GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > UfoTools

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2005, 23:44   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2001
Location: Underground
Age: 33
Posts: 762
Member: 7468
Status: Offline
Thanks Meter: 2
A100 problem

Hi,

Im tryng to flash one A100 but i cant... always shows boot goes to 100% and then dont do anything else... i leave for 15m and nothing. i try with cable i recieve G50, i made my own cable for universal box and still have same problem.
any ideia what can it be?
  Reply With Quote
Old 02-03-2005, 01:13   #2 (permalink)
No Life Poster
 
strangerboy's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Porto, Portugal
Age: 36
Posts: 1,459
Member: 3783
Status: Offline
Thanks Meter: 118
cable problem friend... the connector in phone are very strange... you have to find point moving jack from left to right... then when connected leave it still... and wait..
  Reply With Quote
Old 02-05-2005, 03:23   #3 (permalink)
No Life Poster
 
lemor's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: WATCHING YOU
Posts: 1,225
Member: 38562
Status: Offline
Thanks Meter: 1,469
Quote:
Originally Posted by infinity
Hi,

Im tryng to flash one A100 but i cant... always shows boot goes to 100% and then dont do anything else... i leave for 15m and nothing. i try with cable i recieve G50, i made my own cable for universal box and still have same problem.
any ideia what can it be?
contact me on icq maybe can help you..about this..
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
a100 problem alex12345 Infinity-Box 21 08-12-2011 13:04
All about a920 a925 a100 problem..please help us:( Lampu Motorola P2k 1 06-21-2005 17:51
Panasonic A100 problems mrmarcellos Panasonic 17 03-15-2005 10:26
A100 problem jak2812 Panasonic 1 09-20-2004 22:31
A100 problem, never meet before Headmade VLSI, Conexant, Skyworks and Old Models 3 10-15-2003 16:02

 



All times are GMT +1. The time now is 15:10.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.23347 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO