GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > GSMServer Products > Smart-Clip

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-23-2008, 12:03   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2005
Location: Jamaica
Age: 37
Posts: 1,002
Member: 162707
Status: Offline
Thanks Meter: 64
Donate money to this user
V3re stuck at Hellomoto logo


Hi,

I am starting to hate smart test point adapter. I have unlock 18 v3re no problem except the first one i did.

Now i unlock this one perfertly, shield removal was also perfect. I unlock it and assemble the phone back together. I put the battery in and turn it on. Voila it turn on and FREEZE!

When u press the power button the "hellomoto" logo come up but then it does not move from there. I check the pcb board again and everything is fine. Nothing is broken and grounds and shorted out. Can you please tell me what's the problem?

So now I have a v3re in the list of phones that smart test point adapter failed. Please help me. Normal v3 boards does not work with this model. I am awaiting your speedy response support team.

Venom
  Reply With Quote
Old 01-23-2008, 12:20   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Mr.Tinkertrain's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11,548
Member: 229997
Status: Offline
Thanks Meter: 616
@ venomhotboy,

Try to flash it with the same firmware version like it originally had or higher one. That suppose to revive the phone.



Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.scoutdongle.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smar*********er.com
  Reply With Quote
Old 01-23-2008, 18:10   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2005
Location: Jamaica
Age: 37
Posts: 1,002
Member: 162707
Status: Offline
Thanks Meter: 64
Donate money to this user
Hello sir

I did flash the phone. I also pds repair and flash again. I flash with scout and smart clip but same thing all the time. Always stuck at the Hellomotto. Please help me.

I really need this to be working, thank you.


Venom
  Reply With Quote
Old 01-23-2008, 23:57   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2005
Location: Jamaica
Age: 37
Posts: 1,002
Member: 162707
Status: Offline
Thanks Meter: 64
Donate money to this user
Dear sir,

You still havent reply. Can you help me or not? Why is the phone stuck at the "hellomoto" screen? What can i do to fix this problem? The phone wont boot and ask for the sim it just stuck. I am awaiting your speedy response.


Venom
  Reply With Quote
Old 01-24-2008, 07:37   #5 (permalink)
Product Supporter
 
Mr.Tinkertrain's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11,548
Member: 229997
Status: Offline
Thanks Meter: 616
@ venomhotboy,

What firmware version the phone originally had and what firmware version have you used to flash it?



Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.scoutdongle.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smar*********er.com
  Reply With Quote
Old 01-24-2008, 11:55   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2005
Location: Jamaica
Age: 37
Posts: 1,002
Member: 162707
Status: Offline
Thanks Meter: 64
Donate money to this user
hello

The firmware it had was R3442A_G_0E.43.04R. I flash it with R3442a_G_OE.41.01r. When i try to flash it back to original it went successfully but the boot-loader still show R3442a_G_OE.41.01r. I wont change. I repair the PDS and try again and still same. Please tell me how to put back the original flash? Also the 43.04R is only in MFW can i get it in PCF?


Venom

Venom
  Reply With Quote
Old 01-24-2008, 12:24   #7 (permalink)
Product Supporter
 
Mr.Tinkertrain's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11,548
Member: 229997
Status: Offline
Thanks Meter: 616
@ venomhotboy,

Try to flash it with higher firmware version.



Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.scoutdongle.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smar*********er.com
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TRIN100 stuck at operator logo silhouette HTC & PDA WM( With Touchscreen) 1 08-05-2009 05:09
ZTC C5000 SPD chip Stuck at opening logo vi element Infinity-Box 4 07-05-2008 04:33
U880 stucks at 3 logo cant flash dhruva LG 6 04-06-2008 11:27
ke970 stuck at start logo ..::ApexComm::.. Infinity-Box 1 02-06-2008 05:44

 



All times are GMT +1. The time now is 11:55.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.31905 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO