GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > GSMServer Products > Smart-Clip

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-14-2012, 17:01   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2008
Location: India
Posts: 1,916
Member: 851193
Status: Offline
Sonork: 100.1615313
Thanks Meter: 337
Donate money to this user
v3re help to phione revive and unlock


I tried to unlock



now it stucked in blank mode and with smart clip it shows botloader versin 4.0

I did open test point but can not prepare with smart clip

how to revive please?
  Reply With Quote
Old 07-14-2012, 17:53   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2008
Location: India
Posts: 1,916
Member: 851193
Status: Offline
Sonork: 100.1615313
Thanks Meter: 337
Donate money to this user
/////////////////////////////////////////////////

Last edited by GSM_Support; 07-16-2012 at 10:19. Reason: http://forum.gsmhosting.com/vbb/f268/smart-clip-rules-390723/
  Reply With Quote
Old 07-15-2012, 08:28   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2008
Location: India
Posts: 1,916
Member: 851193
Status: Offline
Sonork: 100.1615313
Thanks Meter: 337
Donate money to this user
any help from support yet not given answer
please help support team

thanks.
  Reply With Quote
Old 07-16-2012, 10:24   #4 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 32,328
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 67,832
@ kariakala

Please check this thread. There you can find your answer.


Best Regards
GSMServer team



  Reply With Quote
Old 07-16-2012, 16:48   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2008
Location: India
Posts: 1,916
Member: 851193
Status: Offline
Sonork: 100.1615313
Thanks Meter: 337
Donate money to this user
I did checked sir
its not shows any short circuit

it was stuck on flash mode
I try to flash set it stopped cause of power failure

and now set is in Sblank mode

it would be great it can be connected flash

thanks
  Reply With Quote
Old 07-16-2012, 17:57   #6 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 32,328
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 67,832
@ kariakala

As the phone get read as "S Blank" and boot version get read as "4.00" any procedure could not be performed to this set. Flash, Repair PDS or Unlock procedure could not be performed if Argon based phone model get read in such way.
The only thing we can say for sure, is that the handset has hardware malfunction that doesn't allow any procedure to be completed successfully.
I can recommend you to double check the PCB of the phone, one of possible reasons for such problem could be damaged or shorted TP zone.


Best Regards
GSMServer team



  Reply With Quote
Old 07-16-2012, 18:03   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2008
Location: India
Posts: 1,916
Member: 851193
Status: Offline
Sonork: 100.1615313
Thanks Meter: 337
Donate money to this user
ok sir I will check it tomorrow and reply you

thanks for the answer
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 05-22-2016 12:42
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 20:20
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 06-08-2012 19:29
IR between 6150 and IBM TP 600 favdijck Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 11-15-2011 13:08
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 05-25-2009 17:29

 



All times are GMT +1. The time now is 04:42.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.28664 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO