GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Blazer

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-11-2004, 11:05   #1 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Dec 2003
Location: Ukraina
Age: 44
Posts: 54
Member: 47712
Status: Offline
Thanks Meter: 2
How to receive access to support area ftp


my pass dont work
  Reply With Quote
Old 11-11-2004, 11:14   #2 (permalink)
Product Manager
 
blang's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: future
Posts: 19,767
Member: 2368
Status: Offline
Sonork: 100.111111
Thanks Meter: 171,496
And now no acces to support site??????????
  Reply With Quote
Old 11-11-2004, 15:05   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2003
Location: albania
Age: 46
Posts: 763
Member: 22586
Status: Offline
Thanks Meter: 36
Same problem to me.

If you have changer passwords, please inform us how to get new ones.

I try with my user-pass of the log server and it doesn't work either.

Please make a post and inform your users.

Regards
Mike
  Reply With Quote
Old 11-11-2004, 16:08   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2004
Location: USA
Age: 45
Posts: 480
Member: 65975
Status: Offline
Thanks Meter: 22
WHAT IS WRONG WITH THE SERVER ? WE CAN NOT ACCESS..... I GOT THE
MESSAGE :

Authorization Required

B.R.
  Reply With Quote
Old 11-11-2004, 22:05   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2003
Location: Slovakia BA
Age: 44
Posts: 1,319
Member: 25110
Status: Offline
Thanks Meter: 54
Can not register my account

I have problem with reg.form with SN number. Reg.form ask for 8 decimal digits but my SNnr is E and 7 decimal digits. How can I register my accout? Cos E is a letter, no decimal digit (or HEX digit).
  Reply With Quote
Old 11-12-2004, 00:25   #6 (permalink)
legija
Guest
 
Posts: n/a
Member:
It's HEXadecimal. Alowed characters are ABCDFGH and 0123456789 .
  Reply With Quote
Old 11-12-2004, 08:55   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2003
Location: Slovakia BA
Age: 44
Posts: 1,319
Member: 25110
Status: Offline
Thanks Meter: 54
Quote:
Originally Posted by legija
It's HEXadecimal. Alowed characters are ABCDFGH and 0123456789 .
E is not alowed? Cos my box id is E1234567 and I can not register my account. "SN/No entry must contain 8 Decimal characters!"
  Reply With Quote
Old 11-12-2004, 11:35   #8 (permalink)
legija
Guest
 
Posts: n/a
Member:
Fixed now. Lame mistake, hehehehehe
  Reply With Quote
Old 11-12-2004, 12:49   #9 (permalink)
No Life Poster
 
duha2's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Czech
Age: 39
Posts: 608
Member: 52491
Status: Offline
Thanks Meter: 52
Problem with SN box solved.
GO registered.
www.blazer-team.com/support.php
  Reply With Quote
Old 11-12-2004, 14:17   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2004
Location: USA
Age: 45
Posts: 480
Member: 65975
Status: Offline
Thanks Meter: 22
Quote:
Originally Posted by duha2
Problem with SN box solved.
GO registered.
www.blazer-team.com/support.php
HOW ABOUT YOUR RESELLER IT IS NOT LISTED ? THERE IS ONLY 3 RESELLER
LISTED : BILAL ,GSM SOLUTIONS ,GSMSERVER.

NONE OF THEM IS MY RESELLER ; SO WHAT I SHOULD DO ?

MY RESELLER IS http://www.centralpark.net.au

B.R.
  Reply With Quote
Old 11-12-2004, 14:30   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2003
Location: Slovakia BA
Age: 44
Posts: 1,319
Member: 25110
Status: Offline
Thanks Meter: 54
Quote:
Originally Posted by toukour
HOW ABOUT YOUR RESELLER IT IS NOT LISTED ? THERE IS ONLY 3 RESELLER
LISTED : BILAL ,GSM SOLUTIONS ,GSMSERVER.

NONE OF THEM IS MY RESELLER ; SO WHAT I SHOULD DO ?

B.R.
Choose one of this 3 i think. My reseler is not there too.
  Reply With Quote
Old 11-12-2004, 14:41   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2004
Location: USA
Age: 45
Posts: 480
Member: 65975
Status: Offline
Thanks Meter: 22
Quote:
Originally Posted by foony
Choose one of this 3 i think. My reseler is not there too.
I choose just one reseller ; it is working fine. Thank you.

Best regards.
  Reply With Quote
Old 11-13-2004, 14:43   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2003
Location: Earth
Posts: 300
Member: 38573
Status: Offline
Thanks Meter: 0
how long does take for you guys to get the access???
  Reply With Quote
Old 11-13-2004, 14:54   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2003
Location: Earth
Posts: 300
Member: 38573
Status: Offline
Thanks Meter: 0
how long does take for you guys to get the access???
  Reply With Quote
Old 11-13-2004, 15:19   #15 (permalink)
No Life Poster
 
BLIDA's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: ALGERIA
Posts: 1,716
Member: 15439
Status: Offline
Sonork: 100.43816
Thanks Meter: 52
this blazer is crap must beg for update lol each version have new software release loosing time on reading and sending flash for update ,now also you must beg for user and pass to access to download area .
when crap +crap+sh1t give = team
it's normal .
blazer is zero i sell my own dongle for 80$ +delivery if someone need it .
ps (only two cable donno if it's a,b,c.....x,y,z)
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to get access to support forums? - READ IT FIRST !!! ..::alexis::.. SIEM Service Tools 0 05-05-2007 15:25
How to gain access to support area???? kasner Easy-Unlocker 1 12-29-2006 10:03
How to get access to : http://support.****************/ rexxxxx Twisterflasher 3 12-14-2005 16:41
how to get access to support? Nosebolt TST Dongle 3 06-30-2005 08:07
how to get access to the support area ? toukour Blazer 7 09-10-2004 23:33

 



All times are GMT +1. The time now is 16:57.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.45933 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO