GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > GSMServer Products > Smart-Clip

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-17-2007, 21:59   #1 (permalink)
No Life Poster
 
wiliam's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 526
Member: 241831
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Upload V3re Boot Loader 0c.c1.sw Version R3442a_g_0e43.08r


Sir.i Need This Flash File Pls Upload If Possible Thx
  Reply With Quote
Old 10-18-2007, 15:16   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Mr.Tinkertrain's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11,548
Member: 229997
Status: Offline
Thanks Meter: 614
@ wiliam,

Please check news at www.boot-loader.com
New flash files were uploaded to our database.



Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.scoutdongle.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com
  Reply With Quote
Old 10-18-2007, 19:00   #3 (permalink)
No Life Poster
 
wiliam's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 526
Member: 241831
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Quote:
Originally Posted by Mr.Tinkertrain View Post
@ wiliam,

Please check news at www.boot-loader.com
New flash files were uploaded to our database.



Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.scoutdongle.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com
THX SIR.I DOWNLOAD AND FLASH IT BUT STILL PHONE POWER ON AND HANG ON MOTOROLA LOGO AND GOSE OFF I TRY SEVERAL TIMES.HELP ME SOLVE THIS
  Reply With Quote
Old 10-19-2007, 09:04   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Mr.Tinkertrain's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11,548
Member: 229997
Status: Offline
Thanks Meter: 614
@ wiliam,

Have you performed Repair PDS procedure before flashing the phone?



Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.scoutdongle.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com
  Reply With Quote
Old 10-19-2007, 09:25   #5 (permalink)
No Life Poster
 
mcandre's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Central Europe
Age: 33
Posts: 9,666
Member: 239548
Status: Online
Thanks Meter: 2,051
Please explain what have happened to your phone? Why was it necessary for you to flash your phone with specified firmware version?
  Reply With Quote
Old 10-19-2007, 11:20   #6 (permalink)
No Life Poster
 
wiliam's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 526
Member: 241831
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Quote:
Originally Posted by Mr.Tinkertrain View Post
@ wiliam,

Have you performed Repair PDS procedure before flashing the phone?



Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.scoutdongle.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com
YES SIR I PERFORM PDS AND FLASH BUT STILL
  Reply With Quote
Old 10-19-2007, 11:23   #7 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 30,420
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 60,373
Is that R3442a_g_0e43.08r was the original version or your handset?



Best Regards
GSMServer team



  Reply With Quote
Old 10-19-2007, 11:25   #8 (permalink)
Product Supporter
 
Mr.Tinkertrain's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11,548
Member: 229997
Status: Offline
Thanks Meter: 614
@ wiliam,

Also, please tell us what had happened with the phone?



Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.scoutdongle.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com
  Reply With Quote
Old 10-19-2007, 11:39   #9 (permalink)
No Life Poster
 
wiliam's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 526
Member: 241831
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Quote:
Originally Posted by mcandre View Post
Please explain what have happened to your phone? Why was it necessary for you to flash your phone with specified firmware version?
MATE I USE BAD SMART TESTPOINT FROM GPG TO UNLOCK AND LIFT PHONE IN FLASH MODE AFTER THAT I PURCHASE NEW SMART TESTPOINT FROM GSMSERVER AND USE TO UNLOCK MANY OF V3RE BUT THE I USE BAD TP UNLOCK ALRIGHT BUT CANNOT POWER UP PHONE SOO MATE HELP ME TO SOLVE IT
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
motorola v3re boot loader 0C.C1 penialav Rocker Dongle (By Legija) 4 08-07-2009 03:01
v3re 0C.C1 SW VERSION NOT FOUND jakoy Smart-Clip 2 05-16-2008 20:21
BOOT LOADER 0C.C1 (V3re) - Help! mcecaro Ultima Box Light 10 10-28-2007 12:08
@SC Team V3re Boot Loader 0C.C1 Unlock ??? NadeemShahzad Smart-Clip 3 09-17-2007 08:32
How to unlock V3re Boot loader 0C.C1? chrisonic Smart-Clip 2 08-08-2007 21:49

 



All times are GMT +1. The time now is 12:22.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.35672 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO