GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > FuriousGold | Powered by FuriousTeam

FuriousGold | Powered by FuriousTeam FuriouS GOLD Support Area

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-15-2008, 23:38   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,188
Member: 453916
Status: Offline
Sonork: 100.1620840
Thanks Meter: 141
insert sim LG KU380

customer said that the phone was ok when insert back the sim message the message pop up "insert sim" this problems would be a software or hardware problems??


should i solve by reprogramming??
  Reply With Quote
Old 12-16-2008, 00:33   #2 (permalink)
No Life Poster
 
::.imeimate.::'s Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Melbourne / Australia
Age: 37
Posts: 3,425
Member: 177834
Status: Offline
Thanks Meter: 1,728
its shouldnt be a software issue
NEVER TRUST CUSTOMERS
  Reply With Quote
Old 12-16-2008, 07:32   #3 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2004
Age: 29
Posts: 6,005
Member: 81703
Status: Offline
Thanks Meter: 1,332
Correct, I use to check phones before play with them.

Also, there are some problems with old simcards. Verify that the card it's not too old, like 32k.

BR

Luskao
  Reply With Quote
Old 12-18-2008, 02:28   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,188
Member: 453916
Status: Offline
Sonork: 100.1620840
Thanks Meter: 141
for now insert sim message "Insert USIM card" its a unlock???
  Reply With Quote
Old 12-18-2008, 03:43   #5 (permalink)
Product Supporter
 
Phenomens's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 170
Member: 263583
Status: Offline
Thanks Meter: 298
it is locked or unsupported sim
  Reply With Quote
Old 12-18-2008, 05:26   #6 (permalink)
No Life Poster
 
::.imeimate.::'s Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Melbourne / Australia
Age: 37
Posts: 3,425
Member: 177834
Status: Offline
Thanks Meter: 1,728
if you see USIM Locked, thats mean your phone is simlocked


BR
  Reply With Quote
Old 02-08-2009, 22:35   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,188
Member: 453916
Status: Offline
Sonork: 100.1620840
Thanks Meter: 141
only pack 5 that can unlock this model???
  Reply With Quote
Old 02-08-2009, 23:37   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2006
Location: manila, philippines
Posts: 690
Member: 336741
Status: Offline
Thanks Meter: 146
pack 1 bro. unlock it...
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
::who want solution for lg ku380 insert sim card problem??:: toutou_gsm LG Hardware Repair 56 02-06-2013 09:41
LG KU380 Insert SIM Problem mbcommunication LG Hardware Repair 9 07-20-2010 17:32
LG KU380 Insert Sim Card Problem marcsantos LG 1 08-13-2009 09:13
********help me insert sim LG 195 ****** multi_mobile LG Hardware Repair 2 02-04-2009 20:09
Pls help lg ku380 insert sim samirho LG 0 12-20-2008 17:27

 



All times are GMT +1. The time now is 16:34.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.33288 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO