GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Saras Boxes > powerflasher

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-11-2006, 15:19   #1 (permalink)
taq
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 6
Member: 281980
Status: Offline
Thanks Meter: 1
D500/600 can I unlock

i need to unlock 10 piece d500/600. how can i do this with powerflasher
thnx

T.A.Q
  Reply With Quote
Old 06-27-2006, 13:09   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Mr/konsowa's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Age: 34
Posts: 441
Member: 84100
Status: Offline
Thanks Meter: 69
Thumbs up

using this programme

tst_swift Works D500 D600 E350 t809

Tested and works 100%



http://rapidshare.de/files/24263304/tst_swift.rar.html
  Reply With Quote
Old 06-27-2006, 15:45   #3 (permalink)
No Life Poster
 
.::Skylinks::.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Pakistan
Age: 27
Posts: 1,914
Member: 300354
Status: Offline
Sonork: 100.1577485
Thanks Meter: 757
You can also do that with power flasher.....By using hwk killer....
  Reply With Quote
Old 06-30-2006, 13:50   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 25
Member: 189289
Status: Offline
Thanks Meter: 1
If you have installed HWK in your box, just do the following
1. select model D500
2. use "mobile Info"
3. It will give you some codes
4. remove back your phone from powerflasher
5. insert a sim in your phone
6. switch on the phone
7. it will say "phone freezed"
8. press "Yes" key
9. it will demand code
10. give first code from powerflasher
11. press "yes" key
12. It will ask for network code
13. type second code from power flasher
14 press "yes" key
15. all done
your phone is unlocked <font color="red">enjoy</font>
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can t unlock kf 600 and kf 510 gurbuz LG Hardware Repair 0 01-08-2009 16:56
How Can I Unlock M 600 jabed_net UST Pro II 1 06-17-2008 04:09
can we unlock treo 600 ? amiriratel FuriousGold | Powered by FuriousTeam 2 06-19-2007 10:19
I have a NEw SPV 600. which versions can be unlocked ? tical HTC & PDA WM( With Touchscreen) 0 12-04-2006 16:38
d500\600 lcds focus123 Wanted Products 5 10-11-2006 15:17

 



All times are GMT +1. The time now is 17:00.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.28181 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO