GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > FuriousGold | Powered by FuriousTeam

FuriousGold | Powered by FuriousTeam FuriouS GOLD Support Area

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-29-2011, 18:50   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Unlocker AL's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: ALBANIA(Tirana)
Age: 41
Posts: 4,155
Member: 3617
Status: Offline
Thanks Meter: 331
ZTE Racer II unlock???

do you have any news how to unlock this phone
thx
 
Old 12-29-2011, 19:00   #2 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Age: 30
Posts: 37,043
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 37,524
Quote:
Originally Posted by Unlocker AL View Post
do you have any news how to unlock this phone
thx
Use pack 5.

Br
 
Old 12-30-2011, 10:44   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Unlocker AL's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: ALBANIA(Tirana)
Age: 41
Posts: 4,155
Member: 3617
Status: Offline
Thanks Meter: 331
i have problem with installing drivers for this phone
i choose USB debugging
i try with Zte Android drivers but not succes
 
Old 12-30-2011, 11:07   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Nov 2010
Location: where we take time for read
Age: 28
Posts: 679
Member: 1440240
Status: Offline
Sonork: JiBriL DcTeAm
Thanks Meter: 116
I've saw that there : C:\Program Files\FURIOUS-GOLD\PACK5 ( will see MANUal ) go there for next job

1. GET PHONE POWERED OFF IN HANDS AND KEEP PRESSING VOLUME DOWN KEY AND
POWER ON UNTIL "FTM" WORD WILL APPEAR IN THE MIDDLE OF THE SCREEN ON A WHITE
SQUARE.
2. CONNECT PHONE NOW TO THE USB CABLE
3. DOWNLOAD AND INSTALL DRIVER “ZTE_ANDROID_DRIVER_BY_FURIOUSTEAM.rar
 
The Following 3 Users Say Thank You to leonard devinci For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 12-30-2011, 13:37   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Unlocker AL's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: ALBANIA(Tirana)
Age: 41
Posts: 4,155
Member: 3617
Status: Offline
Thanks Meter: 331
My problem is phone does not sow me in display FTM when
KEEP PRESSING VOLUME DOWN KEY AND POWER ON
it stay in Android ICon
so i can not detect my phone
ZTE Handset Diagnostic interface (comport.xxxx))
where is my foult
 
Old 12-30-2011, 13:50   #6 (permalink)
No Life Poster
 
iftikhar_246's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: your hart
Age: 29
Posts: 2,109
Member: 384949
Status: Offline
Sonork: 1611265
Thanks Meter: 250
yrt to other usb port and restart pc
 
Old 12-30-2011, 14:30   #7 (permalink)
Banned
 
Join Date: Nov 2010
Location: where we take time for read
Age: 28
Posts: 679
Member: 1440240
Status: Offline
Sonork: JiBriL DcTeAm
Thanks Meter: 116
be sure that you press right button without touch another button .
be sure too that your button work fine ...

ps : you can just some efforts big brother
 
Old 12-30-2011, 17:27   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Unlocker AL's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: ALBANIA(Tirana)
Age: 41
Posts: 4,155
Member: 3617
Status: Offline
Thanks Meter: 331
My phone is RACERII Black

i do the procedure and here i think is not my foult

i wrote here the parameters of my phone

Android version 2.2.2
baseband version RacerIIB01-V0.0.1
Build number
Albania Amc_P728BV1.0.0B01
Attached Images
File Type: jpg zte-racer-ii.jpg (38.6 KB, 122 views)
 
Old 12-30-2011, 18:29   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Unlocker AL's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: ALBANIA(Tirana)
Age: 41
Posts: 4,155
Member: 3617
Status: Offline
Thanks Meter: 331
Quote:
Originally Posted by leonard devinci View Post
I've saw that there : C:\Program Files\FURIOUS-GOLD\PACK5 ( will see MANUal ) go there for next job

1. GET PHONE POWERED OFF IN HANDS AND KEEP PRESSING VOLUME DOWN KEY AND
POWER ON UNTIL "FTM" WORD WILL APPEAR IN THE MIDDLE OF THE SCREEN ON A WHITE
SQUARE.
2. CONNECT PHONE NOW TO THE USB CABLE
3. DOWNLOAD AND INSTALL DRIVER “ZTE_ANDROID_DRIVER_BY_FURIOUSTEAM.rar
Maybe this procedure work with these ZTE RACER phones
but i think my phone is RACERII not Racer
Attached Images
File Type: jpg zte-racer-1284499578-386.jpg (8.5 KB, 49 views)
File Type: jpg zte RACER.jpg (13.7 KB, 87 views)
 
Old 12-30-2011, 18:34   #10 (permalink)
Banned
 
Join Date: Nov 2010
Location: where we take time for read
Age: 28
Posts: 679
Member: 1440240
Status: Offline
Sonork: JiBriL DcTeAm
Thanks Meter: 116
did you tried in Debug mode ( in phone / applications / devvelopement )
 
Old 12-30-2011, 18:40   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Unlocker AL's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: ALBANIA(Tirana)
Age: 41
Posts: 4,155
Member: 3617
Status: Offline
Thanks Meter: 331
yes but i have problem installing drivers in debug mode
these ZTE Android drivers does not work....
 
Old 12-31-2011, 00:42   #12 (permalink)
Banned
 
Join Date: Nov 2010
Location: where we take time for read
Age: 28
Posts: 679
Member: 1440240
Status: Offline
Sonork: JiBriL DcTeAm
Thanks Meter: 116
navigate on these links about driver

ZTE Racer Patched USB Driver - Android @ MoDaCo

Free pilote zte racer ii Download - Pilote zte racer ii for Windows

https://groups.google.com/group/gett...d91dd80c?fwc=1

Last edited by leonard devinci; 12-31-2011 at 00:50.
 
Old 12-31-2011, 09:49   #13 (permalink)
No Life Poster
 
Unlocker AL's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: ALBANIA(Tirana)
Age: 41
Posts: 4,155
Member: 3617
Status: Offline
Thanks Meter: 331
with few words
i try also with Dc -Unlocker team and Furious team not supported this phone to unlock....
 
Old 12-31-2011, 11:49   #14 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Age: 30
Posts: 37,043
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 37,524
Quote:
Originally Posted by Unlocker AL View Post
with few words
i try also with Dc -Unlocker team and Furious team not supported this phone to unlock....
If this phone is zte it will work. Maybe you have rooted it or installed backup utilities . Try both volume up/ down and power an keep pressed. We allready unlocked p728 without problems so must be an error on what you do. Keep the phone till 02.jan and we can meet online to solve it


Br


Br
 
Old 12-31-2011, 14:45   #15 (permalink)
No Life Poster
 
Unlocker AL's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: ALBANIA(Tirana)
Age: 41
Posts: 4,155
Member: 3617
Status: Offline
Thanks Meter: 331
ok ..np i kepped
i Try both volume up/ down and power an keep pressed
before wrote here
phone does not enter in FTM mode
after 1 year we resolve problem
i mean in 2012
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unlocking 5190 Ryu Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 18 07-03-2012 13:42
FAQ about unlock n0kia man0n Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 11-29-2010 18:06
$50 Reward for unlocking my 6150!!! TheDon Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 07-09-1999 22:08

 



All times are GMT +1. The time now is 00:38.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.39378 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO