GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > FuriousGold

FuriousGold FuriouS GOLD Support Area | Powered by FuriousTeam

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-07-2018, 01:50   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: INSIDE APPLE TABLET
Age: 36
Posts: 557
Member: 249497
Status: Offline
Thanks Meter: 172
huawei instan codes problem


hello support today i orden about 5 devices and last one i get codes al in 00000000
nck 00000000000000000000
pck 00000000000000000000

and others also 00000000000
just bootloader code and frp where ok

phone is from claro guatemala
order id 72246

thks
  Reply With Quote
Old 12-07-2018, 08:49   #2 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 48,470
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 52,432
Donate money to this user
It's normal not to get any unlock codes if the phone came factory unlocked !!


Br
  Reply With Quote
Old 12-07-2018, 16:00   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: INSIDE APPLE TABLET
Age: 36
Posts: 557
Member: 249497
Status: Offline
Thanks Meter: 172
Quote:
Originally Posted by .:hack3r2k:. View Post
It's normal not to get any unlock codes if the phone came factory unlocked !!


Br
Wrong
Phone ask for code and it's from Claro Guatemala
It's the first thing that I do is checking if phone ask for code before order.. I wouldn't be wasting my time asking for support if I wasn't shure what I'm asking for
  Reply With Quote
Old 12-07-2018, 17:36   #4 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 48,470
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 52,432
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by CHAGUA View Post
Wrong
Phone ask for code and it's from Claro Guatemala
It's the first thing that I do is checking if phone ask for code before order.. I wouldn't be wasting my time asking for support if I wasn't shure what I'm asking for

Whhich kind of code it asks ?! Can attach a screenshot ?




Br
  Reply With Quote
Old 12-07-2018, 18:34   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: INSIDE APPLE TABLET
Age: 36
Posts: 557
Member: 249497
Status: Offline
Thanks Meter: 172
received_293518394619854.jpeg
Quote:
Originally Posted by .:hack3r2k:. View Post
Whhich kind of code it asks ?! Can attach a screenshot ?




Br
here you go

received_293518394619854.jpeg
  Reply With Quote
Old Yesterday, 08:47   #6 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 48,470
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 52,432
Donate money to this user
I refunded you but avoid requesting unlock code for this operator if you only need nck


Br
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 22:59.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.18932 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO