GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > FuriousGold | Powered by FuriousTeam

FuriousGold | Powered by FuriousTeam FuriouS GOLD Support Area

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-15-2009, 14:34   #1 (permalink)
No Life Poster
 
saqib2009's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: P A K I S T A N
Posts: 1,023
Member: 515406
Status: Offline
Sonork: 100.1603457
Thanks Meter: 645
Question hacker pliz anser me

i have 2 set lock

1 is network locked

and 2 is phone lock

pliz cheq shel 1.8 but this model is not in listed in shell

pliz any one help this box is sported or not sopprted

pliz any one details send me

wich pack i update

wich cables use

wich exe use

????????????????????????????????????????
  Reply With Quote
Old 08-15-2009, 15:03   #2 (permalink)
No Life Poster
 
::.imeimate.::'s Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Melbourne / Australia
Age: 38
Posts: 3,425
Member: 177834
Status: Offline
Thanks Meter: 1,728
yes i can help u out here
as im the fortun teller in this board
use pack 4 to unlock you LG, u need moto T191 cable & use MT-box as ftdi
dont forget to plug samsung AC charger to your MT-box
  Reply With Quote
Old 08-15-2009, 15:06   #3 (permalink)
No Life Poster
 
uqbah's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: MicroControllers::
Age: 34
Posts: 1,688
Member: 78619
Status: Offline
Thanks Meter: 297
strange question
strangest answer
  Reply With Quote
Old 08-15-2009, 15:11   #4 (permalink)
No Life Poster
 
saqib2009's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: P A K I S T A N
Posts: 1,023
Member: 515406
Status: Offline
Sonork: 100.1603457
Thanks Meter: 645
Question

Quote:
Originally Posted by ::.imeimate.:: View Post
yes i can help u out here
as im the fortun teller in this board
use pack 4 to unlock you lg, u need moto t191 cable & use mt-box as ftdi
dont forget to plug samsung ac charger to your mt-box



y not u add pack 1 2 3

this is lg model not blackbery

y pack 4 ????????????/
  Reply With Quote
Old 08-15-2009, 15:17   #5 (permalink)
No Life Poster
 
uqbah's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: MicroControllers::
Age: 34
Posts: 1,688
Member: 78619
Status: Offline
Thanks Meter: 297
wake up bro..
tell which model u need to unlock..
in both posts thats missing...
  Reply With Quote
Old 08-15-2009, 15:21   #6 (permalink)
No Life Poster
 
saqib2009's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: P A K I S T A N
Posts: 1,023
Member: 515406
Status: Offline
Sonork: 100.1603457
Thanks Meter: 645
Arrow Sory i mising word

Quote:
Originally Posted by uqbah View Post
wake up bro..
Tell which model u need to unlock..
In both posts thats missing...


model is kp199


pliz giude me full detail
  Reply With Quote
Old 08-15-2009, 15:23   #7 (permalink)
No Life Poster
 
::.imeimate.::'s Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Melbourne / Australia
Age: 38
Posts: 3,425
Member: 177834
Status: Offline
Thanks Meter: 1,728
we are not fortune tellers mate
how the heck we know what you after
u have fones to unlock, so what ??
brands, models ??????????????????
  Reply With Quote
Old 08-15-2009, 15:23   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bangladesh
Age: 33
Posts: 561
Member: 180833
Status: Offline
Sonork: 100.1578281
Thanks Meter: 182
@ saqib2009

Brother,
Tell the Phones Brand & Model Name, which u want to UNLOCK ?????
  Reply With Quote
Old 08-15-2009, 15:34   #9 (permalink)
No Life Poster
 
::.imeimate.::'s Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Melbourne / Australia
Age: 38
Posts: 3,425
Member: 177834
Status: Offline
Thanks Meter: 1,728
this new MTK not supported by furious right now
u may try on LGKE
select model KP500 with KE500 cable
see how u go
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ::.imeimate.:: For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I think ub wrong anser me .......... ^^^RAVI SOOD^^^ Universalbox 6 06-09-2009 23:34
pliz tell me spvdevelopers-services work now or not the new HTC & PDA WM( With Touchscreen) 5 03-29-2006 23:59
pliz help me c550 jalal1 Motorola P2k 0 07-05-2005 08:28
pliz help me alcatel clone the new BF, BG, TH, BHx Series 0 05-20-2004 00:46
pliz help me SL55 jalal1 E-Gold Based Phones 2 07-03-2003 11:19

 



All times are GMT +1. The time now is 05:36.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.28652 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO