GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-09-2009, 11:18   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2005
Location: Vancouver
Posts: 444
Member: 190184
Status: Offline
Thanks Meter: 31
Alcatel E101 MEPD not present


I got in my shop this E101 with MEPD not present on screen. Since i have only Infinity box for this type of phones i d like to ask is there solution for this problem.

Thanks
Dino
  Reply With Quote
Old 12-09-2009, 17:31   #2 (permalink)
No Life Poster
 
GFTELECOM's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: some were in my head
Age: 37
Posts: 1,035
Member: 922273
Status: Offline
Sonork: 100.1583612
Thanks Meter: 119
ffs files is broken repaire it
  Reply With Quote
Old 12-09-2009, 18:26   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2005
Location: Vancouver
Posts: 444
Member: 190184
Status: Offline
Thanks Meter: 31
Thanks for the responce.
In some previous posts i found that infinity can not reapir this kind of problem so i d like to hear from supporters is this problem fixable or not by infinity box.

Thanks
  Reply With Quote
Old 12-09-2009, 21:11   #4 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Quote:
Originally Posted by dino_d View Post
Thanks for the responce.
In some previous posts i found that infinity can not reapir this kind of problem so i d like to hear from supporters is this problem fixable or not by infinity box.

Thanks
Hello,

You caan try to flash phone with repair ffs files from support area and make sp-unlock but I can not guarantee any results.
  Reply With Quote
Old 12-10-2009, 13:29   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2005
Location: Vancouver
Posts: 444
Member: 190184
Status: Offline
Thanks Meter: 31
Thanks.Ill try and post if succesfull.
  Reply With Quote
Old 12-10-2009, 14:26   #6 (permalink)
No Life Poster
 
GFTELECOM's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: some were in my head
Age: 37
Posts: 1,035
Member: 922273
Status: Offline
Sonork: 100.1583612
Thanks Meter: 119
reply

Quote:
Originally Posted by dino_d View Post
Thanks for the responce.
In some previous posts i found that infinity can not reapir this kind of problem so i d like to hear from supporters is this problem fixable or not by infinity box.

Thanks
infinity can do it
i have one methode tested be me
flash the ffs file of your phone with other of one phone who work perfect and all it ok
  Reply With Quote
Old 12-10-2009, 14:32   #7 (permalink)
Product Manager
 
Faisal_Computer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Kamalia, Pakistan.
Age: 34
Posts: 16,852
Member: 151871
Status: Offline
Thanks Meter: 71,392
do not forget to post with logs
Br
Faisal_Computer
  Reply With Quote
Old 12-10-2009, 14:33   #8 (permalink)
No Life Poster
 
GFTELECOM's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: some were in my head
Age: 37
Posts: 1,035
Member: 922273
Status: Offline
Sonork: 100.1583612
Thanks Meter: 119
reply

Quote:
Originally Posted by dino_d View Post
Thanks for the responce.
In some previous posts i found that infinity can not reapir this kind of problem so i d like to hear from supporters is this problem fixable or not by infinity box.

Thanks
infinity can do it
i have one methode tested be me
flash the ffs file of your phone with other of one phone who work perfect and all it ok
  Reply With Quote
Old 12-10-2009, 14:37   #9 (permalink)
Product Manager
 
Faisal_Computer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Kamalia, Pakistan.
Age: 34
Posts: 16,852
Member: 151871
Status: Offline
Thanks Meter: 71,392
Quote:
Originally Posted by GFTELECOM View Post
infinity can do it
i have one methode tested be me
flash the ffs file of your phone with other of one phone who work perfect and all it ok
do you have readed ffs file from Good working phone as you said ?
BR
Faisal_Computer
  Reply With Quote
Old 12-11-2009, 22:11   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Nadjombe's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: near Network
Age: 43
Posts: 2,193
Member: 185608
Status: Offline
Thanks Meter: 579
Lightbulb And!

Quote:
Originally Posted by dino_d View Post
I got in my shop this E101 with MEPD not present on screen. Since i have only Infinity box for this type of phones i d like to ask is there solution for this problem.

Thanks
Dino
And so don't forget to repair IMEI!
  Reply With Quote
Old 12-12-2009, 17:22   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2005
Location: Vancouver
Posts: 444
Member: 190184
Status: Offline
Thanks Meter: 31
Customer took his phone before i had chance to try it. So maybe some other time.

Thanks
  Reply With Quote
Old 12-12-2009, 18:38   #12 (permalink)
No Life Poster
 
The_Dj's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: ๑۩۞۩&&
Posts: 1,219
Member: 178790
Status: Offline
Sonork: 100.1593063
Thanks Meter: 1,234
TOTAL sOLUTION.

Only Repair imei.
  Reply With Quote
Old 12-13-2009, 07:39   #13 (permalink)
Product Manager
 
Faisal_Computer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Kamalia, Pakistan.
Age: 34
Posts: 16,852
Member: 151871
Status: Offline
Thanks Meter: 71,392
Quote:
Originally Posted by djafter View Post
TOTAL sOLUTION.

Only Repair imei.
any prove ?
any log ?
Br
Faisal_Computer
  Reply With Quote
Old 12-13-2009, 20:01   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Nadjombe's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: near Network
Age: 43
Posts: 2,193
Member: 185608
Status: Offline
Thanks Meter: 579
Lightbulb Yes!

Quote:
Originally Posted by Faisal_Computer View Post
any prove ?
any log ?
Br
Faisal_Computer
You can trust us sir!We work it many times and long time we said that's the only way with INFINITY.
  Reply With Quote
Old 12-14-2009, 07:55   #15 (permalink)
Product Manager
 
Faisal_Computer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Kamalia, Pakistan.
Age: 34
Posts: 16,852
Member: 151871
Status: Offline
Thanks Meter: 71,392
Quote:
Originally Posted by Nadjombe View Post
You can trust us sir!We work it many times and long time we said that's the only way with INFINITY.
brother i'm not talk about Trust etc
just trying to say its better if post with log !!
BR
Faisal_Computer
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Alcatel MEPD Not Present cause ? Orange_Dominica Infinity-Box 7 03-06-2010 13:32
Alcatel E221 Mepd not present after reading code tanja1 Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...) 3 07-16-2009 14:26
Alcatel E201a MEPD Not Present ramon9622 Infinity-Box 5 05-17-2009 01:34
E221 alcatel MEPD NOT PRESENT please help .. 4strangers Infinity-Box 2 10-08-2008 11:35
MEPD not present????? Alcatel E-101 jamil fernandez Infinity-Box 3 04-12-2008 11:15

 



All times are GMT +1. The time now is 10:30.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.41900 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO