GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-08-2005, 21:06   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2004
Location: ORAN-ALGERIE
Age: 44
Posts: 859
Member: 64213
Status: Online
Thanks Meter: 493
@@@ Big Brobleme With Infinity @@@


Log opened: [31/12/2004] [05:16:28]
App: D:\Program Files\InfinityBox\X6x_X400_X200_A500_v108.exe
Current device: X60/X66/X68
S/N: 005B:0103
[Infinity Box] v.1.08ALoading, wait...

Critical error[1207]
DANGER: Software can be virus infected !
Contact Support right now !
Include Log information about this error for Support

ATTENTION: Don't run this software again without instruction from Support !

Check your PC for viruses !
Ready
  Reply With Quote
Old 08-08-2005, 21:42   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,624
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,077
Hi,

I think it's not bad idea to set your PC clock to correct value.

There is an easy way to solve your problem: contact to [email protected]
Include in your mail the next info:
Your dongle S/N
User/Pass generated by SN-Reader
Your reseller name
  Reply With Quote
Old 08-09-2005, 01:06   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2004
Location: ORAN-ALGERIE
Age: 44
Posts: 859
Member: 64213
Status: Online
Thanks Meter: 493
Txs Verry Much For Ur Answear I Try All Solutuion I Format My Computer I Scaned My Pc With Antiverus I Installed And Extract All Ziped File In Same Folder But Same Probleme
  Reply With Quote
Old 08-09-2005, 01:52   #4 (permalink)
No Life Poster
 
higherzman's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Paris, France
Age: 40
Posts: 932
Member: 45387
Status: Offline
Thanks Meter: 46
hey bro zine
redownload the files from support area and reunzip it it must work inchaa llah




BR
  Reply With Quote
Old 08-09-2005, 07:26   #5 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,624
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,077
Quote:
Originally Posted by zine
Txs Verry Much For Ur Answear I Try All Solutuion I Format My Computer I Scaned My Pc With Antiverus I Installed And Extract All Ziped File In Same Folder But Same Probleme
Hello,

If still no luck, contact to [email protected] for more instructions.
Include in your mail the next info:
Your dongle S/N
User/Pass generated by SN-Reader
Your reseller name
  Reply With Quote
Old 08-09-2005, 07:59   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2004
Age: 42
Posts: 2,301
Member: 76522
Status: Offline
Thanks Meter: 30
just unzip always after deleteng privious version and change atributes!
  Reply With Quote
Old 08-15-2005, 18:38   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2004
Location: ORAN-ALGERIE
Age: 44
Posts: 859
Member: 64213
Status: Online
Thanks Meter: 493
i try all methode same probleme always i think is dead
  Reply With Quote
Old 08-15-2005, 19:31   #8 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,624
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,077
Quote:
Originally Posted by zine
i try all methode same probleme always i think is dead
Hello,

If still no luck, contact to [email protected] for more instructions.
Include in your mail the next info:
.Your dongle S/N
.User/Pass generated by SN-Reader
.Your reseller name
  Reply With Quote
Old 08-15-2005, 22:00   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2004
Location: ORAN-ALGERIE
Age: 44
Posts: 859
Member: 64213
Status: Online
Thanks Meter: 493
here i try it now if i insstall this setup "Infinity_Main_v1.3a.exe " all softe in programefile/infinity work fine 100000% but if i try another softe new always make " verus message "
  Reply With Quote
Old 08-15-2005, 22:05   #10 (permalink)
Freak Poster
 
mobymaster's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Manchester, UK
Posts: 259
Member: 13975
Status: Offline
Thanks Meter: 7
You seem to have some problem in reading. Mail the support team and you will get a reply. This is of course if you are using a genunie dongle, and not the cracked version whcih is going round the net.
  Reply With Quote
Old 08-16-2005, 20:55   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2004
Location: ORAN-ALGERIE
Age: 44
Posts: 859
Member: 64213
Status: Online
Thanks Meter: 493
here my problem
if i use software in programfile/infinity/ work good all old softe and if i created folder same folder infinity see error "verus"
deziped this for see my prob
Attached Files
File Type: rar infinit probleme.rar (123.9 KB, 59 views)
  Reply With Quote
Old 08-16-2005, 21:13   #12 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,624
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,077
Quote:
Originally Posted by zine
here my problem
if i use software in programfile/infinity/ work good all old softe and if i created folder same folder infinity see error "verus"
deziped this for see my prob
Hello,

If still no luck, contact to [email protected] for more instructions.
Include in your mail the next info:
.Your dongle S/N
.User/Pass generated by SN-Reader
.Your reseller name
  Reply With Quote
Old 08-16-2005, 21:24   #13 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,624
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,077
I am very sorry, but I can't write in French language (really, I am not so smart to learn French in only several days due to my little brain).

Please, somebody, translate my previous message from English to French.
  Reply With Quote
Old 08-16-2005, 22:30   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2004
Location: ORAN-ALGERIE
Age: 44
Posts: 859
Member: 64213
Status: Online
Thanks Meter: 493
i know what i need
i need setup full infinity new version cause is my repaire for my box
please add in support and is all ok
cause old setup work fine but all software other download
Infinity_Main_v1.3a.exe this is no full setup only bird/pana/..
i need new full setup
  Reply With Quote
Old 02-10-2008, 11:11   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 34
Member: 691395
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I Have A Probleme With My Infinity Box Please If Some One Can Help Me
"no Connection With Any Phone Nothing At All.....???"
Is It The Box Or Something Else......thanks
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 12:22.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.45181 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO