GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > FuriousGold | Powered by FuriousTeam

FuriousGold | Powered by FuriousTeam FuriouS GOLD Support Area

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-21-2008, 13:15   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 155
Member: 686903
Status: Offline
Thanks Meter: 11
What cable is use to unlock LG KE590

I Used The Same Cable For Lg 275 Com When I Press It Deos Not Detect The Phone Should We Modify The Cable Or There Is New Cable Furious Team Thanks In Advance
  Reply With Quote
Old 04-21-2008, 14:17   #2 (permalink)
Freak Poster
 
MAHRES's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: TUNISIA
Age: 29
Posts: 182
Member: 560291
Status: Offline
Thanks Meter: 11
same question adressed to daniel , steve..
br
MAHRES
  Reply With Quote
Old 04-21-2008, 18:03   #3 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Age: 30
Posts: 37,651
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 38,510
Quote:
Originally Posted by Gsmboutique.ma View Post
I Used The Same Cable For Lg 275 Com When I Press It Deos Not Detect The Phone Should We Modify The Cable Or There Is New Cable Furious Team Thanks In Advance

You must use KE500 flashing cable. Pinouts posted on this forum.

Br
  Reply With Quote
Old 05-26-2008, 12:56   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2004
Age: 34
Posts: 1,267
Member: 93610
Status: Offline
Thanks Meter: 45
HI thanks uur reply its saying unlock done but phone Still locked here logs

Press power on !
ASIC ID: 00040105 JTAG ID: B619
Platform: OMAP V1030 ...
Baud rate change request ...

Flash ID(0): 00EC:0078

Unlocking ...
Reading ...
Saved: OMAP_04.55.44_26.05.2008_EEP.bin
IMEI: 35***************x
Writing ...
Unlocked !
Resetting ...
Done !
Time needed - 00:00:34

THANKS
NASMI
  Reply With Quote
Old 05-26-2008, 13:39   #5 (permalink)
No Life Poster
 
.::Gsm Killer::.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Lost in this Field
Age: 29
Posts: 634
Member: 154513
Status: Offline
Thanks Meter: 160
In that case you need to flash the set to unlock this handset
  Reply With Quote
Old 05-26-2008, 15:36   #6 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Age: 30
Posts: 37,651
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 38,510
Quote:
Originally Posted by Nasmi View Post
HI thanks uur reply its saying unlock done but phone Still locked here logs

Press power on !
ASIC ID: 00040105 JTAG ID: B619
Platform: OMAP V1030 ...
Baud rate change request ...

Flash ID(0): 00EC:0078

Unlocking ...
Reading ...
Saved: OMAP_04.55.44_26.05.2008_EEP.bin
IMEI: 35***************x
Writing ...
Unlocked !
Resetting ...
Done !
Time needed - 00:00:34

THANKS
NASMI
Procedure to unlock KE620, KE590, KM500 etc is

1. UNLOCK
2. REFLASH PHONE WITH 'FULL ERASE BEFORE' CHECKED

Br
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .:hack3r2k:. For This Useful Post:
Old 08-09-2008, 06:57   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 576
Member: 59030
Status: Offline
Thanks Meter: 61
for KE590, where do you find file to flash please? I cannot find it in furious support area
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What cable is use to unlock Alcatel C630? chronic0128 FuriousGold | Powered by FuriousTeam 10 04-21-2008 11:12
What cable i use to unlock nokia 2310 ? gsmrhd Nokia Hardware & Hardware Repair 4 10-11-2007 11:08
Sony Ericson J100 Which Cable Is Used To Unlock It? touch_111387 Sony Ericsson 7 02-27-2007 04:16
What software is used to unlock V3X ? OBD2 Motorola P2k 3 11-15-2006 00:38
what software is use to unlock s-e w600i maxheadquarters Sony Ericsson Hardware Repair 1 05-19-2006 13:24

 



All times are GMT +1. The time now is 20:32.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.31416 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO