GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Sonics Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-22-2005, 08:36   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2003
Location: Dosunlock
Age: 28
Posts: 258
Member: 31942
Status: Offline
Thanks Meter: 43
sonics can connect dongle

hi can someone help me in my sonicsbox i cant connect to my dongle of sonics when i use div its okey it connect. I installed the driver correctly im using xp proffessional can somebody help me . Is my sonic dongle is the problem can u help me....
  Reply With Quote
Old 09-22-2005, 10:48   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2004
Location: Nokia is Far Away from World
Age: 35
Posts: 470
Member: 70796
Status: Offline
Thanks Meter: 17
THis solution

Quote:
Originally Posted by dennis2003
hi can someone help me in my sonicsbox i cant connect to my dongle of sonics when i use div its okey it connect. I installed the driver correctly im using xp proffessional can somebody help me . Is my sonic dongle is the problem can u help me....
Trying above this link:
Sonics 1.201

LAT
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can NS-Dongle Relock network Lock sDinesh NSPRO 10 09-25-2010 02:10
Error whan connect dongle ktbachkhoa VygisToolbox 1 08-28-2007 16:58
Pls. help sonics cannot connect to box GSMaxx Sonics Box 1 06-23-2005 17:46
Can LPT dongle be plugged in all the time? Mobileman_hu VygisToolbox 6 11-17-2004 22:04
I need help , i have COM port connection and i can connect to the phone starmad Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 10-01-2004 17:25

 



All times are GMT +1. The time now is 14:00.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.26265 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO