GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > FuriousGold

FuriousGold FuriouS GOLD Support Area | Powered by FuriousTeam

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-22-2007, 11:58   #1 (permalink)
Freak Poster
 
bimson22vn's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Viet Nam
Age: 34
Posts: 162
Member: 534040
Status: Offline
Thanks Meter: 13
All LG M1 module Unlock and flash not work.......Please help me!


When unlock or flash LG in module M1 then not work ...Please help me!
Thank's
Attached Images
File Type: jpg Unlock M1.JPG (39.2 KB, 34 views)
  Reply With Quote
Old 10-22-2007, 14:12   #2 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 77
Member: 267789
Status: Offline
Thanks Meter: 5
same problem

I also have the same problem
  Reply With Quote
Old 10-22-2007, 14:20   #3 (permalink)
No Life Poster
 
usernome's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Iassy
Posts: 4,224
Member: 19723
Status: Offline
Thanks Meter: 345
It's working . Try to keep the power on button pressed until it boots up ...
  Reply With Quote
Old 10-22-2007, 15:11   #4 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 47,597
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 51,262
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by usernome View Post
It's working . Try to keep the power on button pressed until it boots up ...

Also be sure you have PACK 1 inside.

Br
  Reply With Quote
Old 10-22-2007, 17:16   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2005
Location: PH
Age: 41
Posts: 402
Member: 167930
Status: Offline
Thanks Meter: 5
pack1, pack2 that will bull**** you when your not familiar with FG, yah you have to make new clip
for other update rather than another S**t pack3 good for you and to other user.
  Reply With Quote
Old 10-22-2007, 21:58   #6 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 47,597
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 51,262
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by GyRO View Post
pack1, pack2 that will bull**** you when your not familiar with FG, yah you have to make new clip
for other update rather than another S**t pack3 good for you and to other user.

Not so hard read instructions. 38 modeules use pack 1 and 2 pack 2. Requires minimum MEMORY to remember this and minimum will to read a sigle sticked thread.

Br
  Reply With Quote
Old 10-23-2007, 02:40   #7 (permalink)
Freak Poster
 
bimson22vn's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Viet Nam
Age: 34
Posts: 162
Member: 534040
Status: Offline
Thanks Meter: 13
@usernome I did keep power on but not working , after update Maintainance v1.0.0.513 all module in FGBox working fine
@.:hack3r2k:. I did update fimware Pack1 first but not working
Thank's for reply.Please help !
  Reply With Quote
Old 10-23-2007, 02:47   #8 (permalink)
Freak Poster
 
bimson22vn's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Viet Nam
Age: 34
Posts: 162
Member: 534040
Status: Offline
Thanks Meter: 13
one problem is another after update maintainance v1.0.0.513 not see KE seria Module
  Reply With Quote
Old 10-23-2007, 05:49   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2005
Location: ROMANIA
Posts: 1,091
Member: 188484
Status: Offline
Thanks Meter: 113
upgrade your box with pack 1 and will see ...WORKING URA FG is the best bla bla bla .....and read instructions ..
  Reply With Quote
Old 10-23-2007, 09:26   #10 (permalink)
Freak Poster
 
bimson22vn's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Viet Nam
Age: 34
Posts: 162
Member: 534040
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Quote:
Originally Posted by alunecosu_hd View Post
upgrade your box with pack 1 and will see ...WORKING URA FG is the best bla bla bla .....and read instructions ..
Update Pack1 OK but not working !
Attached Images
File Type: jpg update.JPG (49.8 KB, 7 views)
  Reply With Quote
Old 10-25-2007, 21:45   #11 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 47,597
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 51,262
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by bimson22vn View Post
Update Pack1 OK but not working !

You must restart the exe aswell afterwards.

Br
  Reply With Quote
Old 10-25-2007, 22:22   #12 (permalink)
No Life Poster
 
jawad8305's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Morocco-Khenifra
Posts: 2,703
Member: 198621
Status: Offline
Sonork: 100.1591649
Thanks Meter: 963
Yes do exactly: press format (wait till it finish) -->close maintenance-->disconnect the box and connect it again-->open maintenance-->select pack1-->press update firmware-->close maintenance-->disconnect the box and connect again-->open lg module and continue IF IT DOESN'T CONNECT TRY AGAIN
  Reply With Quote
Old 10-25-2007, 22:24   #13 (permalink)
No Life Poster
 
jawad8305's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Morocco-Khenifra
Posts: 2,703
Member: 198621
Status: Offline
Sonork: 100.1591649
Thanks Meter: 963
don't forget to select the right cable,and check the +5v and Fbus Mbus
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6030 menu key not working, please help me gsm_surya Nokia Hardware & Hardware Repair 5 02-14-2008 17:42
HWK not working please help me pedro7208 HWK 5 07-31-2005 20:05
3300 KEYS"0" "4" not working please help me mohammed Nokia Hardware & Hardware Repair 0 05-10-2004 22:21
C55 - JavaActivator not worked - please help me MrK E-Gold Based Phones 2 04-19-2003 23:32

 



All times are GMT +1. The time now is 14:03.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.78994 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO