GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-09-2008, 11:00   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: KERALA
Posts: 332
Member: 609370
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Can i use pad with infinity?an error


i have pinfinder for infinity-now purchased PAD also-tried in chineese miracle-an error as below

detected-details as below
Ready...
Rx pin: 10
Tx pin: 12
Power: OFF
Ready...
Detecting pinout: please push and HOLD power button!
(Push box button to Abort)
Processing, please wait...OK
Rx - 10 Tx - 12


then i minimise this window and open infinity chineese miracle-in settings select PAD COM36-TRIED FROMAT FFS-BUT AN ERROR AS BELOW.

EEROR COM36 NOT AVAILABLE.

why this error?

help me

thank u
  Reply With Quote
Old 10-09-2008, 11:53   #2 (permalink)
No Life Poster
 
yawarniazi's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Islamabad--Pakistan
Posts: 760
Member: 194128
Status: Offline
Thanks Meter: 303
Try to change to COM port of PAD Finder, lower than 36. I think it should be less than 10 and best should be COM2 COM3 or COM4.

Try and post result.

BEST OF LUCK
yawarniazi
  Reply With Quote
Old 10-09-2008, 11:55   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2006
Location: manila, philippines
Posts: 697
Member: 336741
Status: Offline
Thanks Meter: 151
whatever com it may be its ok...press unibox mode in padfinder soft for you to use it with infinity..
  Reply With Quote
Old 10-09-2008, 12:00   #4 (permalink)
No Life Poster
 
yawarniazi's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Islamabad--Pakistan
Posts: 760
Member: 194128
Status: Offline
Thanks Meter: 303
Quote:
Originally Posted by mawxep03 View Post
whatever com it may be its ok...press unibox mode in padfinder soft for you to use it with infinity..

Good advice, I realy appreciate this.

Best Regards!
yawarniazi
  Reply With Quote
Old 10-09-2008, 17:10   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: KERALA
Posts: 332
Member: 609370
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Quote:
Originally Posted by mawxep03 View Post
whatever com it may be its ok...press unibox mode in padfinder soft for you to use it with infinity..

yes-its the correct answer


thank u
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can spiderman used instead of infinity pin finder for infinity box sajin6660 Infinity-Box 8 03-14-2010 10:18
can i use PAD for LG KP100? zone2 PadFinder box 1 06-13-2009 15:49
can i use fullflashfile with .mot in infinity sirnavid2010 Infinity-Box 1 05-12-2009 18:45
can i use pad finder with mc tool box... digitized PadFinder box 1 06-21-2008 11:51
N80 revive using phoenix i get an error. Youssif25 Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 1 09-08-2007 01:45

 



All times are GMT +1. The time now is 02:09.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.23280 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO