GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Blazer

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-21-2006, 18:37   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2005
Age: 33
Posts: 832
Member: 154346
Status: Offline
Thanks Meter: 23
problem with blazer box

Hi

I can not connect my phone with my blazer box. I get all the time COMUNICATION ERROR.
I tried different cables and phones and versions.
The same story.
COMUNICATION ERROR

Any idea how to get out of this?

Please help me.
  Reply With Quote
Old 06-21-2006, 19:18   #2 (permalink)
Freak Poster
 
zeeqsystems's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: www.zeeqmobiles.com
Posts: 105
Member: 275597
Status: Offline
Thanks Meter: 12
Quote:
Originally Posted by klodi
Hi

I can not connect my phone with my blazer box. I get all the time COMUNICATION ERROR.
I tried different cables and phones and versions.
The same story.
COMUNICATION ERROR

Any idea how to get out of this?

Please help me.
change LPT cable............
  Reply With Quote
Old 06-30-2006, 23:01   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: Brazil
Posts: 122
Member: 245043
Status: Offline
Thanks Meter: 12
Quote:
Originally Posted by klodi
Hi

I can not connect my phone with my blazer box. I get all the time COMUNICATION ERROR.
I tried different cables and phones and versions.
The same story.
COMUNICATION ERROR

Any idea how to get out of this?

Please help me.
I have the same problem!
Please anyone can help me?
I've changed lpt port and computer and i have the same error ( communication error ) all the time. Im being crazy!!!!!!!!!
  Reply With Quote
Old 07-01-2006, 09:39   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Fast Unlocker's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Furious Team ... GPGIndustries
Age: 36
Posts: 6,842
Member: 95960
Status: Online
Sonork: 100.1574721
Thanks Meter: 11,359
reinstall the Box application exe file from here


http://www.blazer-team.com/exe/

Last edited by Fast Unlocker; 07-01-2006 at 12:23.
  Reply With Quote
Old 07-01-2006, 10:45   #5 (permalink)
No Life Poster
 
TheMasterGSM's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Bios security area
Age: 27
Posts: 838
Member: 73387
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Arrow

the box driver ? i never used driver for blazer??
but i have the same problem i have also changed the lpt cable
thx
  Reply With Quote
Old 07-01-2006, 11:04   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2004
Age: 39
Posts: 177
Member: 65863
Status: Offline
Thanks Meter: 15
Quote:
i never used driver for blazer??
me 2 the same problem
where is support ???
  Reply With Quote
Old 07-02-2006, 08:47   #7 (permalink)
Freak Poster
 
zeeqsystems's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: www.zeeqmobiles.com
Posts: 105
Member: 275597
Status: Offline
Thanks Meter: 12
Quote:
Originally Posted by TheMasterGSM
the box driver ? i never used driver for blazer??
but i have the same problem i have also changed the lpt cable
thx
yeah, blazer have no need 2 driver,
its working via LPT,
usb port using only for powersupply,,
connect the phone's data cable to the blazer, and try again...
  Reply With Quote
Old 07-02-2006, 08:50   #8 (permalink)
Freak Poster
 
zeeqsystems's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: www.zeeqmobiles.com
Posts: 105
Member: 275597
Status: Offline
Thanks Meter: 12
u must connect the phone's cable to the blazer, after run the EXE
otherwise you can get errors
  Reply With Quote
Old 07-06-2006, 21:47   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2004
Age: 41
Posts: 23
Member: 57850
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Some body can shared ! How can i flash LG MG191a because i'm using all versions of Blazer and i have the Flash Files BX1-BX2 but when i try to flash i get communication error and the flash stoped .....
Somebody can explain the exactly method to unlock this phone and the exactly soft of Blazer that i have to use?

Thank in advance..........
if you wont to share with me write to this rafaelsue1@hotmail.com
  Reply With Quote
Old 07-15-2006, 09:05   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2003
Location: UEM
Age: 41
Posts: 1,946
Member: 39208
Status: Offline
Thanks Meter: 143
i have the same problem, always when i try to unlock a lg phone, i got communication error ...., where r u blazer team, did u stop the support ?,
did u sell xxxx boxes to this stupid customers and leave them alone ...?
is it buggy box,sw ?

pls do somethig .
  Reply With Quote
Old 07-16-2006, 18:06   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2005
Age: 33
Posts: 832
Member: 154346
Status: Offline
Thanks Meter: 23
mr andres please resolve my problem with blazer


I can not connect my phone with my blazer box. I get all the time COMUNICATION ERROR.
I tried different cables and phones and versions.
The same story.
COMUNICATION ERROR

Any idea how to get out of this?

Please help me.

thanx
  Reply With Quote
Old 08-24-2006, 17:34   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Mounir's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Elaioun-Berkane to netherland
Age: 38
Posts: 961
Member: 58969
Status: Offline
Thanks Meter: 56
Quote:
Originally Posted by klodi View Post
mr andres please resolve my problem with blazer


I can not connect my phone with my blazer box. I get all the time COMUNICATION ERROR.
I tried different cables and phones and versions.
The same story.
COMUNICATION ERROR

Any idea how to get out of this?

Please help me.

thanx
me tto i have the same problem
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
need help unlock lg mg 191 with blazer box jakerxp LG 1 06-20-2007 20:36
Cannot connect Blazer83 with Blazer box BruceLeo Blazer 2 03-02-2006 16:49
Can we flash 8120 v1.05 with blazer box .:Kuku:. Blazer 2 05-07-2005 21:09
proplem with blazer box shadi Blazer 2 02-23-2005 23:01
Problem with blazer installation flin898 Blazer 4 11-03-2004 16:14

 



All times are GMT +1. The time now is 09:55.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.65348 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO