GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > FuriousGold | Powered by FuriousTeam

FuriousGold | Powered by FuriousTeam FuriouS GOLD Support Area

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-07-2008, 19:21   #1 (permalink)
No Life Poster
 
coolmax's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: in the line of fire..
Posts: 680
Member: 157118
Status: Offline
Thanks Meter: 156
ku990 how to flash

ku990 how to flash

i have adead ku990 that somebody tried flash now wont power on


what cable to i use to revive the phone can i use a kg800 usb cable or a rj45 cable


or does this phone have a specic cable to flash


i need full instuction on how to revive it because the customer told me he cant get in emergency mode coz the phone is totlly dead

any help would be appreciated thanks
  Reply With Quote
Old 01-08-2008, 09:10   #2 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Age: 30
Posts: 37,639
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 38,499
Quote:
Originally Posted by coolmax View Post
ku990 how to flash

i have adead ku990 that somebody tried flash now wont power on


what cable to i use to revive the phone can i use a kg800 usb cable or a rj45 cable


or does this phone have a specic cable to flash


i need full instuction on how to revive it because the customer told me he cant get in emergency mode coz the phone is totlly dead

any help would be appreciated thanks
Use USB cable.

To enable EMERGENCY DOWNLOAD PRESS: GREEN KEY+"C" KEY+KEY LOCK BUTTON+POWER ON. BE SURE U PRESS THEM IN THIS ORDER AND U KEPP THEM PRESSED.

Br
  Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to .:hack3r2k:. For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 01-26-2008, 17:09   #3 (permalink)
Freak Poster
 
smootny's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Livingston
Age: 34
Posts: 316
Member: 77136
Status: Offline
Thanks Meter: 12
Exclamation

witch flash file contains polish language ??
  Reply With Quote
Old 01-26-2008, 18:19   #4 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Age: 30
Posts: 37,639
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 38,499
Quote:
Originally Posted by smootny View Post
witch flash file contains polish language ??
Currently none.

Br
  Reply With Quote
Old 01-29-2008, 00:35   #5 (permalink)
No Life Poster
 
cairnquay's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 966
Member: 64893
Status: Offline
Thanks Meter: 219
Just a quick question....

Which module do I need to open for flashing KU990, as I can`t seem to find it?
Whats does the OPN and OFF mean in the flash file names?

  Reply With Quote
Old 02-04-2008, 22:07   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 519
Member: 72951
Status: Offline
Thanks Meter: 63
I am having the exact same problem. I am scanning ports and it finds that there is a KU990 but get an error when I load the flash file. Is there something I'm doing wrong? I am using latest module, original USB cable and com port is set at 3. Thanks.
  Reply With Quote
Old 02-05-2008, 07:47   #7 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Age: 30
Posts: 37,639
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 38,499
Quote:
Originally Posted by cracker_jack View Post
I am having the exact same problem. I am scanning ports and it finds that there is a KU990 but get an error when I load the flash file. Is there something I'm doing wrong? I am using latest module, original USB cable and com port is set at 3. Thanks.
Must use QFG module and dongle with PACK 1 inside. as for error i must see it in order to reply. As for flash files name OPN=OPEN Area=represent group of countries from east europe. As for OFF i have no ideea. Thats the way LG names their files.

Br
  Reply With Quote
Old 02-06-2008, 17:10   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 519
Member: 72951
Status: Offline
Thanks Meter: 63
Quote:
Originally Posted by .:hack3r2k:. View Post
Must use QFG module and dongle with PACK 1 inside. as for error i must see it in order to reply. As for flash files name OPN=OPEN Area=represent group of countries from east europe. As for OFF i have no ideea. Thats the way LG names their files.

Br
Problem fixed. Updated to latest QFG module and updated box firmware and worked like a charm, thanks for your reply and help.
  Reply With Quote
Old 02-07-2008, 03:50   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 10
Member: 115711
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by cracker_jack View Post
Problem fixed. Updated to latest QFG module and updated box firmware and worked like a charm, thanks for your reply and help.
hey where did you get the module and stuff from? im having big trouble finding out how to flash my ku990

thanks
  Reply With Quote
Old 02-07-2008, 21:32   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 519
Member: 72951
Status: Offline
Thanks Meter: 63
In the support area of Fuorious Gold. USe your maintenace tool to gain access, you'll find everything you'll need there.
  Reply With Quote
Old 02-15-2008, 12:38   #11 (permalink)
No Life Poster
 
cairnquay's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 966
Member: 64893
Status: Offline
Thanks Meter: 219
Use the seaarch button and simply do search for "KU990"
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cairnquay For This Useful Post:
Old 05-13-2008, 08:01   #12 (permalink)
No Life Poster
 
nasirkhan007's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: (`. Catch Me If U Can .)
Age: 25
Posts: 7,241
Member: 553445
Status: Offline
Sonork: 100.1585581
Thanks Meter: 8,639
Flash contains following language packs
RU_UKR_KZ_LV_LT_EE


http://www.ultpro.net/KU990-V10b-DEC...EN-CIS-OFF.zip
  Reply With Quote
Old 07-26-2009, 19:09   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 8
Member: 210874
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i need to flash language arabic
  Reply With Quote
Old 07-27-2009, 06:58   #14 (permalink)
No Life Poster
 
uqbah's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: MicroControllers::
Age: 34
Posts: 1,688
Member: 78619
Status: Offline
Thanks Meter: 297
check at suport site...
  Reply With Quote
Old 01-27-2013, 12:02   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 12
Member: 1013142
Status: Offline
Sonork: shsaqib_77@yahoo.com
Thanks Meter: 0
witch box is best for lg flashing,pls tell me about this thanked advs.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to flash a52? fuadgsm E-Gold Based Phones 1 03-29-2010 18:48
How to flash SGH B520.-URGENT- prashantvrm Samsung Flashers, Software, Firmware. 1 03-29-2010 13:24
how to flash e250i adda2004 Samsung Flashers, Software, Firmware. 0 03-29-2010 12:26
how to flash ku990 ??? vnsun VygisToolbox 4 06-22-2009 02:23
KU990 how to flash.. reynant FuriousGold | Powered by FuriousTeam 2 05-15-2008 06:29

 



All times are GMT +1. The time now is 08:20.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.44454 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO