GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > NEC

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-18-2005, 12:15   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: Sahiwal Punjab , Pakistan
Posts: 2,897
Member: 123133
Status: Offline
Sonork: 100.999
Thanks Meter: 911
Arrow E606 set off when try to camera on


Hi
i have a Nec E606
But when i try to open its camera . the set is off.
i reset phone and memery . i also unlock it. but same .
i think its software problem .or its camera shortage,
if that software then i havnt its flash file .
any one know what is the matter and its software or hardware . if its software . then where can i find the flash file.
Br
Kuku
  Reply With Quote
Old 07-01-2005, 14:38   #2 (permalink)
No Life Poster
 
THE-MAXIMUS's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: SOUSSE / TUNISIA - 21959153
Age: 40
Posts: 731
Member: 145225
Status: Offline
Thanks Meter: 98
i have the same problem if anyone have a solution please help us !
  Reply With Quote
Old 07-06-2005, 12:00   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: Sahiwal Punjab , Pakistan
Posts: 2,897
Member: 123133
Status: Offline
Sonork: 100.999
Thanks Meter: 911
i solved the problem
yes
its some earth (shotage )in points
check it with out speaker and other
Br
Kuku
  Reply With Quote
Old 07-06-2005, 17:37   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2005
Age: 33
Posts: 14
Member: 138734
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hello man be aware out from this problem because i solve it it is problem of your stripss of camera there is two strips of youurs cams please push them or simply open its cobver there is two strips in the down area of your camera please push them all thing will be rght if any confusion please contact me at
I WILL DO IT

ABDULLAH ALTAF
www.layyah-forum.com
03008764201
layyah pakistan
  Reply With Quote
Old 11-02-2005, 09:37   #5 (permalink)
No Life Poster
 
BouRRi_GSM's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: TuNiSiA
Age: 39
Posts: 4,333
Member: 111457
Status: Offline
Thanks Meter: 961
Yes you are right bro
I have one E606 with same problem, when I start camera phne shut down

I tested totay and it work 100%%

only push this two strips an all will be fine
  Reply With Quote
Old 09-28-2006, 15:42   #6 (permalink)
Banned
 
GOODNESS's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Portharcourt,Nigeria
Posts: 811
Member: 89584
Status: Offline
Thanks Meter: 68
please explain with diagrams.i have one on my hands now with same problem
  Reply With Quote
Old 10-02-2006, 01:13   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: Sahiwal Punjab , Pakistan
Posts: 2,897
Member: 123133
Status: Offline
Sonork: 100.999
Thanks Meter: 911
Quote:
Originally Posted by GOODNESS View Post
please explain with diagrams.i have one on my hands now with same problem
open the set

u will see strips...attach with jacks

press them.put out and take again ...or change..
problem will solve
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
W800i only Irda light when try to power on nasirahmed Sony Ericsson 11 06-16-2008 07:50
6233 restert when try to opeen camera Softway Nokia Hardware & Hardware Repair 4 01-29-2008 06:12
Samsung V200 problem -when try to use CAMERA -''DECONNECT DATA CABLE OR IRDA'' crossings Samsung Hardware Repair 2 02-03-2006 16:43
Alcatel 301 try to power on but go off, how to repair??? Uvedovle Alcatel TCL Hardware Repair 0 04-23-2004 19:47
3310 goes off when try to read sms bananclaus Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 06-10-2003 21:59

 



All times are GMT +1. The time now is 10:18.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.28140 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO