GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > FuriousGold

FuriousGold FuriouS GOLD Support Area | Powered by FuriousTeam

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-21-2009, 09:05   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Nov 2006
Location: VIETNAMGSM.VN
Posts: 99
Member: 395573
Status: Offline
Thanks Meter: 41
.:hack3r2k:., I need help with Treo credits [SOLVING]


pls help me .:hack3r2k:.

Box username: Bling3249

Date asked13 May 2009, 01:34:09

Sony-Ericsson Credits40

Treo680 Credits15

Treo650 Credits15

Refill string MMNNMWYALPMT7DKIDMEC4

Recharge TTSCXJ73UEQMO6V6536N3WXR77QO4IEY


Use refill > ERROR: 03





Check status info > ERROR: 02


Can you help me

BR
 
Old 05-21-2009, 11:14   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Fast Unlocker's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Furious Team ... GPGIndustries
Age: 41
Posts: 9,730
Member: 95960
Status: Offline
Sonork: 100.1574721
Thanks Meter: 13,764
Donate money to this user
will check and come back to you ASAP
 
The Following User Says Thank You to Fast Unlocker For This Useful Post:
Old 06-17-2009, 04:52   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Nov 2006
Location: VIETNAMGSM.VN
Posts: 99
Member: 395573
Status: Offline
Thanks Meter: 41
pls check for me , i need help .
thanks FuriouS TeaM .
 
Old 06-17-2009, 07:58   #4 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Aug 2004
Location: MicroControllers::
Age: 39
Posts: 1,676
Member: 78619
Status: Offline
Thanks Meter: 297
pm to hack or any team member...
or check him on yahoo..
 
The Following User Says Thank You to uqbah For This Useful Post:
Old 06-18-2009, 00:34   #5 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 50,270
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 55,311
Donate money to this user
Give me new ASK REFILL !

Br
 
The Following User Says Thank You to .:hack3r2k:. For This Useful Post:
Old 08-28-2009, 18:13   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Nov 2006
Location: VIETNAMGSM.VN
Posts: 99
Member: 395573
Status: Offline
Thanks Meter: 41
REFILL STRING: MMNNMWYA45TWIUTUBUD6A

pls help me
thanks hack very much .
 
Old 08-28-2009, 21:45   #7 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: http://15giay.vn
Posts: 93
Member: 239856
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Quote:
Originally Posted by nguyentung View Post
pls help me .:hack3r2k:.

Box username: Bling3249

Date asked13 May 2009, 01:34:09

Sony-Ericsson Credits40

Treo680 Credits15

Treo650 Credits15

Refill string MMNNMWYALPMT7DKIDMEC4

Recharge TTSCXJ73UEQMO6V6536N3WXR77QO4IEY


Use refill > ERROR: 03





Check status info > ERROR: 02


Can you help me

BR
You had Creadit Treo with Recharg code. Error 02 reason is because you format dongle.
 
Old 08-29-2009, 13:11   #8 (permalink)
No Life Poster
 
I_sumo's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: INDIA
Posts: 603
Member: 38103
Status: Offline
Sonork: 100.100782
Thanks Meter: 165
INstead of such long discussions.. FG team should directly put an extra section on SUPPORT area that can decode txt to code. ]

IT would much much easier for all the users having problem with treo refilling including me.

Think on this suggestion.
BR
 
Old 08-29-2009, 13:28   #9 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2004
Age: 34
Posts: 5,993
Member: 81703
Status: Offline
Thanks Meter: 1,332
Well but if you have transfered the credits to your box and then people format without reading about the issues it's not our fault...

BR

Luskao
 
Old 08-29-2009, 13:28   #10 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2004
Age: 34
Posts: 5,993
Member: 81703
Status: Offline
Thanks Meter: 1,332
Well but if you have transfered the credits to your box and then people format without reading about the issues it's not our fault...

BR

Luskao
 
Old 08-29-2009, 13:48   #11 (permalink)
No Life Poster
 
I_sumo's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: INDIA
Posts: 603
Member: 38103
Status: Offline
Sonork: 100.100782
Thanks Meter: 165
Date asked: 25 August 2009, 05:17:03

N/A0

N/A0

Treo680 Credits15

Treo650 Credits15

Refill string EJDV45AAIR7J5HB36XZMS

Recharge Pending
-------------------------------
treo 680

Unlock Data Send the unlock data to [email protected] -- 8< -- 777QJXDSKM 5QCI57Z2BC P3K5S2DJBO 5J3OAMGEQX OQ -- 8< --
 
Old 08-29-2009, 13:54   #12 (permalink)
No Life Poster
 
I_sumo's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: INDIA
Posts: 603
Member: 38103
Status: Offline
Sonork: 100.100782
Thanks Meter: 165
Quote:
Originally Posted by luskao View Post
Well but if you have transfered the credits to your box and then people format without reading about the issues it's not our fault...

BR

Luskao
IT even refuses to update new pack even though ONLY one pack present in fg box. IT starts saying " Dongle memory is smaller then required by your selection!"

Then no other option left with us except 'format dongle'. And most customers are always in hurry.

So circumstances forces us to format the dongle.
 
Old 08-29-2009, 15:27   #13 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2004
Age: 34
Posts: 5,993
Member: 81703
Status: Offline
Thanks Meter: 1,332
WEll but it's said, please do screenshot of the remain credits, post new string and hack will give you.

BR

Luskao

PS: Format one time it's enough, also, for example, you never asked for Treo credits so it's not because of Format
 
Old 08-30-2009, 01:44   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2006
Location: UK
Posts: 554
Member: 297936
Status: Offline
Thanks Meter: 201
Quote:
Originally Posted by I_sumo View Post
IT even refuses to update new pack even though ONLY one pack present in fg box. IT starts saying " Dongle memory is smaller then required by your selection!"

Then no other option left with us except 'format dongle'. And most customers are always in hurry.

So circumstances forces us to format the dongle.

Have you read this from FAQ:

Quote:
Q: i want to format my Dongle to double up the Dongle volume,
is there anything should i do before formatting

A:make sure you snap a screenshot for your treo credits before formatting.
else you can't claim it back
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
new help with refil credits treo edgar_garay2004 FuriousGold 1 12-31-2009 10:35
I need help with Treo credits. nguyentung FuriousGold 1 09-18-2009 23:54
HI NEED HELP WITH ALCATEL E201a [SOLVING] eljapa FuriousGold 9 08-28-2009 17:34
Need help with treo 680 juvenile FuriousGold 2 06-17-2009 08:03
.:hack3r2k:., I need help with Treo REFILL STRING Vansy FuriousGold 5 05-21-2009 08:59

 



All times are GMT +1. The time now is 21:48.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.39983 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO