GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > NSPRO

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-23-2010, 10:59   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2003
Location: here
Posts: 869
Member: 20953
Status: Offline
Thanks Meter: 78
i am really getting sick of NSpro not reading codes!

ok so now I have 3 different phones where NSpro cannot read EITHER the FREEZE code or the SIMLOCK code put by the user!

A256
T456
J706

any comment from supporters ???
  Reply With Quote
Old 01-23-2010, 11:22   #2 (permalink)
No Life Poster
 
::GSM-27::'s Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: ALGERIEN
Posts: 1,200
Member: 19423
Status: Offline
Sonork: 69566
Thanks Meter: 235
Quote:
Originally Posted by zapped View Post
ok so now I have 3 different phones where NSpro cannot read EITHER the FREEZE code or the SIMLOCK code put by the user!

A256
T456
J706

any comment from supporters ???
good sugesstion, i hop to see nspro add read code freez, some samsung locked come freezed,
myb next update add this option
  Reply With Quote
Old 01-23-2010, 11:22   #3 (permalink)
No Life Poster
 
GSMman187's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: SWEDEN-Thailand-Singapore
Posts: 5,610
Member: 917893
Status: Offline
Sonork: 100.1584763
Thanks Meter: 2,977
Quote:
Originally Posted by zapped View Post
ok so now I have 3 different phones where NSpro cannot read EITHER the FREEZE code or the SIMLOCK code put by the user!

A256
T456
J706

any comment from supporters ???
well u can always buy unlok codes they come with freeze code
  Reply With Quote
Old 01-23-2010, 11:52   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Elco's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Romania
Posts: 9,905
Member: 19254
Status: Offline
Sonork: 100.72990
Thanks Meter: 24,439
to unlock freezed A256, T456 and other swift phones, just write eeprom.
you can find eeprom files on nspro support area.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Elco For This Useful Post:
Old 01-23-2010, 12:12   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2003
Location: here
Posts: 869
Member: 20953
Status: Offline
Thanks Meter: 78
not sure if you have noticed but all these models are north american and their eeproms are not available on support!
  Reply With Quote
Old 01-23-2010, 15:17   #6 (permalink)
No Life Poster
 
GSM_STREET's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: JAM Exploring Simlock 3!!!
Age: 27
Posts: 981
Member: 1149815
Status: Offline
Sonork: N/A for now
Thanks Meter: 241
Which type of nspro you have
  Reply With Quote
Old 06-17-2010, 11:53   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2005
Location: BAHOUAN
Posts: 2,960
Member: 118601
Status: Online
Thanks Meter: 134
if T456 is not freeze how or witch model to select? i can't find it on listed model. i try with T459 but only fail or give me only 00000000 as code for all level
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with Z170. Multiclient are down? Not read codes and not make anything Grupo MovilFree KULANKENDI Server 4 03-31-2008 11:40
E250 do not unlock direct and do not read codes market_3b2002 UST Pro II 9 02-06-2008 07:14
Wake up UST team! I'm really getting tired of you James_S UST Pro II 0 06-19-2007 16:48
Really getting sick off this Ustpro box now!! The Repair Shop UST Pro II 1 10-20-2006 17:07
Could not Read Codes on T610 thcoms SonyEricsson (USB-Smart) 0 12-03-2005 20:07

 



All times are GMT +1. The time now is 23:16.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.32555 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO