GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > FuriousGold | Powered by FuriousTeam

FuriousGold | Powered by FuriousTeam FuriouS GOLD Support Area

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-01-2007, 20:29   #1 (permalink)
No Life Poster
 
mbcommunication's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Murcia,Spain
Age: 35
Posts: 1,470
Member: 116918
Status: Offline
Sonork: 100.1590386
Thanks Meter: 562
Box Install On Other PC Problem With Server Down And Licence

I have had to install FG on my desktop as the USB hub in my laptop has just gone so this is my backup till i get it sorted, But with the server down i cant get the licence installed on my desktop, would it work if i copied the 2 licence files from there locations on my laptop and the added them to the correct location on my desktop PC. If not please is there any other way as i have 2 Blackberry here that are urgent for tommorrow.
  Reply With Quote
Old 03-02-2007, 13:07   #2 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Age: 30
Posts: 37,049
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 37,533
Quote:
Originally Posted by mbcommunication View Post
I have had to install FG on my desktop as the USB hub in my laptop has just gone so this is my backup till i get it sorted, But with the server down i cant get the licence installed on my desktop, would it work if i copied the 2 licence files from there locations on my laptop and the added them to the correct location on my desktop PC. If not please is there any other way as i have 2 Blackberry here that are urgent for tommorrow.

Now are back online.

Br
  Reply With Quote
Old 03-02-2007, 15:13   #3 (permalink)
No Life Poster
 
mbcommunication's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Murcia,Spain
Age: 35
Posts: 1,470
Member: 116918
Status: Offline
Sonork: 100.1590386
Thanks Meter: 562
Thanks for the info got the blackberrys done forgot about the 2 free logs i still had on my old Nspro logger account
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
server step1 error:you have used account on other pc or clock is incorrect????? stemo SETool2 6 01-05-2010 12:43
server step1 error:you have used account on other PC or clock is incorrect. joni_rajpura SETool2 7 12-12-2009 11:30
installation of mx-key on other pc Mind Power MXKEY Nokia Flasher and Unlocker (by Alim Hape) 1 11-21-2009 09:04
how to block other pc proxy with any software with my pc asif_ae Universal GSM Software 0 05-18-2009 11:59
Problem with server 1 and 2 gsmnice Easy-Unlocker 1 04-23-2008 15:35

 



All times are GMT +1. The time now is 14:01.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.20832 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO