GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > FuriousGold

FuriousGold FuriouS GOLD Support Area | Powered by FuriousTeam

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-30-2009, 07:30   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2007
Location: Bangladesh
Posts: 151
Member: 622287
Status: Offline
Thanks Meter: 33
vodafone 736 unlock


Furious team Please support for vodafone 736.
 
The Following User Says Thank You to safayat For This Useful Post:
Old 09-30-2009, 17:22   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2004
Age: 35
Posts: 5,993
Member: 81703
Status: Offline
Thanks Meter: 1,332
Working...

BR

Luskao
 
The Following User Says Thank You to luskao For This Useful Post:
Old 09-30-2009, 17:23   #3 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2004
Age: 35
Posts: 5,993
Member: 81703
Status: Offline
Thanks Meter: 1,332
Working...

BR

Luskao
 
Old 10-09-2009, 21:19   #4 (permalink)
No Life Poster
 
DUSKnenixs's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Planet earth
Posts: 2,573
Member: 5169
Status: Offline
Thanks Meter: 649
Donate money to this user
when solution for this model????
thanks
 
Old 10-10-2009, 00:59   #5 (permalink)
No Life Poster
 
BouRRi_GSM's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: TuNiSiA
Age: 39
Posts: 4,338
Member: 111457
Status: Offline
Thanks Meter: 962
Working....


br
 
Old 10-10-2009, 12:20   #6 (permalink)
No Life Poster
 
DUSKnenixs's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Planet earth
Posts: 2,573
Member: 5169
Status: Offline
Thanks Meter: 649
Donate money to this user
Please share pinout and drivers i think pinout is difrent from zte f230? correct me if im wrong.
thanks
br.
 
Old 10-10-2009, 15:07   #7 (permalink)
No Life Poster
 
::.imeimate.::'s Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Melbourne / Australia
Age: 43
Posts: 3,426
Member: 177834
Status: Offline
Thanks Meter: 1,780
working on the update
 
Old 10-10-2009, 15:51   #8 (permalink)
No Life Poster
 
DUSKnenixs's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Planet earth
Posts: 2,573
Member: 5169
Status: Offline
Thanks Meter: 649
Donate money to this user
yes i can read but i need drivers please share.
 
Old 10-12-2009, 11:31   #9 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 50,913
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 56,374
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by DUSKnenixs View Post
yes i can read but i need drivers please share.

Insert a test sim in it and phone will ceate a virtual cdrom on ur pc where you find teh drivers. Simple !

Br
 
Old 10-14-2009, 11:50   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 17
Member: 300549
Status: Offline
Thanks Meter: 1
pinout is same as md3(momo design) and for drivers it works those that are for huawei phones(other vodafone)
 
Old 10-17-2009, 01:32   #11 (permalink)
No Life Poster
 
ryumahon's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Sun
Age: 40
Posts: 2,773
Member: 4021
Status: Offline
Thanks Meter: 781
have one of this unit also... but seems like its not yet supported.. hope steve will add this model soon...
 
Old 10-18-2009, 12:27   #12 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 50,913
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 56,374
Donate money to this user
Pinout thing asking is compleet nonsense since required cable is original one. ANyway thread closed.

Br
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
vodafone 736 for unlock andy_lecnah FuriousGold 1 03-09-2010 09:06
vodafone 736 unlock!!! neo25_gsm FuriousGold 1 01-26-2010 08:23
vodafone 736 unlock code please jaigurudev Phone Unlocking Codes & Maps 1 01-08-2010 13:34
can unlock vodafone 736 (huawei platform)? mrphuc FuriousGold 1 12-18-2009 15:31
@hacker2k is vodafone 736 supported to unlocked IVERSON12312 FuriousGold 3 11-23-2009 14:59

 



All times are GMT +1. The time now is 01:30.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.32349 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO