i connect cable to set , prees unlock on smart clip , and then i power on the phone , and i surprised to see phone succesfully unlocked.
  Reply With Quote
Old 12-31-2004, 14:44   #7 (permalink)
No Life Poster
 
dominik's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 877
Member: 5389
Status: Offline
Thanks Meter: 1
WORKING GREAT FOR SENDO PHONES.Thanks S.Clip team
WBR
  Reply With Quote
Old 01-04-2005, 10:13   #8 (permalink)
No Life Poster
 
hightechsquare's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: в.мое&
Age: 42
Posts: 819
Member: 32779
Status: Offline
Thanks Meter: 90
succeffully i have unlocked 14 sendo m550
before i have try with
the two soft of angel it show ok is unlocked but all phone still locked
the furious soft stop at 12 porcent and error
griffin don't want to connect



i have use the smart clip i didn't found the resistor with 2.4 so i used one from the n-cage qd cable (thanks to memeber of this forum)
and now all is ok
wbr
wisem
  Reply With Quote
Old 01-04-2005, 10:29   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2004
Location: Motherland of China
Posts: 169
Member: 87194
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by sunnyc
its unlock sendo S360??????????
it cannot unlock this model
but you can find a redbox maybe can solve your problem
  Reply With Quote
Old 01-04-2005, 10:31   #10 (permalink)
No Life Poster
 
hightechsquare's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: в.мое&
Age: 42
Posts: 819
Member: 32779
Status: Offline
Thanks Meter: 90
hey redbox can't unlock sendo m8
wbr
wissem
  Reply With Quote
Old 01-04-2005, 10:38   #11 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2004
Age: 35
Posts: 5,993
Member: 81703
Status: Offline
Thanks Meter: 1,332
I need schmatic of Sendo or Sando phones and I will tell you about working in Spain...
  Reply With Quote
Old 01-04-2005, 22:50   #12 (permalink)
GMC
Freak Poster
 
GMC's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: BiH, Orasje
Age: 40
Posts: 252
Member: 14911
Status: Offline
Thanks Meter: 12
HI

I make cable for sendo 620 and after conect phone and press unlock I power phone on and get red led. After this I cant power phone and RX wont response anymore.

Any solution for repair?

best regards
  Reply With Quote
Old 01-05-2005, 21:00   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2003
Location: lagos
Posts: 371
Member: 45992
Status: Offline
Thanks Meter: 38
Hi,unlocked 2 Sendo With Smartclip,model 570,did It In Seconds,make Cable From Support S
  Reply With Quote
Old 01-05-2005, 23:23   #14 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2004
Age: 35
Posts: 5,993
Member: 81703
Status: Offline
Thanks Meter: 1,332
Taikuko could you please send me a photo or tell me how to do it...some pple needs you

BR and many thanks
  Reply With Quote
Old 01-06-2005, 14:30   #15 (permalink)
No Life Poster
 
tical's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Americas
Age: 40
Posts: 2,194
Member: 43802
Status: Offline
Thanks Meter: 31
can the cable from Furious work ? if modifying and cannot get the exact value resistor, should I use one of higher value or of lower value ?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
**suggestion for new update for multi platform mxkey*** zubairhussain MXKEY Nokia Flasher and Unlocker (by Alim Hape) 5 02-03-2010 10:37
we waiting for new Update for lg U310 U250 and ather model hafidgsm VygisToolbox 12 11-19-2009 07:53
Crack for new update for HWK 30.06.2006 andre128 Twisterflasher 2 07-03-2006 17:27
Agine and agine new update every day! New update for Philips and LG! GSMtricks Multi-Box 8 06-14-2006 21:04

 



All times are GMT +1. The time now is 22:14.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37096 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO