GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > NSPRO

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-02-2010, 08:13   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2005
Age: 36
Posts: 30
Member: 154267
Status: Offline
Thanks Meter: 2
How to unlock A107 AT&T Flip Phone

Nuff said..

What settings or even able to be unlocked?
  Reply With Quote
Old 09-02-2010, 14:49   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2008
Location: just around
Posts: 867
Member: 914220
Status: Offline
Thanks Meter: 85
Quote:
Originally Posted by yoshix003 View Post
Nuff said..

What settings or even able to be unlocked?

unly code my bro no box yet
  Reply With Quote
Old 09-04-2010, 06:05   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 138
Member: 550056
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Please Elco, all in this celular industrie need to unlock it. is necessary for the business to continue walking.

TritonAtticus
  Reply With Quote
Old 09-04-2010, 16:35   #4 (permalink)
No Life Poster
 
netmobile's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 923
Member: 746276
Status: Offline
Sonork: 100.1609752
Thanks Meter: 571
Quote:
Originally Posted by yoshix003 View Post
Nuff said..

What settings or even able to be unlocked?
By the moment the only way to unlock it is via IMEI.
  Reply With Quote
Old 09-05-2010, 07:09   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2005
Age: 36
Posts: 30
Member: 154267
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Thats lame Why is a simple phone a107 can't be unlocked
  Reply With Quote
Old 09-05-2010, 17:15   #6 (permalink)
No Life Poster
 
netmobile's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 923
Member: 746276
Status: Offline
Sonork: 100.1609752
Thanks Meter: 571
Quote:
Originally Posted by yoshix003 View Post
Thats lame Why is a simple phone a107 can't be unlocked
That's the way how things are, perhaps in near future could be already support it.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-13-2014 15:30
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-18-2012 07:57
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-18-2011 11:00

 



All times are GMT +1. The time now is 15:01.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.22847 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO