GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-11-2009, 17:24   #1 (permalink)
No Life Poster
 
haveri's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Republic of Kosova
Age: 43
Posts: 521
Member: 158663
Status: Offline
Thanks Meter: 27
Always same problem , durin unlock on SE T303?


Hi i dont know how ti fixed this , but always show me this when i'm trying to unlock this model Sonyericsson T303

Quote:
COM6 [VCP0] selected
module v1.32
Device: Sony-Ericsson-T303
"advanced chip detection" active
Action: unlock
Checking data, wait...
Boot ...
Phone should be Switched OFF !
Press Power button now !
rom version: 0502
Connecting...
booting...
finalizing...
Boot fail
error: operation failed
Finished, time used: 50 sec
Remove/Install battery now !
Anyone can help about this pls?


Best.r
  Reply With Quote
Old 03-11-2009, 17:30   #2 (permalink)
No Life Poster
 
raezak's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Badong's Junkshop
Posts: 2,746
Member: 260632
Status: Offline
Thanks Meter: 637
maybe new security.. new security is not yet supported by infinity at this moment only se tool using 2 credits


br
  Reply With Quote
Old 03-11-2009, 17:30   #3 (permalink)
No Life Poster
 
deepakgarg's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chandigarh,India
Age: 35
Posts: 5,738
Member: 220603
Status: Offline
Sonork: 100.1624258
Thanks Meter: 1,138
Quote:
Originally Posted by haveri View Post
Hi i dont know how ti fixed this , but always show me this when i'm trying to unlock this model Sonyericsson T303



Anyone can help about this pls?


Best.r
already discussed 100 of times.its new boot version which is not supported by infinity at the moment.
p.s first check battery and cable
  Reply With Quote
Old 03-21-2009, 14:33   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2005
Location: Lagos, Nigeria
Posts: 1,721
Member: 152547
Status: Offline
Sonork: 100.1586021
Thanks Meter: 141
for new security, use setool 2logs, and ub 20 logs
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
lg kp501 always same problem.... dawah telecom LG 1 04-20-2011 11:26
W580im failed to unlock on SE A1 JaverUnlocker denard Cruiser Suite 7 09-15-2009 05:28
s5230 still the same problem not unlocked [Solved] fiftycent112 Z3X-Team Products 2 09-08-2009 15:19
help w850i unlock on se ultimate unlock error hollyann Cruiser Suite 2 02-12-2009 11:56
Successfully unlocked my se t303 wodashie Cruiser Suite 0 01-27-2009 20:41

 



All times are GMT +1. The time now is 18:49.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.25906 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO