GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-07-2007, 07:29   #1 (permalink)
No Life Poster
 
..::proudcracker::..'s Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: pakistan
Posts: 916
Member: 373786
Status: Offline
Sonork: 100.1601935
Thanks Meter: 129
C123 phone code and runing only one sim


hello every budy C123 how to unlock C123 with infinity only one sim runing
  Reply With Quote
Old 05-07-2007, 08:39   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,935
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,407
Hello,

Use "sp-unlock" button or "format ffs" button.
  Reply With Quote
Old 05-07-2007, 09:16   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: gsmwebstore
Posts: 1,807
Member: 125366
Status: Offline
Sonork: 100.1602649
Thanks Meter: 106
Donate money to this user
when i try to unlock , is 100% don , but same show loack . or i try to format ffs only show this.......................
COM17 selected
Action: format
Device: C122, C123
Checking data, wait...
Connect...
Press and HOLD Power button...
connection mode: 00
  Reply With Quote
Old 05-07-2007, 10:04   #4 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,935
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,407
Dear Friend,

Please, read here detailed information how to solve communication problems:
F.A.Q., Contacts, Supported models, Cables/pinouts
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
After Ffs Format-only One Sim Work-why? zonetrichur Infinity-Box 19 04-07-2009 16:25
6020 only one sim is runing shammysaini Nokia Hardware & Hardware Repair 7 08-04-2007 09:43
e530 locked to only one sim schiavo Trident/AGERE Platform 4 02-13-2006 13:03
Lg 8120 Signal Only One Sim DANY77 LG 2 10-29-2005 00:16
Please help me C333 code, i need only one code! xxxpaga Phone Unlocking Codes & Maps 0 04-10-2003 13:05

 



All times are GMT +1. The time now is 23:19.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.25529 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO