GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > FuriousGold | Powered by FuriousTeam

FuriousGold | Powered by FuriousTeam FuriouS GOLD Support Area

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-22-2012, 17:40   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 439
Member: 185255
Status: Offline
Thanks Meter: 31
acer s100 unlock

please need procedure to unlock s100 acer phone
this is the log when i try to connect


Software engine version: 1.0.0.7710
Searching phone ...

ERROR. POWER ON/OFF THE PHONE AND RECONNECT !
Error ... !
Time needed - 00:00:00
  Reply With Quote
Old 02-23-2012, 09:05   #2 (permalink)
Product Supporter
 
FTEAM_MODERATOR's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: FuriouSGold
Age: 8
Posts: 9,061
Member: 1144248
Status: Offline
Sonork: 100.1574721
Thanks Meter: 3,926
Donate money to this user
Reading manual it's cool, get the manual and read it or search in forum have been stated many times.
  Reply With Quote
Old 02-23-2012, 09:25   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2011
Location: In Gsm World
Posts: 79
Member: 1701547
Status: Offline
Thanks Meter: 10
you try using code ;.
  Reply With Quote
Old 02-23-2012, 09:46   #4 (permalink)
Product Supporter
 
FTEAM_MODERATOR's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: FuriouSGold
Age: 8
Posts: 9,061
Member: 1144248
Status: Offline
Sonork: 100.1574721
Thanks Meter: 3,926
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by ark88 View Post
you try using code ;.
Sorry but what kind of answer it's that?
  Reply With Quote
Old 02-24-2012, 16:43   #5 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2011
Location: In Gsm World
Posts: 79
Member: 1701547
Status: Offline
Thanks Meter: 10
"refer error codes in acer services..."
  Reply With Quote
Old 02-25-2012, 12:05   #6 (permalink)
Product Supporter
 
FTEAM_MODERATOR's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: FuriouSGold
Age: 8
Posts: 9,061
Member: 1144248
Status: Offline
Sonork: 100.1574721
Thanks Meter: 3,926
Donate money to this user
But he was not able to get codes! Cause he tried to connect phone powered on...
  Reply With Quote
Old 02-25-2012, 12:22   #7 (permalink)
No Life Poster
 
parengBok's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Philippines
Posts: 638
Member: 696820
Status: Offline
Sonork: 100.1640853
Thanks Meter: 200
Code:
ACER S100 Liquid/LiquidE E310 Liquid Mini UNLOCKING GUIDE
NOTE: HOW TO INSTALL DRIVERS AND UNLOCK
1. PRESS VOLUME DOWN + CAMERA AND INSERT USB CABLE FOR S100
2. FOR E310 CONNECT PHONE IN NORMAL MODE
3. DOWNLOAD AcerLiquidDrivers.zip / Driver_E310.rar FROM SUPPORT AND INSTALL
4. START AMDO AND PRESS UNLOCK
gudluck!
  Reply With Quote
Old 02-25-2012, 16:38   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2005
Location: ALGERIA
Age: 43
Posts: 370
Member: 112185
Status: Offline
Sonork: 100.1612613
Thanks Meter: 42
Quote:
Originally Posted by parengBok View Post
Code:
ACER S100 Liquid/LiquidE E310 Liquid Mini UNLOCKING GUIDE
NOTE: HOW TO INSTALL DRIVERS AND UNLOCK
1. PRESS VOLUME DOWN + CAMERA AND INSERT USB CABLE FOR S100
2. FOR E310 CONNECT PHONE IN NORMAL MODE
3. DOWNLOAD AcerLiquidDrivers.zip / Driver_E310.rar FROM SUPPORT AND INSTALL
4. START AMDO AND PRESS UNLOCK
gudluck!
same result!!
Code:
Software engine version: 1.0.0.7710
Searching phone ...

ERROR. POWER ON/OFF THE PHONE AND RECONNECT !
Error ...  !
Time needed - 00:00:00
  Reply With Quote
Old 02-25-2012, 16:40   #9 (permalink)
Product Supporter
 
FTEAM_MODERATOR's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: FuriouSGold
Age: 8
Posts: 9,061
Member: 1144248
Status: Offline
Sonork: 100.1574721
Thanks Meter: 3,926
Donate money to this user
Close any pc suite and select correct comport.
  Reply With Quote
Old 02-25-2012, 16:48   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2005
Location: ALGERIA
Age: 43
Posts: 370
Member: 112185
Status: Offline
Sonork: 100.1612613
Thanks Meter: 42
no pcsuite opened !
all is ok !!
port com: acer hs-usb diagnostics (98) !!
here screen shot :http://www.4shared.com/photo/6pi2jsir/fg_online.html
  Reply With Quote
Old 02-25-2012, 23:06   #11 (permalink)
Product Supporter
 
FTEAM_MODERATOR's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: FuriouSGold
Age: 8
Posts: 9,061
Member: 1144248
Status: Offline
Sonork: 100.1574721
Thanks Meter: 3,926
Donate money to this user
Maybe modified recovery?
  Reply With Quote
Old 02-26-2012, 10:57   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2005
Location: ALGERIA
Age: 43
Posts: 370
Member: 112185
Status: Offline
Sonork: 100.1612613
Thanks Meter: 42
Quote:
Originally Posted by FTEAM_MODERATOR View Post
Maybe modified recovery?
yes maybe !
so must reflash to generic and unlock ?
thanks for reply!
  Reply With Quote
Old 02-26-2012, 13:21   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2005
Location: ALGERIA
Age: 43
Posts: 370
Member: 112185
Status: Offline
Sonork: 100.1612613
Thanks Meter: 42
updated with an original rom !
and gives same result !????????????????
Code:
Software engine version: 1.0.0.7710
Searching phone ...

ERROR. POWER ON/OFF THE PHONE AND RECONNECT !
Error ...  !
Time needed - 00:00:00
  Reply With Quote
Old 02-26-2012, 14:30   #14 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Age: 30
Posts: 38,545
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 40,025
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by recan21 View Post
updated with an original rom !
and gives same result !????????????????
Code:
Software engine version: 1.0.0.7710
Searching phone ...

ERROR. POWER ON/OFF THE PHONE AND RECONNECT !
Error ...  !
Time needed - 00:00:00
phone must be off. press the keys asked and only then insert the cable. Must work.

Br
  Reply With Quote
Old 02-26-2012, 14:49   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2005
Location: ALGERIA
Age: 43
Posts: 370
Member: 112185
Status: Offline
Sonork: 100.1612613
Thanks Meter: 42
Quote:
Originally Posted by .:hack3r2k:. View Post
phone must be off. press the keys asked and only then insert the cable. Must work.

Br
all this is ok !!
but always error!i
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unlocking 5190 Ryu Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 18 07-03-2012 14:42
FAQ about unlock n0kia man0n Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 11-29-2010 19:06
$50 Reward for unlocking my 6150!!! TheDon Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 07-09-1999 23:08

 



All times are GMT +1. The time now is 10:53.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.43329 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO