GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > NEC

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-06-2005, 19:27   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2004
Age: 40
Posts: 281
Member: 68534
Status: Offline
Thanks Meter: 18
e313 dead after using downgrade software


i have nec e313 tha i unlocked successiful with Crazzy nec sw but the problem was that it could not get network.i then flashed it with crazzy nec downgrade thinking that it might make it get network then it died until now tried to do it on different machine but not alive again pliz help

tawanda
  Reply With Quote
Old 01-06-2005, 19:49   #2 (permalink)
No Life Poster
 
ACE_UK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: uk
Age: 48
Posts: 1,170
Member: 3267
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Wink e313 dead after using downgrade software

Quote:
Originally Posted by tawanda
i have nec e313 tha i unlocked successiful with Crazzy nec sw but the problem was that it could not get network.i then flashed it with crazzy nec downgrade thinking that it might make it get network then it died until now tried to do it on different machine but not alive again pliz help

tawanda
try flashing with the 228 flash file folder
  Reply With Quote
Old 01-06-2005, 19:56   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2004
Age: 40
Posts: 281
Member: 68534
Status: Offline
Thanks Meter: 18
thankx for reply will send results also got another e228 that just light white light on chager but does not switch on

tawanda
  Reply With Quote
Old 01-07-2005, 04:03   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2001
Location: at home
Age: 40
Posts: 567
Member: 7810
Status: Offline
Thanks Meter: 3
I have same problem with Crazzy tool
which colour of dongle you have ? I have blue
My friend sad, with violet dongle working good

any idea how repair dead E313 ?

br,
pyroz
  Reply With Quote
Old 01-07-2005, 09:02   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2004
Age: 40
Posts: 281
Member: 68534
Status: Offline
Thanks Meter: 18
i have violet dongle and i dont even have any idea to repair dead e313 can any one help pliz pliz

tawanda
  Reply With Quote
Old 01-10-2005, 18:24   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2004
Age: 40
Posts: 281
Member: 68534
Status: Offline
Thanks Meter: 18
thanks Ace Uk flashing with e228 worked fine but phone now sometimes gets network and drops

thanks a loooooooot i am happppppppy phone alive again

tawanda
  Reply With Quote
Old 01-10-2005, 19:21   #7 (permalink)
No Life Poster
 
ACE_UK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: uk
Age: 48
Posts: 1,170
Member: 3267
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Wink

Quote:
Originally Posted by tawanda
thanks Ace Uk flashing with e228 worked fine but phone now sometimes gets network and drops

thanks a loooooooot i am happppppppy phone alive again

tawanda
no problem , flash again to fix network drop
  Reply With Quote
Old 01-10-2005, 22:10   #8 (permalink)
Freak Poster
 
maxmix's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Scotland
Posts: 453
Member: 18535
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Where you guys getting the Flash files and Flasher from ?

Please enlighten me lol

[email protected]

maxmix
  Reply With Quote
Old 01-13-2005, 15:46   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2004
Age: 42
Posts: 12
Member: 101925
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Thanks from me too ACE UK - I had the same problem but now its sorted!
  Reply With Quote
Old 01-16-2005, 14:46   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2005
Age: 48
Posts: 17
Member: 103915
Status: Offline
Thanks Meter: 0
dead 313

after flash 228 file e313 work, but not ring
  Reply With Quote
Old 01-16-2005, 17:11   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2004
Location: Italy
Posts: 110
Member: 76802
Status: Offline
Thanks Meter: 0
OK, I did flash my 313 with URAN (228 files), but now the camera is screwed up (when I rotate it, the imase turns upside down!). Any ideas how to fix this? I guess I need to find working ATOM files! Any hints?
Note that I can't get to make IPLS work, so my only alternative is IPLT (aka, ATOM).
Help, please!
BR
  Reply With Quote
Old 01-16-2005, 19:57   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2005
Age: 48
Posts: 17
Member: 103915
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Tawanda you very fany-thanks Ace Uk flashing with e228 worked fine-how work???
  Reply With Quote
Old 01-16-2005, 20:28   #13 (permalink)
No Life Poster
 
Bypx's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Milano, Italy
Age: 33
Posts: 2,169
Member: 62336
Status: Offline
Thanks Meter: 115
Quote:
Originally Posted by ivalavamp
OK, I did flash my 313 with URAN (228 files), but now the camera is screwed up (when I rotate it, the imase turns upside down!). Any ideas how to fix this? I guess I need to find working ATOM files! Any hints?
Note that I can't get to make IPLS work, so my only alternative is IPLT (aka, ATOM).
Help, please!
BR
What is your problem with ipls?
  Reply With Quote
Old 01-16-2005, 22:41   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2004
Location: Italy
Posts: 110
Member: 76802
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I am not sure. It says it can't find files for my phone. Is it because the IPLS USB drivers are only for 616? Actually, I installed the 313 as a 616, so maybe there's something wrong about it!
I would like to find a way to downgrade it with IPLT, anyway (but as a 313, not as a 228!).
BR
  Reply With Quote
Old 01-16-2005, 22:42   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2004
Location: Italy
Posts: 110
Member: 76802
Status: Offline
Thanks Meter: 0
P.S. ma sei italiano, bypx?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP : N80 dead after using Nokia Software Updater ??? ccwong Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 2 07-15-2007 07:43
NEC E313 dead after downgrade... HELP!!! MaDMaN666 NEC 25 04-01-2006 15:55
NEC E313 dead after using ATOM FIRMWARE help is at hand! paulisthebest NEC 1 08-01-2005 18:06
NEC e313 dead after flashing pali Phoenix Black Box 10 06-08-2005 21:07
A35 v25 dead after use All 3/4 Service Software v2.0.9 dopson x1x to x45/x50 8 12-19-2003 18:12

 



All times are GMT +1. The time now is 02:26.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.46337 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO