GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-24-2010, 10:31   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2009
Location: India
Posts: 184
Member: 1191805
Status: Offline
Thanks Meter: 58
Which Box Should i purchase...??


Hello Friends and Infinity Team please help.

I have a Spiderman box without USB pinfinder Chip on it, So it cant work on Spreadtrum,infinion etc CPU types.

I need to buy new Infinity Box. So which box should i purchase...?? The RED COMBO BOX WITH PINFINDER OR NORMAL BLUE

BOX.

Can i use Spiderman with INfinity Box to Work on Above said CPU types.

Please Help.

Thank You
Regards
  Reply With Quote
Old 10-24-2010, 11:07   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,922
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 52,183
Hello,

You can use Spiderman as a cable with any Infinity-Box (with Red Combo or with Blue).
Red Combo = (Blue + PinFinder)

Also please check: http://www.infinity-box.com/download...d_Packages.pdf
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to YellowBoss For This Useful Post:
Old 10-24-2010, 12:26   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2009
Location: India
Posts: 184
Member: 1191805
Status: Offline
Thanks Meter: 58
Thank You for Replying so fast Sir... But "Use Spiderman As Cable With Infinity Box"....??

Doing like this i can work on above CPU types....???

Describe some more or show image if possible...

Thank you
Regards
  Reply With Quote
Old 10-24-2010, 14:47   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2009
Location: India
Posts: 184
Member: 1191805
Status: Offline
Thanks Meter: 58
Please also tell did Infinity box support Spread and infinion CPU types..??

Thank you
Regards
  Reply With Quote
Old 10-24-2010, 17:31   #5 (permalink)
No Life Poster
 
fredinho's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Unknown
Posts: 1,319
Member: 975275
Status: Offline
Sonork: 100.1607001
Thanks Meter: 216
Quote:
Originally Posted by mick12 View Post
Please also tell did Infinity box support Spread and infinion CPU types..??

Thank you
Regards
Infinity does not support spreadtrum cpu
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to fredinho For This Useful Post:
Old 10-24-2010, 21:04   #6 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,922
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 52,183
Quote:
Originally Posted by mick12 View Post
Please also tell did Infinity box support Spread and infinion CPU types..??

Thank you
Regards
Please, see detailed information about Infinity-Box here: Infinity-Box - About
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to YellowBoss For This Useful Post:
Old 10-24-2010, 21:04   #7 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,922
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 52,183
Quote:
Originally Posted by mick12 View Post
Thank You for Replying so fast Sir... But "Use Spiderman As Cable With Infinity Box"....??

Doing like this i can work on above CPU types....???

Describe some more or show image if possible...

Thank you
Regards
You can run Spiderman, find pinout, then select it's COM port in Infinity-Box software and use it as a cable.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to YellowBoss For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
i WANT TO BUY NOKIA BOX !!! Eric Wanted Products 8 02-14-2011 13:23
New NOKIA BOX - New Prices gsmEsteve Main Sales Section 0 12-03-2000 03:43
New Nokia BOX for you!!! gsmEsteve Main Sales Section 0 11-18-2000 17:09
5110/6110 after unlocking see only network to which it was locked and ... 2M Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 07-25-2000 01:51

 



All times are GMT +1. The time now is 06:55.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.34996 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO