GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Unibox

Unibox The Universal Box By Teleway

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-11-2004, 14:03   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2004
Location: Egypt
Age: 60
Posts: 155
Member: 86247
Status: Offline
Thanks Meter: 3
universal box ?

any body know this kind of universal box , manufactorer , or support site

box in picture below
Attached Images
File Type: jpg uni.jpg (12.6 KB, 184 views)
  Reply With Quote
Old 11-14-2004, 09:40   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Bomber's Avatar
 
Join Date: Jul 2000
Location: hiroshima
Age: 42
Posts: 882
Member: 1756
Status: Offline
Thanks Meter: 9
i just bought 1 ,and can't make it working correctly,

box works good with MBUS, but don't work in FBUS, i've to choose correct TX,RX parameters in virtual com port, but there is too many ,it will take years for i can test them all

i'm also looking for support site too, and i'm think there is no support at all
i've found only too websites selling it
http://www.narritele.com/
http://www.unlockers.net/

Br

Last edited by Bomber; 11-14-2004 at 09:50.
  Reply With Quote
Old 11-15-2004, 00:47   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2004
Location: Egypt
Age: 60
Posts: 155
Member: 86247
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Thumbs down

@Bomber

how many cables in the package . it is (85) pooooooooooooooorrrrrr cables

also its driver is not good . causes many proplems to my system

no support . no update . !!!!!!!

shame
  Reply With Quote
Old 11-15-2004, 12:14   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Bomber's Avatar
 
Join Date: Jul 2000
Location: hiroshima
Age: 42
Posts: 882
Member: 1756
Status: Offline
Thanks Meter: 9
yes , i'm starting to believe that's a crap
  Reply With Quote
Old 11-17-2004, 02:24   #5 (permalink)
No Life Poster
 
fuzionGSM's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Toronto, Canada
Age: 28
Posts: 1,297
Member: 37276
Status: Offline
Thanks Meter: 29
new uni box is 100 cables
  Reply With Quote
Old 11-24-2004, 03:36   #6 (permalink)
No Life Poster
 
andrew14's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: dasma cavite
Age: 36
Posts: 1,097
Member: 78367
Status: Offline
Thanks Meter: 11
badly needed multipack update..... pls pls pls pls thnx a lot
  Reply With Quote
Old 12-06-2004, 03:50   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2004
Location: Motherland of China
Posts: 169
Member: 87194
Status: Offline
Thanks Meter: 0
since the uni-box is not so good as you want, why don't change your idear to get
another one that has the same functions!!!!!!!!!!!
i think NET-UNICLIP can solve your problem, just visit :
http://www.uni-clip.org/?names=UniClip

maybe you can get a lot of surprises here!!
best regards
chouliloert
  Reply With Quote
Old 12-06-2004, 15:19   #8 (permalink)
Administrator
 
..::Neo::..'s Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: E G Y P T
Age: 29
Posts: 3,029
Member: 14178
Status: Offline
Sonork: 100.80393
Thanks Meter: 5,609
victory eagle comes with 140 cable
  Reply With Quote
Old 12-07-2004, 02:17   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2004
Location: Motherland of China
Posts: 169
Member: 87194
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Arrow how do you know victory eagle

Quote:
Originally Posted by Evil Neo
victory eagle comes with 140 cable
it's a big suprise that you know VICTORY EAGLE-------a universal software
that R&D by NET ELECTRONICS independently. because this is our new product and we didn't sell a lot.
Now the software has upgraded to a new version and the price also reduced.
any interesting can visit:
http://www.lante168.com/english/english/shouye.asp
or e-mail to : alexkeatingfree@hotmail.com
i'll give a quick reply
  Reply With Quote
Old 12-10-2004, 02:26   #10 (permalink)
Product Manager
 
fonec's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: egypt
Age: 44
Posts: 5,078
Member: 11101
Status: Offline
Sonork: 100.1641000
Thanks Meter: 1,776
Quote:
Originally Posted by A-Razzaz
any body know this kind of universal box , manufactorer , or support site

box in picture below

for all have that tools

i am can help i am know all about using that tools
  Reply With Quote
Old 12-10-2004, 14:45   #11 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Dec 2002
Location: Poland
Age: 35
Posts: 52
Member: 18975
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hi fonec
i need your help !
my unibox usb cant work with ericsson ... Atr and other software .... and alcatel on any program ... please help !
work on nokia samsung siemens panasonic & philips .
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WHAT is universal box -cost (price) in india i want buy new universal box Rajan chhetri Universalbox 3 10-24-2008 08:42

 



All times are GMT +1. The time now is 23:23.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.30933 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO