GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-13-2006, 22:46   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2005
Age: 41
Posts: 373
Member: 122869
Status: Offline
Thanks Meter: 11
C118 After unlock no netw.


After sucsesfull unlock the brand new phone couldnt make cals so I tryed reset ,FFS and know cant find network, selected proper band nothing.Will flashing of this phone help to repair this problem???
THANKS
  Reply With Quote
Old 11-13-2006, 22:52   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,624
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,077
Hi,

You can try to flash it but Im not sure that this helps.
Can you make 122 (emergency) call ? What is the result ?
  Reply With Quote
Old 11-13-2006, 23:43   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2001
Posts: 190
Member: 3531
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by AKKA View Post
After sucsesfull unlock the brand new phone couldnt make cals so I tryed reset ,FFS and know cant find network, selected proper band nothing.Will flashing of this phone help to repair this problem???
THANKS
Threat C118 as C115,you can flash it like C115 and all will be ok.
Same with C121.
  Reply With Quote
Old 11-14-2006, 13:21   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2005
Age: 41
Posts: 373
Member: 122869
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Tryed flashing but there is problem I cant turn on with any flash vers. from suport exept the last C115_3.1.1.45 but there isnt english language.Am I doing something wrong????
With other fl. files after flas there is only on screen :
couldnt download language file
couldnt download flex file

Something like that and the screen is withaut light
  Reply With Quote
Old 11-14-2006, 14:30   #5 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,624
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,077
Hi,

You need to use main, lp, flex (all three parts) with the same version.
Please, check this to see what files to use together:
http://www.infinity-box.com/download...p?id_file=2115
  Reply With Quote
Old 11-14-2006, 23:57   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2005
Age: 41
Posts: 373
Member: 122869
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Yes I read that before any flash but nothing tryed lot of them phone is working only with C115_3.1.1.45 ver.and no ENGLISH there. I have made full beckup before I try to flash if you need it please give me the mail where to upload.
WBR
  Reply With Quote
Old 11-15-2006, 07:28   #7 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,624
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,077
what is "a lot of them" ?
some more info ?

please, try to use other flash files and tell me exactly wjat files you already tried.
  Reply With Quote
Old 11-15-2006, 22:14   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2005
Age: 41
Posts: 373
Member: 122869
Status: Offline
Thanks Meter: 11
C115_1.0.10-cant tun ON
C115_1.0.62-cant tun ON
C115_2.0.12-turn on and OF
C115_2.1.44-can turn ON but after entering to setings phone restarts
C115_3.1.45-Phone work good but no english

WBR
  Reply With Quote
Old 11-15-2006, 22:18   #9 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,624
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,077
send me your flash backup: [email protected]
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to InfinitySupport For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
need help v8 after unlock can't send & e8 after unlock no service "KINO" Smart-Clip 3 03-15-2010 08:50
>>> w910 after flash no netw.coverage help me<<< shahid41 SETool2 9 03-14-2010 22:26
j700V after unlock no network after eeprom now blnks 18000004 AnToS UST Pro II 6 11-14-2008 15:21
Ust pro 2, E250 after unlock No network & after eeprom No Speaker! Wais777 UST Pro II 7 04-09-2008 23:55
K310 after unlock "no netw. coverage" dariozz Cruiser Suite 7 06-04-2007 18:10

 



All times are GMT +1. The time now is 16:31.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.31660 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO