GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > FuriousGold | Powered by FuriousTeam

FuriousGold | Powered by FuriousTeam FuriouS GOLD Support Area

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-17-2009, 16:45   #1 (permalink)
No Life Poster
 
denisirias's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: the center of the world
Posts: 1,347
Member: 309299
Status: Offline
Thanks Meter: 191
can furious unlock zte a316+

i got zte a316+ from latin america can we unlock this phone with vodafone module
  Reply With Quote
Old 12-17-2009, 16:50   #2 (permalink)
Product Supporter
 
FTEAM_MODERATOR's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: FuriouSGold
Age: 8
Posts: 9,060
Member: 1144248
Status: Offline
Sonork: 100.1574721
Thanks Meter: 3,925
Donate money to this user
Yes

Regards

Furious support
  Reply With Quote
Old 12-17-2009, 16:51   #3 (permalink)
Product Supporter
 
FTEAM_MODERATOR's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: FuriouSGold
Age: 8
Posts: 9,060
Member: 1144248
Status: Offline
Sonork: 100.1574721
Thanks Meter: 3,925
Donate money to this user
Yes

Regards

Furious support
  Reply With Quote
Old 12-17-2009, 16:54   #4 (permalink)
No Life Poster
 
denisirias's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: the center of the world
Posts: 1,347
Member: 309299
Status: Offline
Thanks Meter: 191
one more question should i have flash file on hand or process is direct\
and could i use vodafone v225 cable
  Reply With Quote
Old 12-17-2009, 17:02   #5 (permalink)
No Life Poster
 
denisirias's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: the center of the world
Posts: 1,347
Member: 309299
Status: Offline
Thanks Meter: 191
i tried to unlock phone now phone is dead here is log of operation what should i do

Connect phone powered on !
Start auth !
SW Ver: ES-PA-CW-P108E2FM(S)(U)V1.0.0B06
Imei: 352463030428852
Done;
Press power on !
Starting communication ...
Platform: E-Gold Voice ...
Preloader sent ....
Starting ...
Authorising ...
Loader sent ....

Flash ID(0): 00EC:0103


Reading ...
Saved: ZTE_11.01.14_17.12.2009_PARTIAL.bin
Erasing ...
Writing ...
Time needed - 00:00:39
  Reply With Quote
Old 12-17-2009, 17:07   #6 (permalink)
No Life Poster
 
denisirias's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: the center of the world
Posts: 1,347
Member: 309299
Status: Offline
Thanks Meter: 191
help supporter phone is completly dead client is mad and phone dont give me sings of life at all i dont see flash file and for flash i see phone most power on any solution please

Last edited by denisirias; 12-17-2009 at 17:13.
  Reply With Quote
Old 12-17-2009, 17:36   #7 (permalink)
No Life Poster
 
denisirias's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: the center of the world
Posts: 1,347
Member: 309299
Status: Offline
Thanks Meter: 191
well thanks for help i already fix phone with some tricks and now phone is unlocked thanks anyway
  Reply With Quote
Old 12-17-2009, 17:39   #8 (permalink)
Product Supporter
 
FTEAM_MODERATOR's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: FuriouSGold
Age: 8
Posts: 9,060
Member: 1144248
Status: Offline
Sonork: 100.1574721
Thanks Meter: 3,925
Donate money to this user
Well we are not refreshing forum each 5 minutes, we have other tasks to do. Also lot of info it's in forum about dead phones and how to recover them. Now you know how to solve the problem

Regards

Furious Support
  Reply With Quote
Old 12-17-2009, 17:51   #9 (permalink)
Freak Poster
 
celcomputo2007's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 162
Member: 576154
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Quote:
Originally Posted by denisirias View Post
well thanks for help i already fix phone with some tricks and now phone is unlocked thanks anyway
friend .... and fix it? I passed the same with a huawei g1157. thanks
  Reply With Quote
Old 12-17-2009, 18:27   #10 (permalink)
No Life Poster
 
denisirias's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: the center of the world
Posts: 1,347
Member: 309299
Status: Offline
Thanks Meter: 191
yes phone is fixed by furious and unlocked and fully functional thanks to furious team one of the best in the world
  Reply With Quote
Old 12-17-2009, 19:24   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2008
Location: Indonesia
Posts: 129
Member: 769748
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Quote:
Originally Posted by denisirias View Post
yes phone is fixed by furious and unlocked and fully functional thanks to furious team one of the best in the world


what number the cable
and how to fixed
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can i unlock ZTE A316+ by DD ? TheFoXMK SAGEM JTAG UNLOCKER 1 02-05-2010 16:53
can i unlock zte a316+ and huawei t156 malik_moon Rocker Dongle (By Legija) 3 01-08-2010 03:00
how Unlock zte a316+ ..please help . how UNlock residentdenuevo Infinity-Box 7 12-17-2009 09:02
colombiaTeam .. thieves liars alc v607 V570 Unlock ZTE A316 can not be residentdenuevo Infinity-Box 17 08-19-2009 05:26
Unlock ZTE A316+ solpuntocell Infinity-Box 3 05-15-2009 00:56

 



All times are GMT +1. The time now is 01:08.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.27748 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO