GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > VygisToolbox

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-10-2005, 01:29   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 35
Posts: 2,121
Member: 88333
Status: Offline
Thanks Meter: 48
c2200 i needs WHICH cable to work with vygistoolbox??

please can anybody tell me which cable do i need to connect c2200 i with vygis...??? i try the same cable of lg 8110-8120-8130 etc but c2200 i just turn on by itself...any reason? anybody can help me out? thanks a lot!

software and phone have absolutely no comunications....WHY???

P.S: i also used cable for LG 7050 with no luck..
  Reply With Quote
Old 12-10-2005, 04:34   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Gobi's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: GSM-TOOL
Age: 42
Posts: 4,097
Member: 6328
Status: Offline
Thanks Meter: 3,592
Quote:
Originally Posted by SicilianBoy
please can anybody tell me which cable do i need to connect c2200 i with vygis...??? i try the same cable of lg 8110-8120-8130 etc but c2200 i just turn on by itself...any reason? anybody can help me out? thanks a lot!
software and phone have absolutely no comunications....WHY???
P.S: i also used cable for LG 7050 with no luck..
The 7050 is the right cable .
Check also if the pin19 inside is connected to gnd (this is most often the problem)

regards,
Gobi
  Reply With Quote
Old 12-10-2005, 06:23   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2005
Age: 44
Posts: 1,727
Member: 105625
Status: Offline
Thanks Meter: 43
And remember to hold down power-button while it connects.
  Reply With Quote
Old 12-10-2005, 09:26   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 35
Posts: 2,121
Member: 88333
Status: Offline
Thanks Meter: 48
Quote:
Originally Posted by Gobi
The 7050 is the right cable .
Check also if the pin19 inside is connected to gnd (this is most often the problem)
regards,
Gobi

gobi please can u tell me how can i check if pin19 is connected to gnd?

i have to open the connector and check....what..?

P.S:i also have a L341 i it still requires the 7050 cable?

thanks
  Reply With Quote
Old 12-10-2005, 12:30   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 35
Posts: 2,121
Member: 88333
Status: Offline
Thanks Meter: 48
this c2200 doesnt have network so ok i used the 7050 to connect the phone and i changed i*** but the phone STILL has no network...what could it be??? what can i do now to let him have network??? the phone is really useless in the way it is now...


P.S:i had a look at support page for c2200 and its a shame that there are no flash files with italian language,dont u think the support is a bit poor,i also checked other model of 2g lg and noone has a firmware with italian language in it...

P.P.S: Software version of this c2200 right now is : C2200P40-39-V101-222-01 JAN 24 20050
  Reply With Quote
Old 12-10-2005, 15:14   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Gobi's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: GSM-TOOL
Age: 42
Posts: 4,097
Member: 6328
Status: Offline
Thanks Meter: 3,592
Nice to see you could connect the phone, at last

1
- If you have changed the imei to one not blacklisted anmd still not working, then try to flash the phone with flashfiles avaiable on the support area.

If after this, you still don't have network, then it may be also hardware problem...

2
- About italian language files
We upload flashfiles on the supportarea, so far the desired language pack is avaiable in support area and so far we can get that phones in hand to read the flash, or our friends and/or customer do it

There are right now 5,1GB flashfiles in VygisSupport area, and from this 2,9GB LG Flashfiles.
We do our best, and if the customer would from time to time read some new flashfiles and send to us for uploading, then we would do even better.

You want more flashfiles???
Then put all your hands together, read flashfiles and send to gobi(at)rdsbv.ro and gsm(at)cd.ro --> and you will not need to ask again...

regards,
Gobi
  Reply With Quote
Old 12-11-2005, 02:37   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 35
Posts: 2,121
Member: 88333
Status: Offline
Thanks Meter: 48
hi gobi thanks for your answer,u know what?

if i connect the phone when its on it works and i can do the "special" features BUT i cant connect the phone if its off to flash it...do u have any idea why this could happen?

about the flashfiles.. i dont understand but at some point u say that the italian flashfile of a c2200 is on the support page? correct me if im wrong...anyway if the italian flash file isnt avaiable then how am i supposed to flash the phone with? i cant give a phone with english language back to my *******r,in italy everybody knows nothing about english language thats also why we suck!

anyway if u help me to connect the phone when its turned off i will read my flash and send it to u guys!

thanks again!
  Reply With Quote
Old 12-11-2005, 05:08   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Gobi's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: GSM-TOOL
Age: 42
Posts: 4,097
Member: 6328
Status: Offline
Thanks Meter: 3,592
Exacly that i was meaning: Read the italian flashes out, send to me and i will upload them

About connecting in ''Off mode"

1 - check in the Cable CONNECTOR if pin 19 (at 7050 cable) is connected to Ground.
For pin 19 and GND identification --> please check pinout schematic in support area .

2 - Press in the software ''Connect'', THEN ONLY connect cable to phone and fast press (and keep pressed) Power on buttn of the phone.

regards,
Gobi
  Reply With Quote
Old 12-11-2005, 12:24   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 35
Posts: 2,121
Member: 88333
Status: Offline
Thanks Meter: 48
Quote:
Originally Posted by Gobi
Exacly that i was meaning: Read the italian flashes out, send to me and i will upload them
About connecting in ''Off mode"
1 - check in the Cable CONNECTOR if pin 19 (at 7050 cable) is connected to Ground.
For pin 19 and GND identification --> please check pinout schematic in support area .
2 - Press in the software ''Connect'', THEN ONLY connect cable to phone and fast press (and keep pressed) Power on buttn of the phone.
regards,
Gobi

this problem with pin 19 can avoid me to connect c2200? i think this is weird cause i connected a l341 i in off mode and it works fine...

anyway gobi if u still think that that could be the problem i will try to have a look at it!

thanks in advance,later
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
need help! which cable to use with lg M4410 manish665 Multi-box LITE 1 01-15-2008 08:24
which cable to use with a70?? elvan121 E-Gold Based Phones 5 10-29-2005 13:53
which cable to use with crack software for micro snapper jesto80 Various 8 09-22-2005 06:49
Which cable to use with t28s Amir-SkillZ Old Ericsson Phones & Sony Phones 0 08-06-2005 15:02
which cable to use with terminator III? anyone Sony Ericsson 1 02-04-2003 08:21

 



All times are GMT +1. The time now is 20:13.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.28321 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO