GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Sonics Box


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-23-2005, 03:58   #1 (permalink)
No Life Poster
 
andrew14's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: dasma cavite
Age: 41
Posts: 1,096
Member: 78367
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Thumbs down 1.o77 cnt unlock z500a again....


cnt unlock w/any ver...


plz update for this model


br
  Reply With Quote
Old 04-23-2005, 04:12   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2003
Location: Guangzhou, China
Posts: 417
Member: 38039
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Quote:
Originally Posted by andrew14
cnt unlock w/any ver...


plz update for this model


br
Could you put the log here? The log may help us for the model.
Thanks

BR
Redeagle
  Reply With Quote
Old 04-24-2005, 03:35   #3 (permalink)
No Life Poster
 
andrew14's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: dasma cavite
Age: 41
Posts: 1,096
Member: 78367
Status: Offline
Thanks Meter: 11
sory i didnt sved it......


nx time ill do it....


iv unlockd it w/other solution....


hope nx time it will be supportd
  Reply With Quote
Old 04-24-2005, 13:44   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 39
Posts: 954
Member: 87998
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Talking @redeagle

when i tried to unlock a z500a yesterday i realize there is a bin file that was left in the folder that the sonics vs 1.077 is in. is that what can help you @redeagle
  Reply With Quote
Old 04-25-2005, 01:27   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2003
Location: Guangzhou, China
Posts: 417
Member: 38039
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Quote:
Originally Posted by jesto80
when i tried to unlock a z500a yesterday i realize there is a bin file that was left in the folder that the sonics vs 1.077 is in. is that what can help you @redeagle
Thanks in advance.
If you would like, pls unlock z500a with SONICS 1.077, and post the log here.

BR
Redeagle
  Reply With Quote
Old 04-25-2005, 12:50   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 39
Posts: 954
Member: 87998
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Talking @redeagle

this maybe the file you need for the z500a. please let me know. i sent it to your email
  Reply With Quote
Old 04-26-2005, 01:08   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2003
Location: Guangzhou, China
Posts: 417
Member: 38039
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Quote:
Originally Posted by jesto80
this maybe the file you need for the z500a. please let me know. i sent it to your email
You can PM to me too, Thanks.
best regards
Redeagle
  Reply With Quote
Old 04-29-2005, 17:23   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 39
Posts: 954
Member: 87998
Status: Offline
Thanks Meter: 9
when will update for z500a be ready. been a long time now. whats the progress
  Reply With Quote
Old 04-30-2005, 10:41   #9 (permalink)
4R
No Life Poster
 
4R's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: ''Inside your Brain''
Posts: 1,137
Member: 15800
Status: Offline
Thanks Meter: 66
@Redeagle freind we request that add sonics box imei for SE........
  Reply With Quote
Old 05-01-2005, 12:02   #10 (permalink)
No Life Poster
 
ryumahon's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Sun
Age: 40
Posts: 2,773
Member: 4021
Status: Offline
Thanks Meter: 781
cant unlock z500a!!! pls help!!!!
  Reply With Quote
Old 05-02-2005, 02:48   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2003
Location: Guangzhou, China
Posts: 417
Member: 38039
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Quote:
Originally Posted by ryumahon
cant unlock z500a!!! pls help!!!!
Hi,
Please paste your unlocking log here(you can click the right mouse button and click "copy to clipboard" to get it), i'll try to help you.

best regards
Redeagle
  Reply With Quote
Old 05-03-2005, 13:25   #12 (permalink)
No Life Poster
 
ryumahon's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Sun
Age: 40
Posts: 2,773
Member: 4021
Status: Offline
Thanks Meter: 781
sori but ive already returned the unit to the client.... but he'll be back in a few days he said
  Reply With Quote
Old 05-03-2005, 19:29   #13 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 39
Posts: 954
Member: 87998
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Wink @redeagle

i have a log but it is in .BIN format. send me an email address and i will send it t o u
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LG-KH1800 SHOW (KOREAN PHONE) UNLOCKED DONE AGAIN! PIC'S and PROCEDURE INSIDE Ligalig LG 1 03-30-2010 07:40
cruiser 2.10 can't unlock z500a (but cruiser 2.20 already can) baomobile Cruiser Suite 75 03-03-2005 13:17
unlock Z500a Ryul2003 Sony Ericsson 4 02-05-2005 20:14
how to unlock z500a with cruiser,please help? baomobile Cruiser Suite 0 01-21-2005 03:07
Can I unlock Z500a with fighter? amigo_rk Cruiser Suite 1 01-17-2005 14:23

 



All times are GMT +1. The time now is 21:35.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.40363 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO