GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-15-2012, 06:17   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2011
Location: india
Posts: 398
Member: 1492933
Status: Offline
Sonork: 100.1646938
Thanks Meter: 55
add huawei ec 156 tata photon+ modem unlock


hy infinity team please add huawei ec156 tata photon+ modem (india) unlock . we are waiting for this modem unlock. in india lot's of people ask this modem unlock . thanks.
  Reply With Quote
Old 02-15-2012, 08:47   #2 (permalink)
No Life Poster
 
<<<MEGATRON>>>'s Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just Imagine
Age: 37
Posts: 4,263
Member: 1191481
Status: Offline
Sonork: 1592603
Thanks Meter: 1,371
Quote:
Originally Posted by sajid r shaikh View Post
hy infinity team please add huawei ec156 tata photon+ modem (india) unlock . we are waiting for this modem unlock. in india lot's of people ask this modem unlock . thanks.
Hello,
We Are Working On All Possible Modems You Will B Notified Upon Release


Wbr
<<<Megatron>>>
  Reply With Quote
Old 07-19-2012, 11:21   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2,831
Member: 1086393
Status: Offline
Thanks Meter: 767
any solution for huawei ec156 tata photon+ modem (india) unlock?
  Reply With Quote
Old 07-19-2012, 11:50   #4 (permalink)
No Life Poster
 
<<<MEGATRON>>>'s Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just Imagine
Age: 37
Posts: 4,263
Member: 1191481
Status: Offline
Sonork: 1592603
Thanks Meter: 1,371
Quote:
Originally Posted by Riteshgpt60 View Post
any solution for huawei ec156 tata photon+ modem (india) unlock?
Hello,
Currently Not Supported

Wbr
<<<Megatron>>>
  Reply With Quote
Old 07-29-2012, 08:07   #5 (permalink)
No Life Poster
 
ARIF GIGANI's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: gujarat, india
Posts: 1,129
Member: 890965
Status: Offline
Sonork: 100.1605360
Thanks Meter: 180
Quote:
Originally Posted by <<<MEGATRON>>> View Post
Hello,
Currently Not Supported

Wbr
<<<Megatron>>>
othar box or tool supported ? or not posibal unlocking??
  Reply With Quote
Old 07-30-2012, 10:34   #6 (permalink)
No Life Poster
 
rahul_rocks3's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: <:D-R-E-A-M-S:>
Posts: 2,815
Member: 1312746
Status: Offline
Thanks Meter: 766
Quote:
Originally Posted by ARIF GIGANI View Post
othar box or tool supported ? or not posibal unlocking??
Right now its not supported with any tool available in the market...don't know about other paid solutions
  Reply With Quote
Old 03-26-2013, 08:52   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 305
Member: 565409
Status: Offline
Thanks Meter: 21
all solution avalable con [email protected]
  Reply With Quote
Old 08-25-2013, 08:41   #8 (permalink)
Freak Poster
 
imrankhan0143's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: jodhpur india
Age: 37
Posts: 322
Member: 1796401
Status: Offline
Sonork: 100.1623409
Thanks Meter: 56
ec156_100%_unlock - Download - 4shared - dhiraj raje



HUAWEI EC156 (TATA PHOTON / MTS / NETCONNECT+) UNLOCKED

Nowdays CDMA operators in india are changing their dongles default spc in order to make it locked, so heres a video showing unlocking of the new huawei ec156.

Detailed procedure: HUAWEI EC156 UNLOCKED - YouTube

DOWNLOAD SUPPORT SOFTWARES -

EC156_100_UNLOCK

NOTE - FOR TATA PHOTON USE SPC - 000000

AFTER UNLOCK YOU CAN USE ANY CDMA PROVIDER FOR EVDO/1X LIKE TATA / MTS / RELIANCE / BSNL(ONLY 1X WORKED)


STILL IF UR HAVING ANY TROUBLE, DO COMMENT!!!!!
Report Post Reply With Quote
  Reply With Quote
Old 03-01-2014, 08:50   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: thrichy
Posts: 2
Member: 2132920
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Question sim not found

i unlock huawei ec156 but sim not found what i do
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unlocking 5190 Ryu Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 23 01-07-2018 17:14
$50 Reward for unlocking my 6150!!! TheDon Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 03-23-2015 15:21
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 20:20

 



All times are GMT +1. The time now is 10:16.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.36647 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO