GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > GSMServer Products > Smart-Clip

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-24-2007, 13:26   #1 (permalink)
No Life Poster
 
~mr_Ten$ion~'s Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: .... Ghari Matani ......
Age: 8
Posts: 1,956
Member: 135601
Status: Offline
Sonork: 100.1612518
Thanks Meter: 68
V3xx 3.02 cant Unlock ???

i try to unlock My V3xx Which Boot version is 3.02 ...... i tryz always got dis aby idea how i Unlock my fone???

When We Got Discount Cble & Connect Smart TP Cble ..Den i Do same & Connect Tp & Press Ok always got dis






SmartMoto 2.43
S-Card: 6******5* *Smart-Clip dongle, v 1.51, assigned Smart-Clip: 8********* Europe, initializing... OK
Clip serial: 8*********, version: 3.25, initializing... OK
Searching for phone... found S Flash Argon, getting test interface... interface not found
Switching to flash mode... OK
Reading phone boot version... 3.02
Sending boot... OK
Processing data, 6 of 6 block...OK
Erasing flash memory OK
Sending firmware OK


Untypicale V3xx
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... found S Flash Argon
Switching to flash mode... OK
Searching for phone... found S Flash Argon
Switching to flash mode... OK
Searching for phone... found S Flash Argon
Switching to flash mode... OK
Searching for phone... no phone found
Clip serial: 883486013, version: 3.25, initializing... OK
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... found S Flash Argon, getting test interface... interface not found
Switching to flash mode... OK
Reading phone boot version... 3.02
Sending boot... OK
failed
error 80
Processing data, 6 of 6 block...OK


V3xx
Searching for phone... found S Flash Argon, getting test interface... interface not found
Switching to flash mode... OK
Reading phone boot version... 3.02
Sending boot... OK
failed
error 80
Processing data, 6 of 6 block...OK
Searching for phone... found S Flash Argon, getting test interface... interface not found
Switching to flash mode... OK
Reading phone boot version... 3.02
Sending boot... OK
Processing data, 6 of 6 block...OK
Erasing flash memory OK
Sending firmware OK
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... found S Flash Argon
Switching to flash mode... OK
Searching for phone... found S Flash Argon
Switching to flash mode... OK
Searching for phone... found S Flash Argon
Switching to flash mode... OK
Searching for phone... found S Flash Argon
Switching to flash mode... OK
Reading phone boot version... 3.02



BR
  Reply With Quote
Old 11-24-2007, 13:34   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2005
Location: Vietnam
Age: 40
Posts: 1,444
Member: 149256
Status: Offline
Thanks Meter: 271
Where did you buy smart TP cable? I used orginal smart TP cable (from SC team) and unlocked V3xx without any problem
  Reply With Quote
Old 11-24-2007, 13:35   #3 (permalink)
No Life Poster
 
chiragp's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: U S A / GOA /CHINA
Age: 34
Posts: 6,889
Member: 106367
Status: Offline
Sonork: 100.1577436
Thanks Meter: 2,448
@mr

Use Latest Version Of Smart Moto Dear 2.45

Thanks
  Reply With Quote
Old 11-24-2007, 13:38   #4 (permalink)
No Life Poster
 
chiragp's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: U S A / GOA /CHINA
Age: 34
Posts: 6,889
Member: 106367
Status: Offline
Sonork: 100.1577436
Thanks Meter: 2,448
Dont Know Dont Post

Quote:
Originally Posted by trieubk View Post
Where did you buy smart TP cable? I used orginal smart TP cable (from SC team) and unlocked V3xx without any problem
DONT POST BLA BLA

TP IS CONNECTED AFTER MAKING PREPARE PHONE DEAR

THANKS
  Reply With Quote
Old 11-24-2007, 13:47   #5 (permalink)
No Life Poster
 
~mr_Ten$ion~'s Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: .... Ghari Matani ......
Age: 8
Posts: 1,956
Member: 135601
Status: Offline
Sonork: 100.1612518
Thanks Meter: 68
@Chiragp ..........
Now downloading & Post resultz laterz


Br
  Reply With Quote
Old 11-24-2007, 14:11   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2005
Location: Vietnam
Age: 40
Posts: 1,444
Member: 149256
Status: Offline
Thanks Meter: 271
Quote:
Originally Posted by ~mr_Ten$ion~ View Post

When We Got Discount Cble & Connect Smart TP Cble ..Den i Do same & Connect Tp & Press Ok always got dis
BR
@chigagp : open your eye and read again before posting like that, I'm sure you can use smartmoto 2.43 to unlock V3xx(no need 2.45) if you use correct smart TP cable and correct procedure .
  Reply With Quote
Old 11-25-2007, 16:00   #7 (permalink)
No Life Poster
 
~mr_Ten$ion~'s Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: .... Ghari Matani ......
Age: 8
Posts: 1,956
Member: 135601
Status: Offline
Sonork: 100.1612518
Thanks Meter: 68
try But Still same prob any idea abt it Support team ???


Here is de Logz

SmartMoto 2.45
S-Card: 6************ Smart-Clip dongle, v 1.52, assigned Smart-Clip: 8********6013 Europe, initializing... OK
Clip serial: ************ version: 3.25, initializing... OK
Searching for phone... found S Flash Argon, getting test interface... interface not found
Switching to flash mode... OK
Reading phone boot version... 3.02
Sending boot... OK
Processing data, 6 of 6 block...OK
Erasing flash memory OK
Sending firmware OK

Two type of Red Jackz ....1 iz Hook & other is catcher

ven attach Catcher On +
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... no phone found


Ven attch Red Hook on +
Searching for phone... found S Flash Argon
Switching to flash mode... OK
Searching for phone... found S Flash Argon
Switching to flash mode... OK
Reading phone boot version... 3.02


Br
  Reply With Quote
Old 11-26-2007, 06:03   #8 (permalink)
No Life Poster
 
~mr_Ten$ion~'s Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: .... Ghari Matani ......
Age: 8
Posts: 1,956
Member: 135601
Status: Offline
Sonork: 100.1612518
Thanks Meter: 68
Still No response ....... Waiting
Br
  Reply With Quote
Old 11-26-2007, 06:08   #9 (permalink)
No Life Poster
 
chiragp's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: U S A / GOA /CHINA
Age: 34
Posts: 6,889
Member: 106367
Status: Offline
Sonork: 100.1577436
Thanks Meter: 2,448
@mr

1=red crocodile on [+]
2=black hook [gnd] [-]
3=green tp [a]
4=yelow tp [non use]

thanks
  Reply With Quote
Old 11-26-2007, 06:10   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2006
Location: Bangladesh
Posts: 305
Member: 366214
Status: Offline
Sonork: 100.1601104
Thanks Meter: 28
der my V3xx saimproblem
Searching for phone... found S Flash Argon, getting test interface... interface not found
Switching to flash mode... OK
Reading phone boot version... 3.02
Sending boot... OK
failed
error 80
Processing data, 6 of 6 block...OK
Searching for phone... found S Flash Argon, getting test interface... interface not found
Switching to flash mode... OK
Reading phone boot version... 3.02
Sending boot... OK
Processing data, 6 of 6 block...OK
Erasing flash memory OK
Sending firmware OK
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... found S Flash Argon
Switching to flash mode... OK
Searching for phone... found S Flash Argon
Switching to flash mode... OK
Searching for phone... found S Flash Argon
Switching to flash mode... OK
Searching for phone... found S Flash Argon
Switching to flash mode... OK
Reading phone boot version... 3.02


set on bootloer mode

Br
kushol
BD
  Reply With Quote
Old 11-26-2007, 07:29   #11 (permalink)
Product Supporter
 
Mr.Tinkertrain's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11,446
Member: 229997
Status: Offline
Thanks Meter: 594
@ T-mobile & ~mr_Ten$ion~,

Please tell us what cable you are using.
Where have you purchased it?



Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.scoutdongle.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com
  Reply With Quote
Old 11-26-2007, 15:11   #12 (permalink)
No Life Poster
 
~mr_Ten$ion~'s Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: .... Ghari Matani ......
Age: 8
Posts: 1,956
Member: 135601
Status: Offline
Sonork: 100.1612518
Thanks Meter: 68
No its an 3G .... I purchase wid my frnd ..... & he Says Its an 100 Working cble .. i also Buy 2 cble Its also Nt working ...... 1 Question @chiragp i dnt Understnd u mean i also COnnect Power Supply + red & - Nigative
Any idea abt it?
Br
  Reply With Quote
Old 11-27-2007, 00:50   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Kvas's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Poland
Posts: 301
Member: 320035
Status: Offline
Thanks Meter: 7
I've got taht same problem with V3xx, thats the cable I'm using:

http://pl.polphone.com/u/p2489_Smart_Clip_TP_Cable.php

so is it ok? my looks a bit different that the one on a foto, my has two pluses,I mean a hook and a "crocodile"...
  Reply With Quote
Old 11-27-2007, 02:26   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2005
Location: Vietnam
Age: 40
Posts: 1,444
Member: 149256
Status: Offline
Thanks Meter: 271
Quote:
Originally Posted by ~mr_Ten$ion~ View Post
No its an 3G .... I purchase wid my frnd ..... & he Says Its an 100 Working cble .. i also Buy 2 cble Its also Nt working ...... 1 Question @chiragp i dnt Understnd u mean i also COnnect Power Supply + red & - Nigative
Any idea abt it?
Br
check your smart TP cable mate, nobody can help you if you use wrong smart tp cable
- the cable from GPG (or other Team) contains 2 TP needles, 1 battery hook and 1 GND hook--->not work
- the cable from SC Team(original one) contains 2 TP needles(tpA & B) and Battery hook ---->work fine, tested on 702iG,V3xx,V3re,W510,W490.
  Reply With Quote
Old 11-27-2007, 08:14   #15 (permalink)
No Life Poster
 
~mr_Ten$ion~'s Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: .... Ghari Matani ......
Age: 8
Posts: 1,956
Member: 135601
Status: Offline
Sonork: 100.1612518
Thanks Meter: 68
i hve cble from GPG....Its an Tpa & Tpb ...& also 2 Red Battery Hood
anywys thanz for Your Help .... once again i order another cble .....
br

Quote:
Originally Posted by trieubk View Post
check your smart TP cable mate, nobody can help you if you use wrong smart tp cable
- the cable from GPG (or other Team) contains 2 TP needles, 1 battery hook and 1 GND hook--->not work
- the cable from SC Team(original one) contains 2 TP needles(tpA & B) and Battery hook ---->work fine, tested on 702iG,V3xx,V3re,W510,W490.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
V3xx Preparing...fail cant unlock Vansy Smart-Clip 6 07-08-2009 09:38
problem with a v3xx 3.02 pocho30 Smart-Clip 7 03-29-2008 10:03
5300B SEC ***X ATD 3.50 and 5.02 CANT UNLOCK! gsm8g J.A.F. V-SPEC 2 03-11-2008 13:32
5300 v5.02 cant unlock mishaelwillo BB5BOX 3 11-13-2007 05:17
V3xx boot3.02 cingular unlock not ok????? start307 Smart-Clip 1 09-23-2007 23:56

 



All times are GMT +1. The time now is 17:44.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.37901 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO