GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > FuriousGold | Powered by FuriousTeam

FuriousGold | Powered by FuriousTeam FuriouS GOLD Support Area

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-28-2013, 10:23   #1 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Age: 30
Posts: 38,154
Member: 15022
Status: Online
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 39,338
Donate money to this user
Cool ZTE T-Mobile Concord V768/Voda Smart V860/Alca OT-983 Counter blocked Easy Solution !

  1. Put the phone on fastboot mode by pressing volume up + power
  2. write the bellow commands in exactly the same order
  • fastboot erase cache
  • fastboot erase userdata
  • fastboot reboot


Probably this will work for other broadcom based models. Will add this on soft also. But since i got stressed a lot for nothing i thought to post this useful findings




Br
  Reply With Quote
The Following 12 Users Say Thank You to .:hack3r2k:. For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 03-28-2013, 12:48   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bangladesh
Age: 32
Posts: 561
Member: 180833
Status: Offline
Sonork: 100.1578281
Thanks Meter: 182
Quote:
Originally Posted by .:hack3r2k:. View Post
  1. Put the phone on fastboot mode by pressing volume up + power
  2. write the bellow commands in exactly the same order
  • fastboot erase cache
  • fastboot erase userdata
  • fastboot reboot


Probably this will work for other broadcom based models. Will add this on soft also. But since i got stressed a lot for nothing i thought to post this useful findings

Br

At Last I have Unlocked the phone today.

Many many thanks to U bro :hack3r2k:.
I attach here adb file if anyone need.

Attached Files
File Type: zip platform-tools.zip (440.1 KB, 4881 views)
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to sanjoychy For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 03-31-2013, 21:08   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Member: 1909360
Status: Offline
Thanks Meter: 0
my phone wont go into fastboot mode. when i start it up and it loads all the way to the homescreen the adb devices will find but when i put it in recovery mode it wont find it and none of the commands work. please help me out, im trying to reset the counter to try and unlock it.
  Reply With Quote
Old 04-06-2013, 09:11   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: World wide
Posts: 1,226
Member: 252975
Status: Offline
Thanks Meter: 134
Its not working i did all its not coming fast boot mode n its not success..
pls help me....
  Reply With Quote
Old 04-07-2013, 19:26   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Masud-GSM's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Eastern Plaza,Dhaka Bangladesh
Posts: 1,237
Member: 396988
Status: Online
Sonork: 100.1613227
Thanks Meter: 178
Try again................

Last edited by Masud-GSM; 04-07-2013 at 19:32.
  Reply With Quote
Old 04-08-2013, 16:48   #6 (permalink)
Freak Poster
 
servtelgsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: romania
Age: 33
Posts: 260
Member: 44038
Status: Offline
Thanks Meter: 6
For those who canot enter in fastboot with volume up and power ,i had one too and i solve it ,try with volume down and power,or volume down and enter usb,phone will power and enter in fastboot. (keep volume down until it will be detected)
Hope you will succes!
Best regard
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to servtelgsm For This Useful Post:
Old 04-17-2013, 14:02   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 451
Member: 750118
Status: Offline
Sonork: koushalvikas@rediffmail.c
Thanks Meter: 30
Attach the phone to the USB now ...
Phone found on COM321 and initialized;
Reading imei;
IMEI: 865928-01-183368-4

Reading data;
Log saved: D783431D9508C99FDCBAEF67D31DAF16.bin


Enter an restricted sim and use as unlock code : 00000000 (8 times 0)


NOTE: For ZTE models enter *983*258# in order to be able to input code

SIM_LOCK REMOVED !
Resetting the target ...

Time needed - 00:00:09
  Reply With Quote
Old 05-03-2013, 02:27   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 2
Member: 1929454
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hi i tried getting to fast boot and it can't get there i only get to recovery mode. when i press volume up + power the phone gets stuck with the driod logo. need help please. thanks
  Reply With Quote
Old 05-09-2013, 18:12   #9 (permalink)
Bay
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2000
Location: Burkina Faso , Bobo Dioulasso
Age: 44
Posts: 404
Member: 2920
Status: Offline
Thanks Meter: 20
Quote:
Originally Posted by Kaihid View Post
hi i tried getting to fast boot and it can't get there i only get to recovery mode. when i press volume up + power the phone gets stuck with the driod logo. need help please. thanks
yes , it's in fasboot , try to type code
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Bay For This Useful Post:
Old 05-14-2013, 09:39   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2005
Age: 38
Posts: 503
Member: 180091
Status: Offline
Thanks Meter: 32
re zte v768block counter reset

Quote:
Originally Posted by .:hack3r2k:. View Post
  1. Put the phone on fastboot mode by pressing volume up + power
  2. write the bellow commands in exactly the same order
  • fastboot erase cache
  • fastboot erase userdata
  • fastboot reboot


Probably this will work for other broadcom based models. Will add this on soft also. But since i got stressed a lot for nothing i thought to post this useful findings




Br


pls add this on soft
  Reply With Quote
Old 05-25-2013, 05:36   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2005
Age: 38
Posts: 503
Member: 180091
Status: Offline
Thanks Meter: 32
Kindly update this module and make counter lock reset possible for Vodafone Smart Chat II (V860) and ZTE V768. It will be mostly appreciated. More power to your elbow.
Regards
  Reply With Quote
Old 05-25-2013, 09:05   #12 (permalink)
No Life Poster
 
mianjabbar's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: SL3 LBF IN Kamoke(Gujranwala)
Posts: 1,059
Member: 481915
Status: Online
Sonork: 100.1604233
Thanks Meter: 405
here is solution

Vodafone Smart II still lock after unlock

put phone in fastboot mode by pressing Volume up+Power button or Volume down+power button, or just press volume down or up and inser cable, phone will show only Android Logo. (its mean phone is in fastboot mode) then
erase cache and Wipe in Fastboot Mode with "Android Multi Tools Ver.1.02b",


MianLinks
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to mianjabbar For This Useful Post:
Old 06-03-2013, 17:52   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 2
Member: 1929454
Status: Offline
Thanks Meter: 0
aye thanks the fastboot work, only one problem i have is getting BrcmReader_v1.0.0.233 to remain open cause i soon as i try it closes any sugestions with this please. so i am unable to run the imei to use the code
  Reply With Quote
Old 06-03-2013, 20:05   #14 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Age: 30
Posts: 38,154
Member: 15022
Status: Online
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 39,338
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by Kaihid View Post
aye thanks the fastboot work, only one problem i have is getting BrcmReader_v1.0.0.233 to remain open cause i soon as i try it closes any sugestions with this please. so i am unable to run the imei to use the code

It's not an free soft

Br
  Reply With Quote
Old 06-10-2013, 02:41   #15 (permalink)
No Life Poster
 
mail0's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: UnlockRepairLandia
Age: 31
Posts: 807
Member: 236218
Status: Offline
Thanks Meter: 31
fastboot erase cache
fastboot erase userdata

U can perform both operations by one comand:
fastboot -w
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mail0 For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 15:20.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.34132 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO