GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > SagMaster Team OLD Products

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-03-2007, 22:20   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 496
Member: 169579
Status: Offline
Thanks Meter: 10
when scdr2 able to unlock MyX1-2?

can SMT tell me when likely scdr2 box able to unlock myX1-2?
 
Old 01-03-2007, 22:58   #2 (permalink)
Freak Poster
 
giorgi2002's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Georgia Tbilisi
Age: 37
Posts: 495
Member: 12524
Status: Offline
Thanks Meter: 3
http://www.sagmaster.com/tp/index.php?pSel=30
 
Old 01-04-2007, 21:02   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 496
Member: 169579
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Quote:
Originally Posted by giorgi2002 View Post
brother, what model to select to unlock this myx1-2 with scdr2 box?

only myx-1, myx-1w, myx-1t, myx-1wt available. so which one to choose.

cheers
 
Old 01-04-2007, 21:22   #4 (permalink)
Freak Poster
 
giorgi2002's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Georgia Tbilisi
Age: 37
Posts: 495
Member: 12524
Status: Offline
Thanks Meter: 3
friend conect phone and click detect phone
 
Old 01-04-2007, 21:40   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 496
Member: 169579
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Quote:
Originally Posted by giorgi2002 View Post
friend conect phone and click detect phone
ok mate, it used myx-1t, and unlock DONE!, but when insert sim card, is dsiplayed 'SIM LOCKED', why?

Anything else to press, ro redo unlocking process again.

hear from u asap.

cheers
 
Old 01-04-2007, 23:59   #6 (permalink)
Freak Poster
 
giorgi2002's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Georgia Tbilisi
Age: 37
Posts: 495
Member: 12524
Status: Offline
Thanks Meter: 3
try again read code and enter manual
 
Old 01-05-2007, 01:48   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 496
Member: 169579
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Quote:
Originally Posted by giorgi2002 View Post
try again read code and enter manual
ok, with sim card - displayed 'Sim Locked', so how can i entre at this point?

if without sim card, what to press in order to enter codes then?

hear from u asap pls
 
Old 01-05-2007, 02:18   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 496
Member: 169579
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Found Phone, Phone Info:
- Phone FW: JF3,VI: 130106 1033
- Phone HT : 02 00 02
- Phone IMEI: 355982000557686
- Phone Code: 00000000 (inactive)

- Flash ID: 00 01 22 36
- Chip(0): AMD 29DL161DT 16Mbit

- MSG: UNSUPPORT STANDALONE HASH TABLE!

Get Code from server ...Success

- L00 hex: 0x8B49ABD2 dec: 23368611-38
- L40 hex: 0xCB89AB12 dec: 34147970-74

Clear Net Code...Done!

-----
so how to entre which code and how in ref to question above?
 
Old 01-05-2007, 16:04   #9 (permalink)
Product Manager
 
gsminfo's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Poland
Age: 43
Posts: 5,680
Member: 23714
Status: Offline
Thanks Meter: 18,766
USE DIRECT OPTION
for unlock thisphone

SMT
 
Old 01-07-2007, 20:35   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 496
Member: 169579
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Quote:
Originally Posted by gsminfo View Post
USE DIRECT OPTION
for unlock thisphone

SMT
only DIRECT option is for write FLASHING. Pls consult again, u meant to flash phone in order to unlock it?
 
Old 01-08-2007, 16:51   #11 (permalink)
Product Manager
 
gsminfo's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Poland
Age: 43
Posts: 5,680
Member: 23714
Status: Offline
Thanks Meter: 18,766
USE "Clear Net Lock '

its all




SMT
 
Old 01-09-2007, 05:16   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 496
Member: 169579
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Quote:
Originally Posted by gsminfo View Post
USE "Clear Net Lock '

its all




SMT
Sir see log below obtained from unlocking the above model. After DONE!, insert sim card, it said 'SIM LOCKED', why? See result below said NET LOCK cleared, but still SIM LOCKED?

Found Phone, Phone Info:
- Phone FW: JF3,VI: 130106 1033
- Phone HT : 02 00 02
- Phone IMEI: 355982000557686
- Phone Code: 00000000 (inactive)

- Flash ID: 00 01 22 36
- Chip(0): AMD 29DL161DT 16Mbit

- MSG: UNSUPPORT STANDALONE HASH TABLE!

Get Code from server ...Success

- L00 hex: 0x8B49ABD2 dec: 23368611-38
- L40 hex: 0xCB89AB12 dec: 34147970-74

Clear Net Code...Done!

pls any solution? any other option?

phone stil SIM LOCKED!!!!!!

hear from u now pls.

Last edited by ktele; 01-09-2007 at 07:36.
 
Old 01-09-2007, 11:34   #13 (permalink)
Product Manager
 
gsminfo's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Poland
Age: 43
Posts: 5,680
Member: 23714
Status: Offline
Thanks Meter: 18,766
@ktele
if you have simlocked without sim card
no solution yet
 
Old 01-09-2007, 11:38   #14 (permalink)
Product Manager
 
gsminfo's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Poland
Age: 43
Posts: 5,680
Member: 23714
Status: Offline
Thanks Meter: 18,766
@ktele

Send me box sn via ICQ or SKYPE


SMT
 
Old 01-10-2007, 02:21   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 496
Member: 169579
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Quote:
Originally Posted by gsminfo View Post
@ktele
if you have simlocked without sim card
no solution yet
after unlocking, it's 'sim locked' when sim is inserted only,
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
when we able to unlock 6220c rm-328 himanshu taldar MXKEY Nokia Flasher and Unlocker (by Alim Hape) 3 07-24-2009 12:03
when i able to unlock nilan Easy-Unlocker 3 12-17-2008 20:08
how to unlock myx1-2 twin chris2007 SMTi 6 09-16-2007 02:04
How to unlock myx1-2 trio ? Triminity ARM9 BASED M62 / M62+ 1 10-18-2005 06:57
Is it possible to unlock MYX1-2 with sws-sag ? gsmnice Redbox 7 08-26-2005 12:43

 



All times are GMT +1. The time now is 14:50.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.63534 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO