GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > GSMServer Products > Smart-Clip

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-27-2006, 19:08   #1 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Aug 2005
Location: Peru
Age: 37
Posts: 1,106
Member: 172399
Status: Offline
Thanks Meter: 203
Thumbs down V3Xv Variant of V3x Cant unlock it with TP


Hi All

Like the topic says. I cant unlock this variant. And Sc Team doesnt help.

Fails on sending boot.
The bootloader is 6.7.1. if i remember

Well
Regards
Rush
  Reply With Quote
Old 03-28-2006, 00:42   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Inovator's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Croatia
Age: 35
Posts: 829
Member: 144433
Status: Offline
Thanks Meter: 49
post the log of unlock...
I did 3 of V3xv couple a days ago, just like that with SC
  Reply With Quote
Old 03-28-2006, 00:56   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: US
Posts: 787
Member: 216515
Status: Offline
Thanks Meter: 4
The History unlocking with testpoint i only unlocked 3 v3xs since there not very common in the US but 2 of them were "3 network" and one was Vodafone none had any problems. Just make sure the testpoint is properly grounded and your touching the TP and do a search and make sure it finds it as a S Blank Rainbow POG?

Here is the old unlocking log 2/28/2006: (v3x Black "3 Network")

Searching for phone... found S Blank Rainbow POG, getting test interface... interface not found
Switching to flash mode... OK
Reading phone boot version... 3.10
Reading bus width... OK
Reading flash id... Intel-28F256L18B (x2)
Phone group: E770,E1000,E1070, V3x,V975,V1050
Hardware IMEI: 35800xxxxxxxxxxx
Security area saved to "S Blank Rainbow POG 35800xxxxxxxxxxx.pds"
Unlocking phone... OK
  Reply With Quote
Old 04-17-2007, 09:30   #4 (permalink)
Freak Poster
 
vali.rusu's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Bucharest - Romania
Posts: 234
Member: 41354
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Quote:
Originally Posted by ExTrEmE99 View Post
The History unlocking with testpoint i only unlocked 3 v3xs since there not very common in the US but 2 of them were "3 network" and one was Vodafone none had any problems. Just make sure the testpoint is properly grounded and your touching the TP and do a search and make sure it finds it as a S Blank Rainbow POG?

Here is the old unlocking log 2/28/2006: (v3x Black "3 Network")

Searching for phone... found S Blank Rainbow POG, getting test interface... interface not found
Switching to flash mode... OK
Reading phone boot version... 3.10
Reading bus width... OK
Reading flash id... Intel-28F256L18B (x2)
Phone group: E770,E1000,E1070, V3x,V975,V1050
Hardware IMEI: 35800xxxxxxxxxxx
Security area saved to "S Blank Rainbow POG 35800xxxxxxxxxxx.pds"
Unlocking phone... OK
I have the same phone , i made the unlock procedure via testpoint , all ok , i mean unlock ok , but now the phone's LCD's doesnt work. It is posible to solve this problem by flashing the phone? Or where i am wrong? TP is clear clened very well, flex conector is ok.... any solution?
Best regards
  Reply With Quote
Old 04-17-2007, 09:36   #5 (permalink)
Product Supporter
 
Mr.Tinkertrain's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11,548
Member: 229997
Status: Offline
Thanks Meter: 614
@ vali.rusu,

If you have V3x with none working display, please check TP resistor. It suppose to be 33 Ohm.

Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com
  Reply With Quote
Old 04-17-2007, 09:50   #6 (permalink)
No Life Poster
 
SM4RTBOY's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,053
Member: 92326
Status: Offline
Thanks Meter: 203
Quote:
Originally Posted by rushwhq View Post
Hi All

Like the topic says. I cant unlock this variant. And Sc Team doesnt help.

Fails on sending boot.
The bootloader is 6.7.1. if i remember

Well
Regards
Rush
Unlock it like V3x..via boot prepare and dont think twice !
TESTED nad retested...100%
enjoy
sm4rtboy
  Reply With Quote
Old 04-30-2007, 06:07   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Ryuken's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: www.tapgsm.com.ph/forum
Age: 42
Posts: 310
Member: 16768
Status: Offline
Sonork: 1583568
Thanks Meter: 37
Quote:
Originally Posted by Mr.Tinkertrain View Post
@ vali.rusu,

If you have V3x with none working display, please check TP resistor. It suppose to be 33 Ohm.

Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com

If not 33ohm,it cant be unlocked?




Br
  Reply With Quote
Old 04-30-2007, 08:30   #8 (permalink)
Product Supporter
 
Mr.Tinkertrain's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11,548
Member: 229997
Status: Offline
Thanks Meter: 614
@ Ryuken,

If after unlock procedure display in V3x don't work there is a possibility that TP resistor damaged.

Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com
  Reply With Quote
Old 05-01-2007, 20:59   #9 (permalink)
No Life Poster
 
S.Leo's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 523
Member: 485779
Status: Offline
Thanks Meter: 125
Have some a code for on the V3xv bcz I have some pesenal data the Set is demage and showing insert sim I try every sim on it and I need data urgant ..........

Help...

Thanks
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CU 720 DEAD AFTER FLASH..cause. i cant unlock it with direct unlock bachatia VygisToolbox 11 10-04-2009 04:38
i cant unlock n95 with TP marekkaf NoooX Box 1 06-06-2009 22:31
Tricky V3x Boot 6.8.2 Cant Unlock It nafg Smart-Clip 2 05-31-2006 16:42
i have C72 and try to unlock it with Tp but Tp solution not good becuse dont connect gsm4libya SIEM Service Tools 2 04-28-2006 13:47
Hi! I have a problem with Mitsubishi Trium Gep [email protected] j09 ! I cant unlock it !Help ! zdob Mitsubishi 0 08-08-2001 20:04

 



All times are GMT +1. The time now is 18:45.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.33643 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO