GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > FuriousGold | Powered by FuriousTeam

FuriousGold | Powered by FuriousTeam FuriouS GOLD Support Area

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-17-2012, 13:45   #1 (permalink)
No Life Poster
 
meeza_84's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Gojra
Posts: 1,694
Member: 279362
Status: Offline
Sonork: 100.1594141
Thanks Meter: 414
pake 4 not work

pake's on my box 1 and 4 pake 1 working fine when open pake 4 show this error plz guide me how fix this problem



  Reply With Quote
Old 04-17-2012, 14:35   #2 (permalink)
No Life Poster
 
meeza_84's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Gojra
Posts: 1,694
Member: 279362
Status: Offline
Sonork: 100.1594141
Thanks Meter: 414
see these image



  Reply With Quote
Old 04-17-2012, 14:38   #3 (permalink)
Super Moderator
 
THE CLASH's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: UK..
Age: 48
Posts: 5,152
Member: 173077
Status: Offline
Sonork: 100.1594293
Thanks Meter: 1,220
Donate money to this user
use latest version of software, then update your packs..
by ticking program box pack(s).. then execute selected operations.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to THE CLASH For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6110 power does not stay on sc~micro Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 08-30-2014 08:14
where to find a working program all they have some errors ?? fondas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 12-12-2012 12:26
Service Provider Lock 1-4 ? StompSC Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 06-27-2012 11:00
"Deskey Device driver not found" ?? Please help DivAdonis Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 06-28-1999 14:56
how the **** do i make wintesla 6.03 work Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 06-16-1999 08:41

 



All times are GMT +1. The time now is 16:28.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.21784 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO