GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > VygisToolbox

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-16-2010, 15:49   #1 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 53
Member: 1348913
Status: Offline
Thanks Meter: 19
GD330 no display after flash.

hii flash a gd330 from telcell after flash no display phone works ok before flash, but nowcan make calls and everything but no display. i have flashed avery single firmware in support but allways the same. any help would be appreciated.
  Reply With Quote
Old 11-16-2010, 20:28   #2 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: May 2001
Location: Lithuania
Posts: 5,680
Member: 4458
Status: Offline
Thanks Meter: 25,850
It is very hard to say where is problem-anyway I uploading now to supports GD33AT_V10m-EUR-XX flash-it is latest available GD330 flash-please try it

Regards, Vygis
  Reply With Quote
Old 11-16-2010, 21:30   #3 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 53
Member: 1348913
Status: Offline
Thanks Meter: 19
im downloading it now by the way do u have any firmware from telcel mexico cos that was the original.
  Reply With Quote
Old 11-17-2010, 00:34   #4 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 53
Member: 1348913
Status: Offline
Thanks Meter: 19
i have flash the phone with this D33AT_V10m-EUR-XX but same thing. any other suggestion?.
  Reply With Quote
Old 11-17-2010, 22:43   #5 (permalink)
Freak Poster
 
rudyandremely's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Age: 39
Posts: 402
Member: 108193
Status: Offline
Thanks Meter: 65
any solution?........
  Reply With Quote
Old 11-19-2010, 00:21   #6 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Nov 2010
Location: México
Age: 30
Posts: 57
Member: 1446254
Status: Offline
Thanks Meter: 6
I've the same problem with lg gd330!!

hi, I've the same problem, I tried to put flash (firmware & eeprom) with vygis and furious and I obtained the same result, I need your help!!
the phone is from telcel méxico, the problem was that the phone freezed on the log lg

thanks

br
  Reply With Quote
Old 11-19-2010, 23:19   #7 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: May 2001
Location: Lithuania
Posts: 5,680
Member: 4458
Status: Offline
Thanks Meter: 25,850
I will try to upload to supports original Telcel flash tonight

Regards, Vygis
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to vygism For This Useful Post:
Old 11-20-2010, 00:18   #8 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Nov 2010
Location: México
Age: 30
Posts: 57
Member: 1446254
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Quote:
Originally Posted by vygism View Post
I will try to upload to supports original Telcel flash tonight

Regards, Vygis
thanks, I'll be very grateful

good support by vygis
  Reply With Quote
Old 11-21-2010, 00:58   #9 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Nov 2010
Location: México
Age: 30
Posts: 57
Member: 1446254
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Thumbs up

That is correct, this is the solution for our problem, only flash the phone with firmware "GD330HL-01-V10a-334-20-MAY-27-2009+3".

download this file from vygis support. It's from telcel méxico.

it works perfectly, tested, works 100%

thanks vygisim

br
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Necktar_01 For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Seeking for flash nokia 5110 old version (3 version) can exchange for new Tomas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-05-2014 11:33
5110 flash new software , need help steve Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 08-03-2013 06:39
no one can unlock 6110 05.40 25-5-99 fondas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 12 09-02-2012 19:17
FLASH BOX WANTED!!!!!! J Wanted Products 9 07-14-2012 20:42
need to flash 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 08-16-1999 12:20

 



All times are GMT +1. The time now is 11:19.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.32136 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO