GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > FuriousGold


FuriousGold FuriouS GOLD Support Area | Powered by FuriousTeam

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-28-2007, 12:57   #1 (permalink)
Freak Poster
 
ghost9800's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Internet
Age: 45
Posts: 220
Member: 25914
Status: Offline
Thanks Meter: 3
can't make update for FuriouS GOLD !!!


hi all,

recieve this message !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Connecting to server...
Asking server for access ...
BOX SN: 4BXXXXXX
Latest firmware: FW1_61
Update failed ! Contact support !
Time needed - 00:01:38

not resolved, explaine me this prob.

thank's,
  Reply With Quote
Old 08-28-2007, 13:22   #2 (permalink)
Product Manager
 
FuriouS TeaM's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Los Angeles
Posts: 5,032
Member: 4584
Status: Offline
Sonork: 100.69564
Thanks Meter: 15,093
I suggest you read tutorial and do exactly what is explain there : http://www.furious-gold.com/blog/ind...ainance-update

BR.
Steve.
  Reply With Quote
Old 08-28-2007, 15:45   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2006
Location: Palestine West Bank
Age: 37
Posts: 170
Member: 330490
Status: Offline
Sonork: 100.1596361
Thanks Meter: 36
Thumbs down

i have same proplem


can not update my box
Attached Images
File Type: jpg step2.JPG (48.9 KB, 24 views)
File Type: jpg step3.JPG (53.2 KB, 25 views)
  Reply With Quote
Old 08-28-2007, 15:53   #4 (permalink)
No Life Poster
 
damabib's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: EVERYWHERE U GO
Age: 42
Posts: 4,800
Member: 106026
Status: Offline
Sonork: 100.77890
Thanks Meter: 127
READS B4 POST UR ANSWER IS ALREADY THEREhttp://www.furious-gold.com/blog/index.php/2007/07/21/76-tutorial-how-to-use-latest-maintainance-update
  Reply With Quote
Old 08-28-2007, 18:12   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: Algeria
Posts: 802
Member: 220195
Status: Offline
Thanks Meter: 40
With 25600 free space, I can't update firmware for ALL MODULES, (I have actived my dongle for one new year)
Why ????????????????????
  Reply With Quote
Old 08-28-2007, 18:17   #6 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 49,886
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 54,715
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by bachirDraria View Post
With 25600 free space, I can't update firmware for ALL MODULES, (I have actived my dongle for one new year)
Why ????????????????????

Because space isnt enough for noone now to update all modules so use either PACK 1 , either PACK 2 and try reading FAQ before asking any FREQVENTLY ASKED QUESTION damnit.

Br
  Reply With Quote
Old 08-28-2007, 18:26   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: Algeria
Posts: 802
Member: 220195
Status: Offline
Thanks Meter: 40
I have readed faq 1000000000000 fois
waht is formating ?????????
Why we active for new year ???? (I undersatnd : if I active, I have a full dongle, but not a half of a dongle)
.:hack3r2k: : that is a half of solution (format ...... update ............ format ....... update) lol !!!!!!!!!!!!!!!!
  Reply With Quote
Old 08-28-2007, 21:49   #8 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 49,886
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 54,715
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by bachirDraria View Post
I have readed faq 1000000000000 fois
waht is formating ?????????
Why we active for new year ???? (I undersatnd : if I active, I have a full dongle, but not a half of a dongle)
.:hack3r2k: : that is a half of solution (format ...... update ............ format ....... update) lol !!!!!!!!!!!!!!!!

If you cannot understand instructions it's not my pb. I was clear enough. Use maintainace module.

Do

1. FORMAT
2. UPDATE PACK 1 or PACK 2 depending modules you need. ( you can see what pack require each module on faq)

Regarding renewal license you will need soon in order to access support files in case your account exceeded 1 year. Can't be more clear then this.

Br
  Reply With Quote
Old 08-29-2007, 06:03   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: Algeria
Posts: 802
Member: 220195
Status: Offline
Thanks Meter: 40
You are right even though you have twisted
One is only consumers
  Reply With Quote
Old 08-29-2007, 08:32   #10 (permalink)
No Life Poster
 
mamirza's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: With You In Mind
Posts: 1,731
Member: 300540
Status: Offline
Thanks Meter: 103
Lightbulb Improve Maintenance Tool

Quote:
Originally Posted by .:hack3r2k:. View Post
If you cannot understand instructions it's not my pb. I was clear enough. Use maintainace module.

Do

1. FORMAT
2. UPDATE PACK 1 or PACK 2 depending modules you need. ( you can see what pack require each module on faq)

Regarding renewal license you will need soon in order to access support files in case your account exceeded 1 year. Can't be more clear then this.

Br
@ .:hack3r2k:.

It is strongly suggested that either remove command from Main. Tool i.e.,
ALL MODULES, perhaps may needed for DONGLE SPACE : 29676 bytes.

Or Include On Maintenance Tool:

Warning: Read Furious F.a.q - Frequently Asked Questions !

Do

1. FORMAT
2. UPDATE PACK 1 or PACK 2 depending modules you need. ( you can see what pack require each module on faq)


Am sure FuriouSTeaM wud give due considerations in improving
the Maintenace Tool ! Thus avoiding one becoming sick giving
answers for:

Connecting to server...
Asking server for access ...
BOX SN: 4BXXXXXX
Latest firmware: FW1_61
Update failed ! Contact support !
Time needed - 00:01:38


This of course wud improve the quality of the product and gain
fruitful results, thus minimizing downtime !

Thanks.

BR.




  Reply With Quote
Old 08-29-2007, 13:19   #11 (permalink)
Freak Poster
 
ghost9800's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Internet
Age: 45
Posts: 220
Member: 25914
Status: Offline
Thanks Meter: 3
thank's for furious Team, and all members of forum,


1. format
2. update

dangle is work , this of course improve the quality of products.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
i am furious gold lover please send me tutorials for furious gold??? nofear99 FuriousGold 1 12-08-2009 05:53
new update for furious gold pack 4 evaireland FuriousGold 1 08-17-2009 23:00
Furious server not work, can't make update EMINEMGSM FuriousGold 4 03-17-2008 18:05
i can't visit http://www.furious-gold.com, help fuzhiguo8888 FuriousGold 5 10-14-2006 16:41

 



All times are GMT +1. The time now is 15:34.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.44990 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO