GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > VygisToolbox

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-31-2008, 12:13   #1 (permalink)
No Life Poster
 
dannyogolo's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 2,866
Member: 18200
Status: Offline
Sonork: 100.1608286
Thanks Meter: 78
LG2G Chocolate Phones: After flashing, Insert Sim

I have problems with 2 LG phones, after flashing, both are Insert Sim

The 1st is KE800 which I flashed with
LG-KE800_KE800P40_V10f_EN_EE_KZ_LT_LV_RU_UKR_fw.crf

The 2nd is KG800 which I flashed with
LG-KG800_KG90P64-86-V11i-***-XX Aug 17 2006CodeData_FW.crb and
LG-KG800_KG90P64-86-V11i-***-XX Aug 17 2006AlchemyData_FULL_#2.crb

They both came to me without power (and have not been opened B4), and after flashing, they both power on OK, but Insert Sim.

I wonder if there is a special way of flashing these phones
  Reply With Quote
Old 03-31-2008, 14:04   #2 (permalink)
No Life Poster
 
mansi's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Age: 36
Posts: 742
Member: 8664
Status: Offline
Sonork: 100.1573507
Thanks Meter: 53
no, no special way, if they say "insert SIM" then probably its hardware problem, if there was something wrong with flash file or flash proccess, then you will get "wong card" or something like that [the phone will see the card, but will reject it], but when the phone cant see the card at all, i guess its hardware problem.
by the way, did u try more than one SIM?

BR
Mansi
  Reply With Quote
Old 04-01-2008, 18:17   #3 (permalink)
No Life Poster
 
dannyogolo's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 2,866
Member: 18200
Status: Offline
Sonork: 100.1608286
Thanks Meter: 78
I tried with plenty sim cards, and we checked hardware (incl. changing flex-on KG800)
It did SEE sim on one occasion, but when we tested other sims, still insert sim, and we returned to sim that worked, then "insert sim" again
  Reply With Quote
Old 04-01-2008, 18:44   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: Dubai
Age: 32
Posts: 392
Member: 123924
Status: Offline
Sonork: 100.1576204
Thanks Meter: 25
Brother just try " repair service not available " option in software and post rersults

Thanks
BR
  Reply With Quote
Old 04-01-2008, 19:23   #5 (permalink)
No Life Poster
 
himanshu taldar's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: udaipur, I N D I A
Age: 27
Posts: 2,254
Member: 422762
Status: Online
Sonork: 100.1593904
Thanks Meter: 908
i think its not software problem, try phone hardware
  Reply With Quote
Old 04-02-2008, 11:52   #6 (permalink)
No Life Poster
 
dannyogolo's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 2,866
Member: 18200
Status: Offline
Sonork: 100.1608286
Thanks Meter: 78
Quote:
Originally Posted by slim05 View Post
Brother just try " repair service not available " option in software and post rersults

Thanks
BR
Yes my man.
It worked on the KG800 1st try
But KE800 doesnt have that option (Infenion Softwrae)
  Reply With Quote
Old 04-02-2008, 15:45   #7 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: May 2001
Location: Lithuania
Posts: 5,676
Member: 4458
Status: Offline
Thanks Meter: 25,684
For KE800 try "Repair EEP"-read only original eeprom before.

Regards,Vygis
  Reply With Quote
Old 04-02-2008, 23:55   #8 (permalink)
No Life Poster
 
dannyogolo's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 2,866
Member: 18200
Status: Offline
Sonork: 100.1608286
Thanks Meter: 78
As If I Knew

Quote:
Originally Posted by vygism View Post
For KE800 try "Repair EEP"-read only original eeprom before.

Regards,Vygis
I already did this (Repair EEP), but. . . . ouch, I didnt read original eep backup.
ANyhow, still insert sim.
I have dropped it for hardware check-up BTW
  Reply With Quote
Old 04-03-2008, 00:22   #9 (permalink)
No Life Poster
 
the new's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Age: 31
Posts: 1,360
Member: 36653
Status: Offline
Thanks Meter: 322
Wink

tray unlock them
and tell me result
  Reply With Quote
Old 07-04-2008, 14:39   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2002
Location: .ro +40-724-AIRBOY
Age: 35
Posts: 334
Member: 13459
Status: Offline
Thanks Meter: 6
check flex cable, or try to push harder the connectors of UI board! It worked for me!
  Reply With Quote
Old 07-04-2008, 19:02   #11 (permalink)
No Life Poster
 
chimed09's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: TUNISIA
Age: 31
Posts: 1,195
Member: 479816
Status: Offline
Thanks Meter: 816
tray unlock them
and tell me result..moi aussi jai flashe kg800 mais aprais le flash ne lire pas la sim...jai repare avec UNLOCK
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Full Solution For Lg Kg270 For No Service After Flash+Insert SIm error. sahil00150 Infinity-Box 15 02-09-2011 14:55
w810 after flashing insert correct sim card ikram tabassum1 SETool2 4 10-24-2008 16:57
w580i after flashing insert correct sim card ramcellular Cruiser Suite 2 04-10-2008 10:25
Cf62t After Flash Insert Sim ? jayanthabandara Siemens Hardware Repair Area 4 07-11-2006 13:38
t310 after flash, insert a correct sim card Jurian Sony Ericsson 3 04-02-2004 17:29

 



All times are GMT +1. The time now is 13:40.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.80534 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO