GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > VygisToolbox


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-22-2006, 04:43   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2004
Location: Peru
Age: 49
Posts: 632
Member: 67240
Status: Offline
Thanks Meter: 40
Cables for Vpower box activated for LG


Hi Mr. Vygis, I am about to buy LG Activation File for
my Vpower Box, I want to know what cable I have to use
to unlock new LG models, LG KG80, MG150, MG200 and, of
course, new models.
THANKS
PD: I have Blazer box cables, can these cables work
with my VPower box with LG activation?
  Reply With Quote
Old 11-22-2006, 04:54   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 227
Member: 394784
Status: Offline
Thanks Meter: 26
LG is only KG800 cable new, for all other LG you can use old cables like 7050, 81xx, or 3xx
You can use unlock usb, com and rj45 unibox cables, only set right com port and speed in software and all work fine ...
  Reply With Quote
Old 11-22-2006, 06:55   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Gobi's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: GSM-TOOL
Age: 47
Posts: 4,092
Member: 6328
Status: Offline
Thanks Meter: 3,594
Yes - VygisToolbox and Vpower use same cables like Unibox.

No - You cannot use Blazer cables

You have all necessary pinouts on the support areas, so you can, if you want to try, just use the connectors from the Blazer cables and build your cables for the Vpower (VygisToolbox)

Or, if it is easyer for you - you can buy Unibox cables from www.tele-way.com by example.

regards,
Gobi
  Reply With Quote
Old 12-02-2006, 15:03   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2004
Location: Peru
Age: 49
Posts: 632
Member: 67240
Status: Offline
Thanks Meter: 40
Thanks Piotek and Gobi for answer. THANKS
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MT-Box Activation for MoToMAGX Module UnlockBase.com Main Sales Section 0 01-23-2010 15:32
MT Box Activated for MoTomagx module IPMART ipmart WebShop 0 01-21-2010 02:20
Polar Box Activation for BLACKBERRY IPMART ipmart WebShop 0 08-03-2009 11:10
my furious box activated to LG module but cannot open software richardnikko FuriousGold 6 01-19-2009 13:00

 



All times are GMT +1. The time now is 08:12.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.26055 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO