GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > VygisToolbox

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-13-2012, 16:15   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2007
Location: From Uzbekistan
Posts: 1,479
Member: 545722
Status: Offline
Sonork: 100.1619680
Thanks Meter: 266
how to hard reset sky-im-a750k ( ANSWERED )

how to hard reset sky-im-a750k
vygis box not this is model please help me anybody
  Reply With Quote
Old 06-09-2012, 07:04   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 976
Member: 997544
Status: Offline
Thanks Meter: 55
i am also need this solution please help me


THANKS
  Reply With Quote
Old 06-14-2012, 12:03   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2004
Location: sri lanka
Age: 40
Posts: 628
Member: 77437
Status: Offline
Sonork: 100.1582159
Thanks Meter: 90
Power + Volume Down + Camera

then it will show android mark

touch menu buttone on left from the home buttone it will open format menu

from there you can use format user data
  Reply With Quote
Old 01-19-2013, 12:17   #4 (permalink)
Freak Poster
 
gsm_probir's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: mind
Posts: 170
Member: 1033689
Status: Offline
Thanks Meter: 29
Quote:
Originally Posted by ruwanjk View Post
Power + Volume Down + Camera

then it will show android mark

touch menu buttone on left from the home buttone it will open format menu

from there you can use format user data
thanks sir 100% working .........
  Reply With Quote
Old 08-22-2013, 13:22   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 23
Member: 1847370
Status: Offline
Thanks Meter: 5
100% thanks
.................................................. ...........................
  Reply With Quote
Old 04-02-2014, 18:12   #6 (permalink)
Freak Poster
 
ORACHI's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Moro
Posts: 313
Member: 918056
Status: Offline
Sonork: 1636876
Thanks Meter: 69
Thank you working me too.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-13-2014 15:30
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-18-2012 07:57
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-18-2011 11:00
Copy from one 6110 to another Leif Nielsen Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-10-1999 22:36

 



All times are GMT +1. The time now is 05:54.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.21631 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO