GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > FuriousGold

FuriousGold FuriouS GOLD Support Area | Powered by FuriousTeam

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-07-2007, 15:49   #1 (permalink)
No Life Poster
 
patric's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: tunis,Tunisia
Age: 49
Posts: 5,326
Member: 8228
Status: Offline
Thanks Meter: 132
nec e122 can't unlock can't flash ???????????????


nec e122 can't unlock can't flash ???????????????
always get error
Press power on !
Starting communication ...
Speed changed ...
Sending boot ...
Boot sent ...
Application started ...
Loader version: FuriouSTeaM GSM DEVELOPEMENT
Baud rate changed ok !
Error ... !
Time needed - 00:01:0
i used pinout working 100 % from infinity box
any solution
?????????????
 
Old 05-07-2007, 16:38   #2 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 49,433
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 53,984
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by patric View Post
nec e122 can't unlock can't flash ???????????????
always get error
Press power on !
Starting communication ...
Speed changed ...
Sending boot ...
Boot sent ...
Application started ...
Loader version: FuriouSTeaM GSM DEVELOPEMENT
Baud rate changed ok !
Error ... !
Time needed - 00:01:0
i used pinout working 100 % from infinity box
any solution
?????????????
The phone works !?

Br
 
Old 05-07-2007, 16:42   #3 (permalink)
No Life Poster
 
patric's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: tunis,Tunisia
Age: 49
Posts: 5,326
Member: 8228
Status: Offline
Thanks Meter: 132
yes the phone is full working and show sim error that's mean locked
and i make reset default unsing infinity box, pinout working correctly and phone is working
(let's talk in icq)
 
Old 01-23-2009, 17:22   #4 (permalink)
No Life Poster
 
saifali's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: PAKISTAN
Age: 30
Posts: 868
Member: 772820
Status: Offline
Sonork: BE MASTERMIND
Thanks Meter: 123
Quote:
Originally Posted by .:hack3r2k:. View Post
The phone works !?

Br
but i have one set that can not connect what is it problem
 
Old 01-23-2009, 18:16   #5 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 49,433
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 53,984
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by saifali View Post
but i have one set that can not connect what is it problem

Bad cable, bad phone socket, wrong com used....

Br
 
Old 01-23-2009, 18:19   #6 (permalink)
No Life Poster
 
BouRRi_GSM's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: TuNiSiA
Age: 38
Posts: 4,323
Member: 111457
Status: Offline
Thanks Meter: 957
Quote:
Originally Posted by patric View Post
yes the phone is full working and show sim error that's mean locked
and i make reset default unsing infinity box, pinout working correctly and phone is working
(let's talk in icq)
have u solved sim error problem in nec 122?

br
 
Old 01-23-2009, 19:24   #7 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 49,433
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 53,984
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by BouRRi_GSM View Post
have u solved sim error problem in nec 122?

br

just curious. Have looked at the date of the posts ? Year 2007 !?

Br
 
Old 01-23-2009, 20:52   #8 (permalink)
No Life Poster
 
BouRRi_GSM's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: TuNiSiA
Age: 38
Posts: 4,323
Member: 111457
Status: Offline
Thanks Meter: 957
Quote:
Originally Posted by .:hack3r2k:. View Post
just curious. Have looked at the date of the posts ? Year 2007 !?

Br
i'm just asking, because as i know sim error in E122 is hardware fault, never solved for me by software.


br
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
my-231x can't unlock, can't read flash gsm-brest SMTi 2 12-13-2009 09:59
A800 can't unlock after flashing nikload VLSI, Conexant, Skyworks and Old Models 13 07-07-2004 21:36
V66 can't unlock can't flash Keke Motorola P2k 4 06-16-2003 10:17
A800 can't unlock after flashing Visar Mato VLSI, Conexant, Skyworks and Old Models 0 04-14-2003 07:47
A35-can't flash, can't unlock, can't log! Migeni x1x to x45/x50 4 12-21-2002 11:17

 



All times are GMT +1. The time now is 09:53.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.35337 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO