GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-01-2007, 12:47   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2003
Location: Philippines
Posts: 898
Member: 42604
Status: Offline
Thanks Meter: 187
Is BenQ-Siemens AF51 same as EF51?


Infinity Team,

Is BenQ-Siemens AF51 same as EF51?

TIA
 
Old 05-01-2007, 12:54   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2004
Location: Germany
Age: 44
Posts: 368
Member: 76018
Status: Offline
Thanks Meter: 59
No it`s not... it`s way different. Only DreamBox and Martech work with AF51
 
Old 05-01-2007, 13:30   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2003
Location: Philippines
Posts: 898
Member: 42604
Status: Offline
Thanks Meter: 187
Sure??

How about Joker or Papuas?
 
Old 05-01-2007, 15:16   #4 (permalink)
No Life Poster
 
systemworm's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Azerbaijan
Age: 33
Posts: 3,962
Member: 68498
Status: Offline
Thanks Meter: 152
Quote:
Originally Posted by kasamiko View Post
Sure??

How about Joker or Papuas?
Of course they work too,i mean joker not papuas because AF51 is a e-gold based siemens
 
Old 05-03-2007, 05:35   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2003
Location: Philippines
Posts: 898
Member: 42604
Status: Offline
Thanks Meter: 187
I unlock it with Joker....

BR
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is GDFS for T65 same as for T39? Format1 Sony Ericsson 18 12-20-2005 09:17
Is the X6 screen same as V55 screen ? bungle_uk ARM9 BASED M62 / M62+ 3 03-01-2005 10:06
Is the sharp Connector same as panasonic GD500? raino Sharp 2 12-04-2003 11:22
Is The Neelix2 Cable Same As Griffin Cables qatareye Nokia Multimedia 5 02-10-2003 07:26
Is the BE4 cable same as BE5? KZeus Alcatel & TCL Old Models 3 04-11-2002 21:06

 



All times are GMT +1. The time now is 15:33.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.31889 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO